hero member
Activity: 2226
Merit: 575
Valla dünden tam hırsımı alamadım bir daha yazıcam ama delirmemek elde değil. Okan hocaya ben herkes kadar eleştiride bulunmuyorum, geçen sezon takımı şampiyon yapan, bu sene hem ligte bu kadar harika bir fenerbahçeyle kafa kafaya götüren, hem takımda form işini ve oyunculara hazırlama işini (bakınız ziyechi en doğru dönemde coşturması) bir hoca, ben gayet beğeniyorum, ve benim elimde olan bir durum olsa bir 10 sene tutarım, arada başarısız dönemleri olabilir (şuan klopp liverpool ile gayet kötü kaç senedir ama geçmiş başarılarından dolayı istikrar uğruna tutuluyor) ama stabilite sağlaması açısından bizim gerçekten buna ihtiyacımız var, "galatasrayın affı yoktur ya başarı ya kapı" mantığı belki çok elit durabilir ama bazende riskiyle beraber geliyor, 2 gün sonra düzeni oturucak hocayıda kovuyoruz yeri gelince.
Fakat bu kadar sevgi belirttikten sonra bir tane bariz hatasını, herkesin yaklaşık 1 senedir söylediği şeyi artık bir şekilde düzeltmesi lazım ; oyuncu değişikliği zamanlaması. Ya anladık tamam 60. dakikada yapıyorsun değişiklik, o zamana kadar bırakıyorsun herkes oynasın, 45 dakika oynayan adam yorulsa bile ilk yarı sonu ikinci yarıya kadar dinlenir bi 15 dakika daha çıkartır böylece 60ta giren adam yarım saat daha çok koşabilir mantığını bizim anlamadığımızı sanıyor eleştirirken, o yüzden eleştirileri kaale almıyor. Ama hocam valla biliyoruz, FM bile oynayan bilir bunu, 45 dakikada canı çıkan adam, araya girince dinlenir ikinci yarı bir tık daha canla başlar 60ta çıkartırsını te FM'de bile görüyoruz, AMA OLMUYOR İŞTE, bak mesela bu maçtada Ndombele o kadar boşluk verdi ki ikinci yarıda, oyuncu değişene kadar 3ü yedik, o 3ü yemesek belki maçı alacaktık, topu kaptırdıktan sonra Ndombele bakın, adam arka tarafını kaldırıp koşmuyor bile. Hocam gözünü seveyim olmayan adamı zorlama, 60tan önce değişiklik yapılabilir, hatta baktın iyi değil, al 20. dakikada al, bu adam hazır değilmiş takım kötü oldu bunla bunu çıkartayım de 20de bile çıkart, ama yani 60tan önce olsun, atıyorum ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği ile falan başla, bekleme artık.
Siz söyleyin arkadaşlar, geriye Nellsonu alsa, ndombeleyi çıkartsa, savunmada boey-nellsson-abdulkerim-angelino olsa, ortada kaanla torreira olsa daha iyi değil miydi? Veya savunmada boey-nellson-kaan-abdulkerim yap, orta sahaya sergio ile torreira yapsa olmaz mı? Bunları 45te hemen yapsa daha iyi değil miydi? Bunu biz görebiliyorsak Okan hoca hayli hayli görüyordur, biz bilmiyoruz neden yapmıyor, varsa en azından bir sebebini bilsek, çünkü çok bariz daha iyi hamle, ama yapılmıyor, ben Okan hoca bunu 45te yapmayı "akıl edemedi" gibi bir şeyi kabul etmiyorum, kırk kere aklına gelmiştir ama bizim bilmediğimiz bir sebepten yapmadı, ama o sebep ne, biz bilmediğimiz için burada deliriyoruz olmadığında.