Pages:
Author

Topic: Altcoin yatırımımlarım (seneye 5x umudum ) - page 6. (Read 891 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
member
Activity: 504
Merit: 12
seneye 5x olacağına güvenebilirsin çünkü hem az almışssın hemde altcoin olduğu için bitcoin 20k üstü olsun 10 x te olur rahatlıkla
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
yatırım yapmadan önce paranı ne kadar süre bağlayabiliceğini düşün şuan piyasada ne oldugu belli değil yatırım yaptınmı belki yaza kadar piyasanın yükselmesini bekliyiceksin okadar uzun süre nakitinden vazgeçebilicekmisin onu dışında yaptığın analizler doğru ben sadece küçük bi ekleme yapmak istiyorum Icx e yapıcagın yatırımı biraz düşük buldum ben olsam ona daha fazla yatırım yapardım

Ins ve Icx güzel coinler evet ama size özellikle veni aionu da araştırmanızı tavsiye ederim. Gerek devs gerek proje olarak.Sağolun tekrar.
jr. member
Seçtiğiniz koin ve tokenlar nisbeten diğerlerine göre daha genç sayılabilecek koinler. Neden bunu belirtiyorum çünkü bu koinler ATL ve ATH leriyle gereksede bilinirliliği ile henüz taban oluşturmamışlar. Bu sebeple BTC nin hareketinden en fazla etkilenebilecek koinler. Eğer bir sepet yapmak istiyorsanız bence oraya biraz da sağlam koinlerden serpiştirmeniz güzel olur. Mesela ETH, Mesela Neo vs..

Hocam neo ve ltc de var sepetimde ben aslında daha çok projeler ve gelecek vadeden coinlerle ilgilendiğim için bu sepeti oluşturdum ethi de eklemeyi düşünüyorum.Sağolun öneriniz için.
member
Activity: 336
Merit: 17
Bence çok mantıklı seçimler olmus. 6-7 tanesi 5x yapsa bile her türlü karda olur gibisin.yani zaten seneye bu fiyatları arar gibiyiz bence bol kazanclar diyelim şimdiden.
member
Activity: 168
Merit: 10
bence çok iyi bir liste rebel iyi düşünmüşsün birazda bitcoin white önerebilirim onu da koy aralrına btc düzelir bi kaç haftaya  bunlarda çıkışa geçer Smiley)
full member
Activity: 490
Şuan neredeyse her altcoin bile alınabilir durumda bu büyük çöküş sonrası her şey alım fırsatında duruyor bence seneye 5x i rahatlıkla göreceğinizi düşünüyorum.
full member
Activity: 276
Yatırım yap 5 yıl yüzüne bakma sonra erken emekliliğini tadını çıkar. Bu kararı verip uygulayan zengin olur. X5 peşinde koşmayın, çoğumuz bir kaç bin dolar para ile yatırım yapıyoruz. Bize x100 gerekir.
member
Activity: 132
"One Token to Move Anything Anywhere"
yatırım yapmadan önce paranı ne kadar süre bağlayabiliceğini düşün şuan piyasada ne oldugu belli değil yatırım yaptınmı belki yaza kadar piyasanın yükselmesini bekliyiceksin okadar uzun süre nakitinden vazgeçebilicekmisin onu dışında yaptığın analizler doğru ben sadece küçük bi ekleme yapmak istiyorum Icx e yapıcagın yatırımı biraz düşük buldum ben olsam ona daha fazla yatırım yapardım
member
Activity: 378
Merit: 11
Aralarıdan ins ve icx haricinde iş yapacak çok birşey olmaz anca dump pump olur arkalarında baskı yapacak buyuk toplulukları yok bence
member
Activity: 448
Seçtiğiniz koin ve tokenlar nisbeten diğerlerine göre daha genç sayılabilecek koinler. Neden bunu belirtiyorum çünkü bu koinler ATL ve ATH leriyle gereksede bilinirliliği ile henüz taban oluşturmamışlar. Bu sebeple BTC nin hareketinden en fazla etkilenebilecek koinler. Eğer bir sepet yapmak istiyorsanız bence oraya biraz da sağlam koinlerden serpiştirmeniz güzel olur. Mesela ETH, Mesela Neo vs..
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Piyasa bu haldeyken ana para miktarına gelirse sevinin. Piyasa duzelirse 5x de olur 100x de.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
Hocam çok güzel ve gelecek vaad eden bir liste olmuş Sphtx ve qash ı çıkarmanızı öneririm,

oax da çok güzel bir koin (token) dır. borsası iyidir.
member
Activity: 322
Merit: 23
Kaybettiğinde üzülmeyeceğin bir miktar ise, kredi çekmedinse, borç almadınsa, kira paran değilse sıkıntı yok.
Al beklet..
jr. member
Valla şu dönemde herkes karamsar benim de içimde kuşkular var ama biraaz risk aldık bakalım. Hayırlısı arkadaşlar.
member
Activity: 462
Umut etmek güzel ama umarım amaçladığın vakit gelene kadar yatırımların hızla yükselir. Bu, diğer altcoinlerin de yükselmesi anlamına gelir ki inşallah öyle olur
member
Ben üsteki yorumu yazarken 7k seviyelerindeydi. Şimdiki fiyat 200$ aşağıya çekmiş.
Btcnin sevmediği şeylerden birisi belirsizlik!. Size tavsiyelerim olurdu lakin şu an yatırım tavsiyesinde bulunamam. Sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Acelesi davranmayın derim sadece. Olmadı kademeli alımlar yapın. Direkt toplu alışlar yapmayın. BTC nin düşüşü nerelere kadar gidecek belli değil.
jr. member
BTC'nin ve diğer altcoinlerin düşüş trendine girdiği ve sürekli düştüğü bir anda alım yapabilmeniz gerçekten çok cesaretli olduğunuzu gösteriyor.  Yatırım yapılan koinlerin çoğu güzel proje vadediyor. Lakin zamanlama konusunda şaşırdım. Piyasada sular bulanık. Keşke ortalığın biraz durulmasını bekleseydiniz diyorum. Yine de bol şans.

Hocam şimdi olabildiğince düşük seviyede diye düşündüm bu coinlerin birçoğunu btc atağa biraz kalksa %20 direk garanti gözüyle baktım açıkcası.Bu coinlerin bir kısmı elimde mevcuttu ekleme yaptım. Öneriniz var mıdır peki şunu da bu listeye eklemelisin diyebileceğiniz ?
jr. member
ICX AION INS SPHTX rebel...iyi seçimler ancak dandik btc düzelmeden bunların ekmeğini yemek çok zor  Cry ayrıca adet olarak biraz düşük gibi geldi elindekiler

Hocam malesef çok fazla yatırımım yok bu kadar alabileceğim tutarlar. Cevabınız için teşekkür ediyorum btc düzelmeye başladğında bunlarda ilerleme kaydedecek diye umuyorum.
member
BTC'nin ve diğer altcoinlerin düşüş trendine girdiği ve sürekli düştüğü bir anda alım yapabilmeniz gerçekten çok cesaretli olduğunuzu gösteriyor.  Yatırım yapılan koinlerin çoğu güzel proje vadediyor. Lakin zamanlama konusunda şaşırdım. Piyasada sular bulanık. Keşke ortalığın biraz durulmasını bekleseydiniz diyorum. Yine de bol şans.
Pages:
Jump to: