Pages:
Author

Topic: Altcoin yatırımımlarım (seneye 5x umudum ) - page 7. (Read 891 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
ICX AION INS SPHTX rebel...iyi seçimler ancak dandik btc düzelmeden bunların ekmeğini yemek çok zor  Cry ayrıca adet olarak biraz düşük gibi geldi elindekiler
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
Önerisi yada bi fikri olan yokmudur arkadaşlar.
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
İyi forumlar arkadaşlar şu an fiyatların da düşmesiyle birlikte yatırım yaptığım coinlere eklemeler yaptım ve aşağıdaki şekilde portfolyöm oluştu

100 Adet Vechain (ven) :gelecek vadettiğini düşünüyorum Thor ile birlikte ilerleyeceğini düşünüyorum .
100 Adet Icx : Icosundan beri güzel ilerleme kaydetti korelilerin ilgisi bu coine yüksek fiyatı şu an alım seviyesinde bana göre
100 adet Aion : Icx in kardeşi gözüyle bakıyorum önümüzdeki dönemlerde artış beklentisi var
200 adet dmt : Oyun skinlerini kendi platformunda alıp satılmasını amaçlıyor Navi ceo su da arkalarında .
100 qash japonların gizli silahı Smiley biraz daha reklamla ilerler umarım
300 Sphtx  Sofia dan esinlenilmiş projesi güzel geldi . Bit-z de şu an %30 indirimde Smiley
400 qlc projesini mahveden olgu malesef kucoinde piyasaya çıkması
100 Ins arkadşlarımın tavsiyesi ile aldım
30 Nebl güzel sıçramalar yapabiliyor ilerde daha değerleneceğini düşünüyorum.
300 Mtn : Sağlık sektörünü blockchain ile buluşturuyorlar şu an için biraz erken bu proje için ancak nerdeyse ico fiyatına diye alım yaptım Smiley
2000 rebels: bir kısmı airdroptan gelmişti 14 ünde de coinburn var diye ekleme yaptım
100 Elf Çinlilerin yaptığı güzel bir proje.
100 naga(ngc) bu coinide ico fiyatı seviyesinde diye aldım proje olarak da fena sayılmaz Smiley

Herkese bol kazançlar diliyorum. Eklemem yada çıkarmam gerektiğimi düşündüğünüz coinleri yazarsanız memnun olurum.Bu coinleri almamda yardımcı olan telegram :Altcointr ailesi ve değerli üyelerine teşekkür ederim.
Pages:
Jump to: