da bi imao 1 promil u velikim pool-ovima ti treba bas dobar novac (bar za moje pojmove preveliki), za sve parove u top 50 svakako
ne mislim da je 10-15% previse na godisnjem nivou, pa ispod toga bi se retko ko izlagao riziku za ovako nesto u samom povoju, gde pare mozes izgubiti jednim pogresnim klikom u svakom koraku, a tih koraka ima par dok ne dodjes do momenta da si deo pool-a, rizik je dosta veliki u ovom trenutku i sve ispod 10% godisnje je besmisleno
nekako su mi ipak drazi manji poolovi, bez obzira na rizik, svjesno ulazim u isti
jer, ne gledam cifre u $, pratim koliko sam dobio WETH-a, sta cu pretvoriti u ETH kod izlaska iz poola i pratim koliko cu nagomilati dodatno token kojeg sam odabrao u poolu kojeg cu dampati cim osjetim da bi pool mogao otici u krivom smjeru, tu treba situaciju pratiti na dnevnoj bazi, nije to bas igra koja se zakljuca pa si na miru par mjeseci da vidis kasnije jesi li u plusu ili u minusu
veliki poolovi su za long term, definitivno
ja udjem u neki pool gde je manji token, ali samo kad znam o kom projektu je rec, i da postoji vec dovoljno dugo, da je rizik za njih da izvuku pare veci od potencijalne dobiti, bar iz moje perspektive
jednostavno, nemam dovoljno vremena i zivaca da pratim na dnevnom nivou, a ne ulazem ni toliki novac da bi mi se isplatilo da se samo time bavim, ali razumem tvoju taktiku, samo napred