Pages:
Author

Topic: [ANN] Alt.Estate — Tokenle Emlak Ticareti! ABD, Japonya, Avrupa... [BOUNTYHIVE] - page 4. (Read 682 times)

hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Çeviri için teşekkür ederim. Emlak projeleri çoğalıyor, bakalım proje ne kadar yatırım toplayacak. Başarılar diliyorum.

ilginize teşekkür ederim, evet emlak projeleri çoğalıyor ve bu piyasadan kriptoya para akmasıda kripto para piyasalarına volume getirecektir.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
emlak projeleri çoğaldı, bountyhive'ın destek vermesi ciddi bir avantaj başarıya ulaşması noktasında.
ancak bountyhive projeleri ico bittikten sonra çok ciddi dumplanıyor. bu yüzden ico başarısına göre bir miktar ico bittikten sonra alım yapabilirim. Dumplanmazsa da fiyat yatırım yapmayacağım gibi duruyor bu projeye.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
emeğine sağlık kesinlikle takip edilmesi gereken bir proje.
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Çeviri için teşekkür ederim. Emlak projeleri çoğalıyor, bakalım proje ne kadar yatırım toplayacak. Başarılar diliyorum.
hero member
hocam türkçe whitepaper yayınlandı mı
yayınlandıysa linki gönderebilirmisiniz

birde bountyhive ile ortaklığı var sanırım bountyhive gibi çalışab başka site var mı bildiğiniz

merhaba, White Paper'in çevirisine devam ediyorum. tabii ki bu ICO'nun bounty'si bountyhive'de yayınlanıyor. https://bountyhive.io/browse/Alt.Estate

bountyhive gibi başka bir site var mı bilgim yok, iyi günler.
member
Activity: 140
Merit: 10
hocam türkçe whitepaper yayınlandı mı
yayınlandıysa linki gönderebilirmisiniz

birde bountyhive ile ortaklığı var sanırım bountyhive gibi çalışab başka site var mı bildiğiniz
hero member
Önemli güncellemeler için rezerve edilmiştir.
hero member

Bu proje onaylı bir Bountyhive projesidir. Ödül havuzu Bountyhive güvencesi altındadır ve aktiftir.

Pages:
Jump to: