Hedeflerinden çok uzaktalar ama kötüde yatırım almamışlar bence böyle düşen bir piyasada. İmza olanlar 50 mesaj ve 75 karakter kuralını unutmasınlar.
Durum çok daha kötüydü daha yeni düzeldi 3-4 gündür. Yatırımın %60-70 kısmı son günlerde geldi zaten. En azından bu fonlama ile gerçekten bir şey ortaya konabilir diye düşünüyorum.
kubra dam, jamalla konuşup sosyal medya bountylerinin şartlarını değiştirtemez misin? bu haliyle çoğu proje çöp olup gidiyor. böyle saçma bir stake dağılımı var mı? bu adam bunları değiştirmezse yakında hiç bir projeyi alamayacak benden söylemesi. sylon'un projelerine baksın biraz anlayacak ne dediğimi. çöp hesapları doldurmuşlar sosyal medya bounty sine kimseye bir fayda sağladığı yok.
Şimdi şunu söyleyeyim, biz bir çok isabetli tavsiye yapıyoruz bounty'ler konusunda ama maalesef dikkate alınmıyor. Emin olun bounty'deki düzeni çok yakından takip ediyorum, defalarca gözlemlerimi bildiriyorum şartlar iyileştirilsin diye ama yapıcı geri dönüş oluşmuyor şartlarda. Herkes bildiğini okuyor.
Sizin bu arada kastettiğiniz mesela Twitter'da takipçilere göre sınıflandırma oluşturulması değil mi? Zaten bunlar defalarca iletildi. Haklısınız kesinlikle, tartışmıyorum bile.
833 facebook 1228 twitter kullanıcısı kaydolmuş. bunun en az 1500 ü çöp ve kampanyaya en ufak bir katkısı olmayan hesaplar. demek istediğim kampanya boyunca 25 tweet at bonusunu al diyor mesela çoğu kampanyasında ne kadar başarılı olabilir ki bu? ben sylon un kampanyalarında ki başarıyı buna bağlıyorum. takipçi sayısına göre stake olayı tabi olması gereken bir şey.