Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 70. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
hero member
Activity: 742
Merit: 501
sr. member
Activity: 288
Merit: 250
bende tam 1 ay sonra bancor imzasına katılabiliyorum, keşke memberlarıda kabul etselermiş Embarrassed
hero member
Bende katıldım. Artık yeni icoların imzaları neredeyse 250tl ve üstünü veriyor. Hiç yoktan iyidir.

ico sürecinde kaç BNC token satılacak/basılacak şuan için bilemediğimiz için, imza için ayrılan toplam BNC miktarının %0.2'si az gibi görünebilir. bence iyi geliri olacak, erken katılımda fazladan stake sayacak.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Bende katıldım. Artık yeni icoların imzaları neredeyse 250tl ve üstünü veriyor. Hiç yoktan iyidir.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Proje biraz daha ete kemige büründügünde ilgide artacaktır. Tokencard işi özellikle çok iyi olmuş güzel bir altyapı teknolojisi
hero member
Sosyal medya için adreslerimi profilimden giriş yaptım. Başka biyere yazı yazmamız gerekiyor mu beyinsi?
Hayır. Şimdilik sorun yok. Ama işler biraz dağınık yürüyor... Eğer bir sisteme otutup,yeni birşeyler isterlerse buradan yazarım.. Arada konuya bakarsınız.

Güncelleme yaparım.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Sosyal medya için adreslerimi profilimden giriş yaptım. Başka biyere yazı yazmamız gerekiyor mu beyinsi?
hero member
"Bancor" ismi nedir?

john maynard keynes'in savunduğu bütün dünyanın ortak para birimi.

Wikipedia: Bancor

Bancor Protokolü Sitesinden alıntı:
Protokolün ismi, II. Dünya Savaşı'ndan sonra Uluslararası Finansın standardizasyonu için benzer bir yapı öneren iktisatçı John Maynard Keynes'in onuruna verildi.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
proje güzel icosuna girilirde imza kampanyası sadece %0.2 dağıtıyormuş. bi şey kazanılır mı ki

Daha iyi ya kimse girmez bu icoya ama sanmıyorum en az yine 500 kişiyi bulur bir tek şu robot olayı biraz sıkıntı olacak onun dışında bir problem olmaz gibi. Çünkü her başvuranla uğraşmak bir süre sonra zor olabilir.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
proje güzel icosuna girilirde imza kampanyası sadece %0.2 dağıtıyormuş. bi şey kazanılır mı ki

evet bende bu konuda şüpheliyim Cheesy taas yarından sonra çıkabileceğiz umarım boşta kalıcam neye girsem bilemedim
hero member
Activity: 756
hero member
Activity: 518
benim için büyük beklentilerin olduğu bir proje bu aynı zamanda tokencard kendi adıma hatırır sayılır bir yatırım yaptım. ortaklaşa işlem yapmaları benim için çok güzel bir haber oldu.
bakalım ikisininde aslına bakarsanız ilgi den ziyade para toplması lazım tokencard 15 dk doduğu gibi bununda benzer bir durum yaşana bilir.
hero member
Ana konuya ilginin daha fazla artması lazım evet... Ama şöyle bir durum var, Lunyr icosunun en başlarında ana konu sayfa sayısı 10 sayfaydı anca... Sonradan ilgi geliyor...
ikm
sr. member
Activity: 420
bana kalırsa iyi bir çalışma olucak . beklenti çok yüksek olduğu aşikar ancak tr sayfasında beklenti yüksek burada kişi sayısıda zaten 100 kişi bile değil.
o yüzden burdaki beklenti aman aman fark etmiyor. ayrıcı zaten bountylere üye olanları sayfadan bakabilirsiz okadar çok değil
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
Bugün İex in imzası bitiyor . Hemen buna geçeceğim ama bazı şüphelerim var. Min ve Max ne kadar Toplanacak , Eth ' mi Btc ' mi , Waves ' mi göndereceğiz İco ya gibi.
ethereum ile toplanacak. 15 mayısta geniş bilgi yayınlanacakmış.
herkes çok büyük beklentiler içine girdi. eski borsacıların bir sözü vardır: herkes aynı şeyi düşünürse tam tersi olur diye.
@kriptom un dediğine katılıyorum. bir anda büyük bir beklenti içine girmek beni de şüphelendiriyor.

başarılar.
hero member
Bugün İex in imzası bitiyor . Hemen buna geçeceğim ama bazı şüphelerim var. Min ve Max ne kadar Toplanacak , Eth ' mi Btc ' mi , Waves ' mi göndereceğiz İco ya gibi.
ethereum ile toplanacak. 15 mayısta geniş bilgi yayınlanacakmış.
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
bende giricem bunların icosuna. sanırım eth olarak kabul ederler eğer tokencard ile paralel ilerleyeceklerse ve gerçekten öyle bişi duyulmuşsa da tokencard gibi buda 15 dk içerisinde bitebilir diye düşünüyorum . mew de hazirda eth leri tutup günü gelince girmek lazim. gerçi presale yapilmayacak sanirim bunda direkt ico acilacak o zaman muhtemelen eth bt waves vs yatirim kabul edebilirler diye düşünüyorum. şimdiden başarilar. umarım herkes kazançlı cıkar.
ikm
sr. member
Activity: 420
bende merak ediyorum hangi coini gönderirsek karlı olur bende merak ediyorum.
umudum olan 3 projeden biri hepsine yüklü giriş yapcağım bakalım bu işte baştan başlamakata var rahat nefes almak için güneye inmekte Smiley
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Pages:
Jump to: