Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 65. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
Blog ödülleri deli gibi dağıtılıyor, Zamanınız varsa blog yazıp, linkini app.bancor.network'e bildirin.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
son zamanlarda hiçbir ico zarar yaptırmadı, bunada 5 eth yollarım. en kötü aynı değerden satarım.

chronobank yaptı hocam. allah bildiği gibi yaptın onları, girdiğim ilk icoydu bir de.

aynen ben de yollarım bunun icosuna bişeyler diye düşünüyorum, 15inde bir belli olsun da yol haritası.
hero member
Ayın 15'inden sonra ico ayrıntıları açıklanınca, olayı anlarız. Umarım Ico için üst sınır koyarlar. Uzamasın, 2-3günde bitsin Smiley
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
son zamanlarda hiçbir ico zarar yaptırmadı, bunada 5 eth yollarım. en kötü aynı değerden satarım.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Acaba türk forumu olarak bancor' a çok mu güvendik diye düşünüyorum. Hadi imza önemli değil de İCO da çok dikkatli olmak lazım girişlere göre hareket etmek lazım.
hero member
Activity: 518
taasdan cikip buna bindik bakalim. hayirlisi
ico cok dolanbacli yau tokenin bir suru alt tokenini olusturmuslar.

milletin coinleri yansında kullanamasın diye oluşturulmuş bir sistem tamamen bana öyle geldi .
bountycileri eziyet ederek ne kadar az kazandırırız diye düşünmüşler. yatcakyerleri yok.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
taasdan cikip buna bindik bakalim. hayirlisi
ico cok dolanbacli yau tokenin bir suru alt tokenini olusturmuslar.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Nedir son durum beyinsi baskan bi gelisme varmı ? Otomatige cevirebilcek gibilermi
Elle girecez galiba, bir gelişme olmayacak şuan sanırım Smiley

birkaç kişi tweetlerinin linkini falan koymuş. Bounty manager birisi için diyorki; ilk rapor XX Mayıs'tan önce gönderilmelidir. Yani herkesin haftalık döngüsü farklı olacak. bireysel başvuru&kabul tarihinin 7. günü rapor sunacağız  Grin

valla bu iş çok karışık olacak. sosyalmedya ödüllerini almak zor, çok uğraştırıcı
Kimse uğraşmıcağı için güzel ekmek çıkabilir  Grin
hero member
Nedir son durum beyinsi baskan bi gelisme varmı ? Otomatige cevirebilcek gibilermi
Elle girecez galiba, bir gelişme olmayacak şuan sanırım Smiley

birkaç kişi tweetlerinin linkini falan koymuş. Bounty manager birisi için diyorki; ilk rapor XX Mayıs'tan önce gönderilmelidir. Yani herkesin haftalık döngüsü farklı olacak. bireysel başvuru&kabul tarihinin 7. günü rapor sunacağız  Grin

valla bu iş çok karışık olacak. sosyalmedya ödüllerini almak zor, çok uğraştırıcı
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Otomatik olmaması kötü olmuş sosyal medya ödüllerinin. Hesabına bounty coin yatan varmı suan? ilk girenlerden?
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bu tarz bir durumu Sonm'da istiyordu sanırım günlük bilgi vermek adına uğraşılcak şey değil hakikaten.

https://edgeless.io/en/bounty edg bounty sayfasının linkini verdim, bunların sayaç scriptlerini bulun kullanın dedimde, beni dikkate alıp sistemlerini buna göre güncellerlermi bilemiyorum. ilk hafta mecbur manuel yapacaz bu işi, bounty almak istiyorsak....

Minexcoinide örnek verebilirsin bilemiyorum onun sistemide gayet güzel herhalde sadece tweet atmasan bile otomatik kendisi shareleri ekliyor. Ama edgeles'de iyiydi inşallah olur ben bu face ve twitter ile bunu hep manuel derse uğraşmam zaten.
hero member
Bu tarz bir durumu Sonm'da istiyordu sanırım günlük bilgi vermek adına uğraşılcak şey değil hakikaten.

https://edgeless.io/en/bounty edg bounty sayfasının linkini verdim, bunların sayaç scriptlerini bulun kullanın dedimde, beni dikkate alıp sistemlerini buna göre güncellerlermi bilemiyorum. ilk hafta mecbur manuel yapacaz bu işi, bounty almak istiyorsak....
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Sanırım benim yolladığım sallamasyon bugdan çorba alacağım. Bildirimleri mute yaptıktan sonra dahil bildirimleri görüyor musun diye sordular resimli evet cevabını verdim.
hero member

Sosyalmedya ödüllerini alabilmek için tek tek like'ları, tweet'lerin linklerini verilmesini istiyorlar  Grin >Tam bir eziyet.

Ben tüm tweetleri beğendim ve retweetledim. nereden baksan 50 tweet, nasıl link paylaşacaksak...

tam oç lik afedersinizde botla başvuru yaptırıyor, tweetleri sayamıyor, küfüredecem ayıp olacak, sen şunlara anlat beyinsi böyle saçmalık olmaz, doğru dürüst iş yapsınlar

Edgeless'te bide başka bir projede vardı, tweetleri otomatik sayıyordu, iconomide de vardı. o scripti satın alsınlar kullanısınlar harbiden uğraşılmaz tek tek link vermekle
bunu bi konuşacam eyal'la
hero member
Activity: 518
kesinlikle bu nedir arkadaş saçma sapan iş yapmışlar linkleri göndericekğimize adamların linklerine gir zaten kendi paylaşımlarının renkleri farkı yapıp yapmadıklarına bak
böyle gerzekçe şey mi olur. sosyal mediya kapatsınlar ozman kimse uğraşmaz bunlarla hatta ters etki bile yaratır bence bu.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Sosyalmedya ödüllerini alabilmek için tek tek like'ları, tweet'lerin linklerini verilmesini istiyorlar  Grin >Tam bir eziyet.

Ben tüm tweetleri beğendim ve retweetledim. nereden baksan 50 tweet, nasıl link paylaşacaksak...

tam oç lik afedersinizde botla başvuru yaptırıyor, tweetleri sayamıyor, küfüredecem ayıp olacak, sen şunlara anlat beyinsi böyle saçmalık olmaz, doğru dürüst iş yapsınlar
hero member
Activity: 868
Merit: 502
bu ne ya o zaman kım ugrascak onunla resmen işkence kafaları mı guzel acaba Cheesy sahsen hıc ugrasmam bu yuzden sosyal medyayla 2 kurus vercek 50 tane lınk kopyalıycaz bunlara manyak mı bunlar
hero member

Sosyalmedya ödüllerini alabilmek için tek tek like'ları, tweet'lerin linklerini verilmesini istiyorlar  Grin >Tam bir eziyet.

Pages:
Jump to: