aplikacije prate sve i svasta, ali u principu koriste samo agregirane podatke, ne traze pojedince, koliko je meni poznato, a mislim da im tesko bilo sta mozes zabraniti, cak iako nisi eksplicitno dozvolio
Ako aplikacije prate sve i svašta, pa čak i stvari koje korisnik ne dozvoli, onda će mi najmanji problem biti što netko zna koliki mi je portfelj u kripto valutama.
Ne znam, po meni je to ipak pretjerivanje. Mislim da ipak postoje određene stvari koje Google ne dozvoljava. Ako oni već prate sve i svašta, ne vjerujem da bi dozvolili ostalima da isto rade kroz njihov OS. Možda se varam, ali nekako mi je to sve u magli. Ono, čuo sam da je od moje babe, frendičine tetke susjedu netko provalio zato jer je u mobitelu pisalo da ima 100 BTC.
ne kazem, moguce da si u pravu, ali aplikacije kupe svakakve podatke, bez neke posebne dozvole, i koriste ih agregirano, odnosno ne zanima ih pojedinac, nego objedinjena informacija o ponasanju
slazem se da je nategnuto da ce ti neko provaliti zato sto u nekoj aplikaciji na telefonu pise da imas 100 BTC, pogotovo sto to bas i nije realna situacija da imas 100 BTC