Pages:
Author

Topic: Şampiyonlar Ligi 2023/2024 - page 19. (Read 11476 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 09, 2023, 10:15:07 AM
Quote
VAR'ın ve ofsayt kuralının yeniden düzenlenmesi gerektiğini ispatlar nitelikte bir maç oldu
zamanında o kadar dedik oylarınızı ldp'ye verin diye ama dinletemedik. adamlar o zaman seçimi kazanıp ofsaytı kaldırsaydı çok kısa bir süre sonra tüm dünyada ofsayt kuralı kalkmış olacaktı ama nerede. vizyon abicim vizyon işte, hiçbirinizde yok:)
fenerbahçe kim'i napoli'ye sattığı zaman galatasaraylı arkadaşlarım nelsson'un ondan çok daha iyi olduğunu iddia ediyorlardı. lan yapmayın etmeyin, tenekenin teki diyordum da inandıramıyordum. dün oynanan karşılaşma sonrası hepsi abi haklıymışsın dedi. 1 puan alınsaydı iyiydi ama münih karşısında 2 maçta da puan verilmesi gayet normal. manu salağının yenilmesi galatasaray açısından biraz kötü olmuş.
legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
November 09, 2023, 08:47:14 AM
Valla Galatasaray ilk gole kadar güzel getirdi ama dediğim gibi ilk golü onların atıp sağlam defans yapmaları gerekiyordu. Adamlar bir reaksiyon verdi mi nasıl hemen arayı açtı gördük. Icardi'den 2 tane olup bir orta sahada bir de defansta olsaydı bak o zaman yenerdik çünkü adamın gösterdiği pres baskıyı diğerlerinden göremedim desem yeridir. Kalan maçlarda umarım bir sürprize imza atarlarda devam ederler.
legendary
Activity: 2394
Merit: 1141
DGbet.fun - Crypto Sportsbook
November 09, 2023, 05:30:34 AM
bayern münih gruptan çıkmayı garantiledi, bundan sonraki maçlarında gevşeklik gösterirlerse grubun kaderini etkileyebilirler, ben böyle bir şeyin olacağına pek ihtimal vermiyorum, bayern münih sahaya çıkar ve aynı ciddiyetle futbolunu oynar ama futbolcular üzerinde bir rehavet oluşursa galatasaray için kötü olur.

galatasaray gruptan çıkacak mı çok merak ediyorum. bayern münih'e iki maçta yenilmiş olmalarının hiçbir önemi yok, bu maçlar kağıt üzerinde bayern münih'e yazardı zaten, umarım kopenhag ile oynanan ilk maç için daha fazla hayıflanmayız.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
November 09, 2023, 05:27:25 AM
VAR'ın ve ofsayt kuralının yeniden düzenlenmesi gerektiğini ispatlar nitelikte bir maç oldu, bir tarafta akan pozisyonda çok güzel bir gol oluyor, adamın kolu 1cm önde diye VAR'dan dönüyor, birkaç dakika sonra yine milimetrik bir pozisyon bu kez 5dk incelendikten sonra gol kararı ve maçın bütün momentumu bozuluyor, futbol bu değil.

Bana göre zaten vücutların aynı hizada olduğu bütün pozisyonlarda ofsaytın kalkması lazım, veya sadece ayaklara bakılması lazım, bir omuz önde bir kol önde diyip akan oyunu baltalamak kadar gerizekalı bir uygulama olamaz...

Galatasaray'da Sacha Boey'i yine beğendim Bayern Munich'in sol kanadında bütün dengeleri bozdu Alphonso Davies gibi adam futbola küsecekti nerdeyse.

Icardi de dünya çapında futbolcu olduğunu gösterdi, Kerem ve Ziyech fiziksel oyunda çok yetersiz kaldılar, bu iki isim biraz daha fit olsalardı GS çok daha önce gol bulurdu, VAR saçmalıkları hariç güzel mücadele oldu...

VAR konusunda kesinlikle düşüncelerinize katılıyorum. Ofsayt dediğin kuralda sadece ayaklar esas alınmalı. Bu adam topa vurmak için ileri atılacak sonuçta yani kafa önde, omuz önde gibi saçma sapan kriterlerin olması gülünç oluyor. Kural bu şekilde olsa orada Torreira'nın golü verilecekti. Hem golü 2 kere izliyorsun hem de ikisinde de veriyorsun. Süre yediler boşu boşuna.  Sad

Maçın son anlarında da Kimmich yerde yattı bir süre ama hakem onu da süreye eklemedi yani ilginçti. Genel olarak hakem iyi yönetti lafım yok ama bu gibi olaylar üzücü oluyor.

Galatasaray 80 dakika rakibini iyi tuttu tutmasına da keşke ilk yarıda bulunan fırsatların hepsi harcanmasaydı. Geçen maçın kopyasını izledik.
legendary
Activity: 2156
Merit: 1667
November 08, 2023, 10:37:51 PM
VAR'ın ve ofsayt kuralının yeniden düzenlenmesi gerektiğini ispatlar nitelikte bir maç oldu, bir tarafta akan pozisyonda çok güzel bir gol oluyor, adamın kolu 1cm önde diye VAR'dan dönüyor, birkaç dakika sonra yine milimetrik bir pozisyon bu kez 5dk incelendikten sonra gol kararı ve maçın bütün momentumu bozuluyor, futbol bu değil.

Bana göre zaten vücutların aynı hizada olduğu bütün pozisyonlarda ofsaytın kalkması lazım, veya sadece ayaklara bakılması lazım, bir omuz önde bir kol önde diyip akan oyunu baltalamak kadar gerizekalı bir uygulama olamaz...

Galatasaray'da Sacha Boey'i yine beğendim Bayern Munich'in sol kanadında bütün dengeleri bozdu Alphonso Davies gibi adam futbola küsecekti nerdeyse.

Icardi de dünya çapında futbolcu olduğunu gösterdi, Kerem ve Ziyech fiziksel oyunda çok yetersiz kaldılar, bu iki isim biraz daha fit olsalardı GS çok daha önce gol bulurdu, VAR saçmalıkları hariç güzel mücadele oldu...
member
Activity: 67
Merit: 38
November 08, 2023, 09:20:24 PM
UCL'de iyi oynayan bi GS var. Rakip Bayern olmasa belki de puanla ayrılabilirdi. Kalan 2 maçta 6 puan alabilecek kapasitede. İkinci tur kapıda oradan da iyi bi kura missss olur.
full member
Activity: 725
Merit: 148
November 08, 2023, 05:54:36 PM
Galatasaray'a yazık oldu bence. Bayern Münih'e karşı iyi oynadı. Eğer İcardi ofsayt olmamış olsa belki de Bayern'e şok yaşatacaktı.
Skor 2-1 olsa da yine de tebrikler.
Kopenhag aldığı galibiyetle ortalığı iyice karıştırdı. GS Manu maçı herşeyi değiştirir. Yalnız son maç Kopenhag Gs maçı var. Kopenhag daha tehlikeli bir takım
hero member
Activity: 2226
Merit: 575
November 08, 2023, 05:21:06 PM
Yok abi yok yok yok, olmayınca olmuyor. Davies pozisyonu net sarı kart, ceza sahasına giren adamı indirip faul alıyorsan, o kartıda çıkartacaksın hakem, faulu vermesin oyna devam desin yemin ediyorum daha mantıklı olur, ceza sahasına girmesine 2 adım kalmış adamı indiriyorlar, faul veriyorsun, ama sarı kart bile yok? O nasıl mantık. Maçı zaten 2 dakika daha uzatsa biz 5 gol daha atacak uzay takımıyız ya, ilk golün tekrarını sırf 5 dakika izlemiş adam, bayern oyuncuları patır patır yatmış bütün uzatma, 15 saniye uzattı maçı 15 saniye. Okan hocamın ağzına sağlık, hakem hakkında dediği her şeye katılıyorum, şu maçı 5-0 kaybetsek bu kadar koymazdı, resmen hakem yüzünden bayern yenememek gibi saçma sapan hiç beklenmedik bir şey yaşadık.
hero member
Activity: 1498
Merit: 936
November 08, 2023, 04:50:20 PM
80. Dakikaya kadar maçı berabere getirmeyi başardılar ancak 80. dakikada Bayern Münih golü buldu yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ancak Vardan gol olarak çıktı enteresan bir şekilde gol tekrar incelendi fakat sonuç değişmedi. Galatasaray ilk maçta olduğu gibi büyük golü yedikten sonra dağılıyor.
hero member
Activity: 1442
Merit: 256
November 08, 2023, 04:03:08 PM
Galatasaray akıllı oynuyor bence. Yalnız Kaan Ayhan çok aksadı büyük ihtimalle ikinci yarı Sergio oliviera değişikliği olabilir. Galatasaray yakaladıklarını atsa buradan galibiyet bile çıkartabilir.
Diğer maçta kopenhag 45 +9 da skoru 2-2 yapmış. Manu 10 kişi kalmış. O maçın sonucu da çok önemli.
Yalnız İki hafta önce ilk yarı 0-0 biten bir maçta Bayern ikinci 45 dakikaya 8 gol sığdırdı. Hala çok tehlikeliler ama eski formları yok bence
legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
November 08, 2023, 03:51:04 PM
İlkyarı güzel bir şekilde berabere bitti en azından gol yemedik. Tabi güzelim pozisyonları da hiç etmedik değil. Ancak bazen olmaması olmasından iyidir derler. Bayern'i yenmek istiyorsak o golü son 15-20 dakikada atıp sağlam bir defans yapmamız lazım en azından şuanki kondisyonumuz için. Değilse adamlar çok hızlı ve net reaksiyon gösteriyor ki üst üste gol yememek işten bile değil.
sr. member
Activity: 1386
Merit: 374
November 08, 2023, 02:48:59 PM
Az kaldı büyük maça, umarım sarı kırmızılılar bir ilk yapar ve yıllar sonra Bayern Münih’i grup aşamasında üstelik Almanya’da yenen ilk takım olur, biraz şanslıysak olabilir, bu arada taraftarlar konusunda bayern ekstra önlem almış çünkü Manchester United maçında büyük destek olmuştu 12’nci adam,
legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
November 08, 2023, 01:49:05 PM
Bu akşam Galatasaray'ın maçı var ve umarım yüzümüzü güldürecek bir sonuçla çıkar. Önceki maça nazaran umarım daha iyi hazırlanmış bir Galatasaray görürüz sahada. Muslera geçen maçta sakatlanıp çıkmıştı oynayacağına dair bir iki yazı gördüm. Umarım tam performansında sahada olur.

Onun dışında abartmadan ilk yarıyı en kötü beraberlikle bitirirse maç sonunda 3 puanı alabilir diye düşünüyorum. Abartmadan derken önceki maçta Bayern rölantide başlayıp ikinci yarı birden vites arttırıp golleri dizdi. Tabi ilk yarıda preslerden etkilenip top kaybı yapmasalardı ve son vuruşları daha isabetli yapabilselerdi durum çok farklı olurdu ama bugün yeni bir maç yeni bir umut. Hadi Galatasaray kap gel 3 puanı Smiley
sr. member
Activity: 2268
Merit: 470
November 08, 2023, 01:32:57 PM
İlk maçta Galatasaray'ın özellikle ilk yarı performansı inanılmaz iyiydi. Hayretle ve heyecanla izlemiştim ama keşke bu kadar baskı meyvesini de verebilseydi. Çok net goller harcandı ve Bayern Münih eninde sonunda tecrübesiyle temsilcimizi oyundan düşürüp maçı 3-1 kazandı. Buna rağmen ben temsilcimizin gösterdiği performanstan çok hoşnut kaldım.

Almanya'da yine onları bu kadar baskılamak doğrusunu söylemek gerekirse çok daha zor olacak. Kendi seyircisi önünde çok daha rahat oynarlar. Keşke Galatasaray Manchester United deplasmanındaki ruhu burada da gösterebilse süper olur.
hero member
Activity: 1498
Merit: 936
November 08, 2023, 12:29:36 PM
Rakip elbette güçlü herkes bunun farkında ama ne olacağı belli olmaz. İlk maç ilk yarı gayet baskılı ve iyi oyun sergilediler hatta kaçırılan çok net pozisyonlar gol olsaydı belkide berabere bitecekti. Bayern guruptan daha rahat çıkacağını düşünerek daha rahat oynayacaklardır bu nedenle hata yapma olasılığıda tabikide daha fazla olacaktır. Yine ilk yarıda gol yemeden kapatabilirsek sonuç çok farklı olabilir.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
November 08, 2023, 12:09:53 PM
Galatasarayımız ilk maçta Bayern Münih'e çok zor anlar yaşatmıştı. Bana kalırsa biraz şanslı olsaydık kazanabilirdik de. İyi bi maç oynadık. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Ligi ile aynı seviyede diiil. Ama bu maça ligde 10'da 10 yapmış. İlk maçta iyi bi futbol oynamış bi takım olarak çıkıyoruz. Kuşkusuz bunlar bizim için iyi doneler. Ayrıca Icardi'nin iyi performansının yanına Zaha'nın iyi performansı da ekleniyor son maçlarda. Sonuçların bizim için iyi gittiği bi dönemdeyiz. Bayern Münih ise bu gruptaki bütün maçlarını kazandı. 9 puanları var. Ligde Darmstadt'ı 8-0 yendikten sonra Borussia Dortmund'u 4-0 yendiler. Sonuçlar onlar için daha da bi iyi gidiyor şüphesiz. Son haftalarda çok iyiler. Kupa maçında elendikleri maçı saymazsak tabiki.

Benim tahminim bu maçta bi sürpriz yapabilme imkanımızın olduğu yönünde. Bayern Münih tabiki çok iyi bi takım. Ama ilk maçta onlara kim olduğumuzu gösterdik. Okan Buruk bu maça doğru bi taktik ile çıkarsa neden olmasın forumdaşlar.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 08, 2023, 10:39:25 AM
çevremde ne kadar galatasaraylı varsa tek dedikleri laf: "akşam 23:15'te televizyonu kapatır uyku moduna geçerim." oldu. tamam, ilk maçta da insanlar dalga geçti ama munih'in uzun zamandır böyle bir baskı görmediğini biliyoruz. şimdi deplasmandasınız ve karşınızda da kendi liglerinde dortmund'a 4 atmış hayvan herifler var. ilk maçta dediğimi yine tekrarlıyorum: 6 tane yesen kimse kalkıp neden 6 tane yedin diyemez çünkü karşındaki takım bayern munih.
sr. member
Activity: 1386
Merit: 374
November 08, 2023, 09:35:42 AM
f grubu gerçekten güzel bir grup... newcastle ve dortmund bir anda tepe taklak bir pozisyon aldılar ama henüz 4. haftadayız, grup aşamasının sonunda kalan ikişer maç oynandıktan sonra bir tepe taklak durum daha ortaya çıkabilir. psg ve dortmund bugün itibariyle avantajlı gibi görünüyor olsalar da grup aşamasının sonunda farklı sonuçlarla karşılaşabiliriz.

benim newcastle united'a karşı bir sempatim var. bence premier ligde city'den sonraki (yıldızlar yanar, parlar ve söner) dominant takım olmaya çok yakınlar (birkaç sene sonra)...
Newcastle biraz da kendi hataları yüzünden bu pozisyonda hocam öyle değil mi? İlk maçta Dortmund kalesini ablukaya aldılar ancak gol atamadılar, futbol böyledir kendi sahanızda eğer yenilirseniz, deplasmanda işiniz çok daha zorlaşır, Paris’i yendiklerinde herkes gruptan çıktı gözüyle bakıyordu ama Dortmund’a 6 puan verdiler ve işleri artık mucizelere kaldı,
legendary
Activity: 2394
Merit: 1141
DGbet.fun - Crypto Sportsbook
November 08, 2023, 03:15:35 AM
f grubu gerçekten güzel bir grup... newcastle ve dortmund bir anda tepe taklak bir pozisyon aldılar ama henüz 4. haftadayız, grup aşamasının sonunda kalan ikişer maç oynandıktan sonra bir tepe taklak durum daha ortaya çıkabilir. psg ve dortmund bugün itibariyle avantajlı gibi görünüyor olsalar da grup aşamasının sonunda farklı sonuçlarla karşılaşabiliriz.

benim newcastle united'a karşı bir sempatim var. bence premier ligde city'den sonraki (yıldızlar yanar, parlar ve söner) dominant takım olmaya çok yakınlar (birkaç sene sonra)...
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
November 08, 2023, 01:53:52 AM


Şampıyonlar Ligi kuraları çekildiğinde herkesin ölüm grubu olarak gördüğü F grubunda gerçekten işler karıştı Newcastle maçları öncesinde sadece 1 puanla grubun son sırasında olan Dortmund İngiliz rakibini içerde dışarda yenerek grup liderliğine yükseldi ve çok önemli bir avantajı cebine koydu.Oynadığı ilk 3 maçta gol atamayan ancak 2 beraberlik çıkaran Milan Fransız devi PSG'yi konuk ettiği maçta maçın hemen başında geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanarak son 2 maça iddiasını sürdürerek girdi.Newcastle'ın Tonali,Isak gibi oyuncularını kaybetmesinden sonra düşüşe geçmesini bekliyordum ancak Arsenal'i ligde mağlup ettikten sonra Dortmund karşısında çok daha etkili oynamalarını beklerdim skor alıp almamaktan ziyade gerçekten kötü oynadılar.

Gerçekten bu grup ölüm grubu olmuş. Şimdi işler iyice karıştı. Dortmund hem PSG ile hem de Milan ile ölüm kalım maçları oynayacak. Diğer iki takım için de ölüm kalım maçı olacak. Şampiyonlar liginin en denk grubu bu ve iki takım çıkacak ama üçüncü hangi takım olursa olsun Avrupa ligini alabilecek potansiyeli taşıyacak. Bu yüzden buradan gelecek üçüncü takımı Avrupa ligindeki takımlar da merakla takip ediyorlardır eminim.
Pages:
Jump to: