Pages:
Author

Topic: ANN [BQX] Bitquence: Evrensel Cüzdan ve Değer Yönetim Platformu - page 6. (Read 9587 times)

full member
Activity: 308
Merit: 105

Hedeflerinden çok uzaktalar ama kötüde yatırım almamışlar bence böyle düşen bir piyasada. İmza olanlar 50 mesaj ve 75 karakter kuralını unutmasınlar.

Durum çok daha kötüydü daha yeni düzeldi 3-4 gündür. Yatırımın %60-70 kısmı son günlerde geldi zaten. En azından bu fonlama ile gerçekten bir şey ortaya konabilir diye düşünüyorum.

kubra dam,  jamalla konuşup  sosyal medya bountylerinin şartlarını değiştirtemez misin? bu haliyle çoğu proje çöp olup gidiyor. böyle saçma bir stake dağılımı var mı? bu adam bunları değiştirmezse yakında hiç bir projeyi alamayacak benden söylemesi. sylon'un projelerine baksın biraz anlayacak ne dediğimi. çöp hesapları doldurmuşlar sosyal medya bounty sine kimseye bir fayda sağladığı yok.

Şimdi şunu söyleyeyim, biz bir çok isabetli tavsiye yapıyoruz bounty'ler konusunda ama maalesef dikkate alınmıyor. Emin olun bounty'deki düzeni çok yakından takip ediyorum, defalarca gözlemlerimi bildiriyorum şartlar iyileştirilsin diye ama yapıcı geri dönüş oluşmuyor şartlarda. Herkes bildiğini okuyor.

Sizin bu arada kastettiğiniz mesela Twitter'da takipçilere göre sınıflandırma oluşturulması değil mi? Zaten bunlar defalarca iletildi. Haklısınız kesinlikle, tartışmıyorum bile.
şu listeye bakın mesele; https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VN61OS92gyZSHlYorDMfVVf90n3jl-HKTGbhBXVthNE/edit#gid=537703444
833 facebook 1228 twitter kullanıcısı kaydolmuş. bunun en az 1500 ü çöp ve kampanyaya en ufak bir katkısı olmayan hesaplar. demek istediğim kampanya boyunca 25 tweet at bonusunu al diyor mesela çoğu kampanyasında ne kadar başarılı olabilir ki bu? ben sylon un kampanyalarında ki başarıyı buna bağlıyorum. takipçi sayısına göre stake olayı tabi olması gereken bir şey.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Hedeflerinden çok uzaktalar ama kötüde yatırım almamışlar bence böyle düşen bir piyasada. İmza olanlar 50 mesaj ve 75 karakter kuralını unutmasınlar.

Durum çok daha kötüydü daha yeni düzeldi 3-4 gündür. Yatırımın %60-70 kısmı son günlerde geldi zaten. En azından bu fonlama ile gerçekten bir şey ortaya konabilir diye düşünüyorum.

kubra dam,  jamalla konuşup  sosyal medya bountylerinin şartlarını değiştirtemez misin? bu haliyle çoğu proje çöp olup gidiyor. böyle saçma bir stake dağılımı var mı? bu adam bunları değiştirmezse yakında hiç bir projeyi alamayacak benden söylemesi. sylon'un projelerine baksın biraz anlayacak ne dediğimi. çöp hesapları doldurmuşlar sosyal medya bounty sine kimseye bir fayda sağladığı yok.

Şimdi şunu söyleyeyim, biz bir çok isabetli tavsiye yapıyoruz bounty'ler konusunda ama maalesef dikkate alınmıyor. Emin olun bounty'deki düzeni çok yakından takip ediyorum, defalarca gözlemlerimi bildiriyorum şartlar iyileştirilsin diye ama yapıcı geri dönüş oluşmuyor şartlarda. Herkes bildiğini okuyor.

Sizin bu arada kastettiğiniz mesela Twitter'da takipçilere göre sınıflandırma oluşturulması değil mi? Zaten bunlar defalarca iletildi. Haklısınız kesinlikle, tartışmıyorum bile.
full member
Activity: 308
Merit: 105

Budget:

30% of the total Bounty Pool will be allocated for Social Media Campaign bounties which will be divided equally Between Facebook and Twitter Bounties.

Payments will be as follows:

5 Stakes per Week for Every Valid Twitter and Facebook User.

How to Join

For Twitter:
Follow the Official Twitter Handle: https://twitter.com/bitquence
Fill this form: https://goo.gl/RnoxYG

For Facebook:

Like Official Facebook Fanpage: https://www.facebook.com/bitquence/
Fill this Form: https://goo.gl/hrMhsu

Spreadsheet (both): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VN61OS92gyZSHlYorDMfVVf90n3jl-HKTGbhBXVthNE/edit#gid=537703444

Terms and Rules:

1: Twitter Accounts must have a Minimum of 200 Followers. and Facebook accounts must have a minimum of 100 Friends.
2: Twitter/Facebook accounts must be original. Fake, dead, inactive and bot accounts will not be accepted.
3: You must be an active and regular twitter user, and must be retweeting/sharing Bitquence's official tweets and updates.
4: Joining with multiple accounts is not allowed. Users found to be using multi accounts, will be blacklisted.
5: A user can participate in both campaigns at the same time.
5: Terms and Condition can be changed or more can be applied.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
sr. member

BITQUENCE ICO'DA SON DURUM!

Son 15 saatte 1.000+ ETH yatırım aldı proje.

Bitişe doğru çok hızlandı proje.

https://www.bitquence.com/announcements/pre-close-announcements/

sr. member

BITQUENCE ICO'DA YATIRIMLAR ÇOK HIZLANDI!

10.000+ ETH OLMUŞ DURUMDA VE 36 SAATTEN FAZLA BİR SÜRE VAR.

İlk 15 günde toplanan kadar yatırım sadece bu son 2 günde toplandı neredeyse.

Toplanan ETH: 10238.87 ETH

İşlenen Token: 49189242.60140639 BQX

Katılımcı: 2951

50 mesaji dolduranlara accepted doldurmayanlara recount yaziyor olabilirler. Kampanya bitene kadar 50 mesaji doldurun. Icosu bitmis gerci ne zamana kadar sayacaklar?

ICO bitmedi daha 36 saatten fazlası var.

https://bitquence.tokenmarket.net/

Süre uzatımından sonra yatırımlar hızlandı.
8000'i geçmiş durumda şu an.

Hayırlı forumlar!

Cidden çok hızlanmış, bu kadar beklememiştim şahsen durgunluktan sonra. 10 bin ETH geçildi.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu proje ne katıyorda bu kadar yatırım alıyor arkadaşlar bildiginiz cüzdan işte,sadece birden fazla yerde yedekleyecekler de hack olayına karşı gelebiliyorlarmı
bir yenılık getirmiyor ki,benım kaçırdıgım bır noktamı var
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Süre uzatımından sonra yatırımlar hızlandı.
8000'i geçmiş durumda şu an.

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
50 mesaji dolduranlara accepted doldurmayanlara recount yaziyor olabilirler. Kampanya bitene kadar 50 mesaji doldurun. Icosu bitmis gerci ne zamana kadar sayacaklar?
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bence recount yazdıklarını ico sonunda tekrar saymak için yazmışlar. İmzadan çıkmadan 2 gün daha durmak gerek gibi sanki.
Bende de önceden rejecteddi, şu an recount olmuş. Belki de yeniden sayım yaparlarken yorulup bıraktılar, o yüzden yukarıda recount kalmadı hiç ama aşağılarda var.
Umarım tekrar kontrol edip kabul olur. Yoksa bir kampanya daha boşuna gidecek Cheesy
sr. member
recount yazmışlar mesaj sayısı yetmedi heralde sağlık olsun.

Onun niye yapıldığını ben de anlamadım sayfanın en altlarında çok var, emin olmadan çıkmayın diyecektim de çıkmışsınız. Hayırlı olsun.

Twitter bountysine katılmıştım,aklımdan çıkmış. Şimdi rtledim de pek bişey gelmicek gibi. Bereket versin  Grin

Yani geldiği kadar artık, yapacak bir şey yok. Bitene kadar devam edersiniz.  Smiley
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Twitter bountysine katılmıştım,aklımdan çıkmış. Şimdi rtledim de pek bişey gelmicek gibi. Bereket versin  Grin
hero member
Activity: 698
Merit: 506
recount yazmışlar mesaj sayısı yetmedi heralde sağlık olsun.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Valla Bounty'si bence kelekmiş, blog yazısını felan düşündüm de baktım Türkler'den yukarıda ki arkadaşın dediği gibi doğru dürüst bir kabul alan yok, forumda yöneticilerin ödül sistemine karışmaması da kötü bence keşke karışsalar.

Hocam ırkla bir alakası yok olayın. Bizim Türkler ne yazı yazmayı biliyor, ne kurallara uyup link ekliyor, düzen sıfır ve çoğu google transleteden oluşturulmuş karma blog yazıları.. Ee adamlar daha önce hiç blog yazmamışki.
sr. member

Arkadaşlar 4-5 saat içinde 800+ ETH yeni yatırım aldı.

Güncel toplanan tutar 6886.46 ETH oldu böylece.

7.000 ETH'ye çok yakınız, umarım 8-9 bin ETH'ye yaklaşabiliriz. Vakit var.

sr. member

BITQUENCE ICO DEVAM EDİYOR!

Toplanan ETH: 6067.31 ETH

İşlenen Token: 30093240.30801699 BQX

Katılımcı: 2216

ICO'nun 72 saat uzatılmasını ETH fiyatındaki düşüş yüzünden yeterince yatırım alınamaması ve ToS'larında yazan 14 günlük uzatma hakları olduğuna bağlamışlar. Yani isteseler 14 gün de uzatabilirlerdi ama sadece 3 gün uzatmışlar. Gerçekten başarılı bir proje olabilecek mi yoksa süründürecekler mi merak ediyorum.

Momentum zayıf çünkü 14 gün de uzatılsa yavaş ilerlerdi epeyce bu da kötü bir izlenim oluşturabilirdi bence.

iyi toplamış düşüş ortamıda icolar içn avantaj millet nasılsa düşüş var diye gönderilyor . bende sosyal medyasına girdim bakalım çay çorbalık bişey çıkar inşallah

Benim beklentimin altında kaldı açıkçası çok iyi bulmuyorum. Bakalım son 72 saat artık.

3 gün uzatılması iyi olmuş daha çok para toplasınlar. 5777.73 ETH toplanmış şu ana kadar. En azından 7000 ETH'e doğru gider bu üç gün içinde. 4600 BQX 1 ETH ediyor.

6.000 ETH yeni geçildi, 7.000 ETH'ye doğru bir yönelme olabilir diye düşünüyorum ben.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Valla Bounty'si bence kelekmiş, blog yazısını felan düşündüm de baktım Türkler'den yukarıda ki arkadaşın dediği gibi doğru dürüst bir kabul alan yok, forumda yöneticilerin ödül sistemine karışmaması da kötü bence keşke karışsalar.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
ICO'nun 72 saat uzatılmasını ETH fiyatındaki düşüş yüzünden yeterince yatırım alınamaması ve ToS'larında yazan 14 günlük uzatma hakları olduğuna bağlamışlar. Yani isteseler 14 gün de uzatabilirlerdi ama sadece 3 gün uzatmışlar. Gerçekten başarılı bir proje olabilecek mi yoksa süründürecekler mi merak ediyorum.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bountysinde çok bir sey verecegini sanmiyorum. Facebook bountysine katildik ama en az verecegi bounty bu olur cok bir sey beklememek gerekiyor. Ve projeye gore yatirim miktari bence az olmus. Diger projelerden daha saglam duruyordu halbu ki..
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Türklerden neredeyse kimsenin blogu kabul edilmemiş. Bedava reklam yaptırmaya çalışıyor. Bireysel olarak hakkımızı aramanın dışında Türk topluluğu olarak da birbirimizi kollamalıyız. Ana bounty konusunda desteğinizi bekliyoruz. Ayrıca konuyu Türkçe bölümünde tanıtarak sorumluluk üstlenen Kubra Dam'dan da tüm bloglarımızı kabul ettirmesini bekliyoruz.
Benim blog sayfama 40 stake vermiş,jamal bu ama ondan herşey beklenir muhtemelen kankalarına basıyor stakeleri bol keseden
Aslında neden bizim türklerden bir tane bounty manager çıkmıyor merak ediyorum
burda çok kaliteli insanlar var

Pages:
Jump to: