Avrupa Ligi'nde umuyorum ki yolumuz açık olur. Bu takımın kadrosunun potansiyeli gerçekten yüksek sadece biraz daha iyi oynamak için çaba göstermesi lazım.
Aynısını düşünüyorum, diğer takımlara karşı aslan kesilen takım gruptaki belki de kendi dengimiz olan tek takıma karşı bomboş bir oyun oynadı. Rakibi parçalamamız gereken maçta o kadar isteksizdik ki top çevirmekten başka bir şey yapmadık.
Artık taktiksel hata mı denir, takımın yorgunluğu mu denir bilmiyorum ama bu takımın oynaması gereken yer Şampiyonlar Ligi’ydi, bu fırsatı da teptiler. Üzüldüğüm yer de bu, ülkeyi temsil edecek bir takım yine kalmadı
Böyle bir maça oyuncuların yorgun bir şekilde çıktığını sanmıyorum ki zaten son anlara doğru o yorgunluk ibarelerini anca görmeye başladık. Olay tamamen Okan hocanın oyun tercihiyle alakalı. Gereğinden fazla kontrollü oynadık ve bu da rakibimizin bizden tam olarak görmeyi istediği bir oyundu. Bu maçta yapmamız gereken tek şey vardı o da her iki yarıda tam saha presli oynamak.
Hatta ilk yarıda öyle oynasaydık ve güzel bir avantaj elde ederek yarıyı kapatsaydık ikinci yarıda biraz daha kontrollü oyuna geçip oyuncuların da dinlenmesi sağlanabilirdi. Tur için 3 puan almamız gereken bir maçta kontrollü oyun tercihi bana göre çok yanlıştı.