VAR'ın ve ofsayt kuralının yeniden düzenlenmesi gerektiğini ispatlar nitelikte bir maç oldu, bir tarafta akan pozisyonda çok güzel bir gol oluyor, adamın kolu 1cm önde diye VAR'dan dönüyor, birkaç dakika sonra yine milimetrik bir pozisyon bu kez 5dk incelendikten sonra gol kararı ve maçın bütün momentumu bozuluyor, futbol bu değil.
Bana göre zaten vücutların aynı hizada olduğu bütün pozisyonlarda ofsaytın kalkması lazım, veya sadece ayaklara bakılması lazım, bir omuz önde bir kol önde diyip akan oyunu baltalamak kadar gerizekalı bir uygulama olamaz...
Galatasaray'da Sacha Boey'i yine beğendim Bayern Munich'in sol kanadında bütün dengeleri bozdu Alphonso Davies gibi adam futbola küsecekti nerdeyse.
Icardi de dünya çapında futbolcu olduğunu gösterdi, Kerem ve Ziyech fiziksel oyunda çok yetersiz kaldılar, bu iki isim biraz daha fit olsalardı GS çok daha önce gol bulurdu, VAR saçmalıkları hariç güzel mücadele oldu...
VAR konusunda kesinlikle düşüncelerinize katılıyorum. Ofsayt dediğin kuralda sadece ayaklar esas alınmalı. Bu adam topa vurmak için ileri atılacak sonuçta yani kafa önde, omuz önde gibi saçma sapan kriterlerin olması gülünç oluyor. Kural bu şekilde olsa orada Torreira'nın golü verilecekti. Hem golü 2 kere izliyorsun hem de ikisinde de veriyorsun. Süre yediler boşu boşuna.
Maçın son anlarında da Kimmich yerde yattı bir süre ama hakem onu da süreye eklemedi yani ilginçti. Genel olarak hakem iyi yönetti lafım yok ama bu gibi olaylar üzücü oluyor.
Galatasaray 80 dakika rakibini iyi tuttu tutmasına da keşke ilk yarıda bulunan fırsatların hepsi harcanmasaydı. Geçen maçın kopyasını izledik.