Pages:
Author

Topic: ANN [BQX] Bitquence: Evrensel Cüzdan ve Değer Yönetim Platformu - page 2. (Read 9587 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 254

Sahi bu jamal nerde ya. Bilen biri yokmu ? Adam piyasadan kayboldu. Yuruttugu kampanyanalarin bazilari guncelleniyor bazilari oldugu gibi kalmis durumda....

Bitquence in bu kadar degerlenecegi belliydi bence... ben hic sasirmadim acikcasi... basliga daha once ico zamaninda da yorum yapmistim gelecek vaadediyor diye...
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bounty yöneticisi arkadaş puştluk yapmış olmasa şimdi cebimizde yeni telefon alacak para olacaktı.
Göz göre göre böyle şeyler kaçınca insan sinir oluyor Cheesy
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
ICO talep az dı ne oldu da ICO dan sonra talep patlaması oldu merak ediyorum.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
20k oldu arkadaşlar elinde tutan satmayı düşünen varsa bilgisi olsun. hala imzadan alıp satmayan varsa yaklaşık 1 btc ediyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Twitter bountysi bı şeyler etmeye başladı. Yolu açık olsun bakalım. 1 dolar olsa tadından yenmez Cheesy
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
oh mis. 0.00018037 olmuş. Demiştim demek istemiyorum ama 20k yi gösterecekler demiştim Cheesy
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Gün geçmiyorki düşük yatırım alan projeler çok iyi katlamasın.. Şu saatten sonra büyük projelere asla girilmez.

Çok güzel kazandır Bitquence, girmedik yine.
Büyüklere girip güzel kayıplar yaşıyoruz desenize  Grin
member
Activity: 117
Merit: 10
Gün geçmiyorki düşük yatırım alan projeler çok iyi katlamasın.. Şu saatten sonra büyük projelere asla girilmez.
hero member
Activity: 539
bountyden gelen üçbeş bişey vardı bi viski parası çıkardı yine ,iyi prim yaptı valla ico ya girenleri tebrik etmek lazım
hero member
Activity: 518
Vay çok erken satmışım açıkcası bountyden gelenleri sattım 0.10btc etti 6k seviyesinden verdim
8k yı devirmiş güzel gidiyorlar sağlam pump yiyecek birde daha yogun bir exchange olsa kimse tutamazmış

aynen bende böyle oldu ben 7k giderse gitsin diye verdim Cheesy aq gitti ya lan bu aralar satışı verip bırakmamak  lazım başında beklemek gerekiyor sanırım. piyasa sürekli değerleniyor
sr. member
Activity: 322
Vay çok erken satmışım açıkcası bountyden gelenleri sattım 0.10btc etti 6k seviyesinden verdim
8k yı devirmiş güzel gidiyorlar sağlam pump yiyecek birde daha yogun bir exchange olsa kimse tutamazmış
legendary
4500-7700 arası kademeli satmıştım. ben sattıktan sonra 5k ya kadar geriledi. simdi tekrar yukselmiş ve 9k olmuş elinde hala tutanlar varsa bence muthiş fırsat. markete girdikten sonra hafta basına kadar 3-4k arasında gitti.

Elimde 10k kadar daha var. Bence bu pump boşa değil. 20.000 satoshi ye kadar çıkacağını düşünüyorum...
Tabi çoğu bountyci gecen dumpta döküldü. hacimsiz borsada 100k da yapmak isteseler yaparlar. elimde olsa 10k geçince yavaş yavaş satardım.
legendary
4500-7700 arası kademeli satmıştım. ben sattıktan sonra 5k ya kadar geriledi. simdi tekrar yukselmiş ve 9k olmuş elinde hala tutanlar varsa bence muthiş fırsat. markete girdikten sonra hafta basına kadar 3-4k arasında gitti.

Elimde 10k kadar daha var. Bence bu pump boşa değil. 20.000 satoshi ye kadar çıkacağını düşünüyorum...
legendary
legendary
Halil İbrahim bereketi verdi resmen icoyu 4x yapti. daha ne olsun.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Vay arkadaş ne kadar yükselmiş bunun fiyatı böyle sosyal medyadan gelenleri direkt satmıştım resmen 70-80 dolar zarardayım.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Arbitrajcılar;
Şu anda BQX etherdeltada, coinexchange ve hitbtc den yaklaşık %20 daha ucuz.
Buralarda hesabınız varsa bu fırsatı değerlendirin bence...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
sosyalden gelmiş ama fee ile anyı hesaba gelir satsam ugraştırdığı zarar olur
belki patlar o zaman satarız kalsın,çeşit olsun
sr. member
Activity: 322
Blogdan vermişler birazda sosyal medyadan attım borsaya yukarılara yazdım bakalım
belki gelir satılırsa 0.10 btc eder Allah bereket versin pillardan giren kazıgı çıkartır belki
biryerden alıyoruz biryerden veriyoruz hep cepler boş arkadaş
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
sosyal medayasına katılmıtım geçen cüzdana bakatım göndermişler allah bereket versin güzel olmuş imzasına falan katılanlar güzel kazanmıştır baya Cheesy
iyi bir borsayada girdiğinde daha karlı olabilir bakalım yapmak istediklerini yaparlarsa kim bilir ne olur Smiley

banada twitterdan gelmiş 25 dolar falan yapıyor şu an hiç yoktan iyidir, fyn ve blockancer dan oda gelmedi.bu yılın en balon ico su blocklancer oldu heralde bu kadar kampanya yürütüp patladı ya güler misin ağlar mısın  Smiley
Pages:
Jump to: