Pages:
Author

Topic: ANN [BQX] Bitquence: Evrensel Cüzdan ve Değer Yönetim Platformu - page 3. (Read 9587 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
sosyal medayasına katılmıtım geçen cüzdana bakatım göndermişler allah bereket versin güzel olmuş imzasına falan katılanlar güzel kazanmıştır baya Cheesy
iyi bir borsayada girdiğinde daha karlı olabilir bakalım yapmak istediklerini yaparlarsa kim bilir ne olur Smiley
full member
Activity: 154
Merit: 100
yatırımcısına çok güzel para kazandıran başka ico oldu, bundan sonra bakalım hangi kampanyadan güzel para kazanılabilecek

İcodan güzel kazandırıldı ve kazandırmaya devam edece bence. İstikrarlı bir coin olacak bence
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
yatırımcısına çok güzel para kazandıran başka ico oldu, bundan sonra bakalım hangi kampanyadan güzel para kazanılabilecek
full member
Activity: 154
neredeyse her coin çıktığında bittrexe girmesini bekliyoruz ama çoğunda avcumuzu yalıyoruz Cheesy buda öyle olacak sanırım. hoş girse süper olur ama ben sanmıyorum gireceğini.

Her coin çıktığında degil aslında. Araştırıp yatırım yaptığımızdan beklenti bu. Bu da normal cunku güvendiğin icin yatırım yapıyorsun hangisine yapıyorsak 😀
full member
Activity: 163
neredeyse her coin çıktığında bittrexe girmesini bekliyoruz ama çoğunda avcumuzu yalıyoruz Cheesy buda öyle olacak sanırım. hoş girse süper olur ama ben sanmıyorum gireceğini.

aslında proje fikri gerçekten çok güzel ve 2 yıllık bir süreç gerekiyor ortaya elle tutulur bir şey çıkması için. bu süre zarfında al sat ile çok daha fazla kazanır insan. ama ufak bir miktar alıp unutmak ta tercih edilebilir ama bence bu proje bu uzun sürede dumplanır ve iyi alım fırsatları doğurur.
full member
Activity: 210
satirize geri aliriz olmadi Smiley Bir kismini en azindan
hero member
Activity: 698
Merit: 506
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Satmıyorum arkadaş, bittrex'e girmeden satmak yok.

Bittrex'e girmesi beklenen çok proje oldu, bu projeler girdikten sonra hangi biri yükselecek? bilemiyorum. Ben ethereum bazlı %172 kârımı alıp çıktım ve konu üstte kalsın. Bump, satmak isteyen varsa.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Satmıyorum arkadaş, bittrex'e girmeden satmak yok.
member
Activity: 115
bana da 38 bqx vermişler  Grin yollasan vereceğim fee sanırım ancak bu kadardır.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
1 ETH karşılığında 4200 BQX alanlar şu an 4200 BQX'ı Etherdelta'da 2.72 ETH'ye satabilmekteler.
full member
Activity: 150
Merit: 110
Bounty dağıtımını yapmışlar en azından sosyal medya için diğerlerini bilmiyorum. Her icoda olduğu gibi bu da hitbtc'de yer alıyor orada satabilirsiniz veya coinexchange diye bir yerde var ama orayı hiç kullanmadım.

Teşekkürler bilgi için, baya vakit geçmişti üzerinden konuyu görünce bir an heyecan yarattı ama yorumları okuyunca geçti.
Projenin geleceği olur diye umuyorum ama tabi takımın çabalarına bağlı.
Az veya çok artık ne diyelim, kazançlar hayırlı olsun
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Twitterda hepsini son gün rtlemiştim 19 dolar gelmiş bereket versin.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Myetherwallet' e nasıl tanımlıyoruz bunu . Desimal sözleşme adresi nedir .
Önceki sayfada paylaşılmış ben tekrar yazayım görmeyenler için.

"Contract Adress" kısmına 0x5af2be193a6abca9c8817001f45744777db30756 yazılacak.
"Token Symbol" kısmına BQX yazılacak.
"Decimal" kısmına 8 yazılacak.
Sayfa başında belirtilen exchange sistemleri haricinde bir borsaya eklendi mi ? Bittrex yada Liqui gibi bir borsaya eklenmediyse konuyla alakalı bir haber var mı ?
Yok eklenmedi henüz başka bir borsaya.

Custom token olarak eklemenize gerek yok. Bitquence zaten Myetherwallet içinde çoktan tanımlandı.
Eğer coin geldiyse cüzdanı açınca direk görmeniz gerekir.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Myetherwallet' e nasıl tanımlıyoruz bunu . Desimal sözleşme adresi nedir .

Önceki sayfada paylaşılmış ben tekrar yazayım görmeyenler için.

"Contract Adress" kısmına 0x5af2be193a6abca9c8817001f45744777db30756 yazılacak.
"Token Symbol" kısmına BQX yazılacak.
"Decimal" kısmına 8 yazılacak.
Sayfa başında belirtilen exchange sistemleri haricinde bir borsaya eklendi mi ? Bittrex yada Liqui gibi bir borsaya eklenmediyse konuyla alakalı bir haber var mı ?

Yok eklenmedi henüz başka bir borsaya.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Twitter ödülleri dağıtılmış. 4.72 dolar kazanmışim. Borsaya yollamaya bile değmez.

Bana da aynı gelmiş . Zaten 1 dolara yakın Gas vereceksin geriye 3,72 dolar kalacak . 10 TL orta halli bir yemek yeriz.
hero member
Activity: 756
Twitter ödülleri dağıtılmış. 4.72 dolar kazanmışim. Borsaya yollamaya bile değmez.
hocam hangi borsada işlem görüyor acaba
etherdeltaysa buda çöp olur gider arada
Hitbtc ve coinexchange de işlem görüyor hocam
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
blog bountyleride çöp geldi harcadığım emeğe yazık artık bounty işi bitmiştir. yeni çıkan icolarda da 2 aylık imzaya yarım ether bile alamıyoruz. Zamanımız bu kadar ucuz olmamalı.. JAMALIN İCOLARI DUBLE ÇÖP OLUYOR JAMALIN YÖNETTİĞİ BOUNTYLERDEN UZAK DURMAKTA FAYDA VAR.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
hocam hangi borsada işlem görüyor acaba
etherdeltaysa buda çöp olur gider arada
hero member
Activity: 756
Pages:
Jump to: