Pages:
Author

Topic: [ANN] Centra Tech ICO | Dünya Genelinde Bankamatik Kartı & Sigortalı Cüzdan - page 14. (Read 12162 times)

sr. member
Activity: 357
Merit: 250
bu ayın başından itibaren %100 artış sagladı. bountysinde olmama ragmen şu sıra umarım twitter  bountylerini dagıtıp tekrar fiyatın aşşagı çekilmesine sebeb olmazlar. kademeli olarak dagıtılacak olan ödüller   bence fiyat için daha uygun. bu soylediklerim sadece centra genelinde degil bütün ödül programlarında böyle uygulanması gerekiyor bence. bi anda bütün ödüllerin dagıtılması(imza,blog,twitter vs) fiyatları kötü etkiliyor.

bunu görmek içinde muneccim olmaya gerek buna ragmen projeler neden  bu yöntemi tam anlamıyla uygulamıyor anlamıyorum.ödül avcilarinin baskısından mı çekiniyorlar yoksa bunları göremicek kadar piyasadan uzaklarmı bi fikrim yok.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Maşallah maşallah, güzel günler göreceğiz inşallah. Düşük fiyattan bir kısım Centra satın almak zorunda kaldım çünkü icodan satın aldıktan sonra fiyatı düşmüştü. Şu anki fiyat idare ediyor, eskiden 1.6 doları gördüğünü hatırlıyorum eğer Kraken'e girmiş olsaydı böyle olmayacaktı.. Yatırımcısına yalan söylemek moda oldu.

$0.644554 (33.25%)
0.00010089 BTC (39.58%)
0.00204949 ETH (27.13%)

Yeni gelişmeler var mı ? Takip ediyor musunuz ekibi ? Az önce birisi 95bin CTR aldı. Ciddi bir miktar. Balinaların yakın zamanda bir beklentisi mi var acaba ?

Bounty oncesi fiyat 1.20$ civarlarindaydi. Ortalik durulsun ilk kendine gelen coinlerden olacak centra. 0.58$ şuan , toparlanma sinyalleri veriyor son btc nin atraksiyonlari sonrasi. Her gün abartisiz centra nin marketcaptaki bolumune bakarim sabah aksam yakin takipteyim..
member
Activity: 77
Merit: 10
Maşallah maşallah, güzel günler göreceğiz inşallah. Düşük fiyattan bir kısım Centra satın almak zorunda kaldım çünkü icodan satın aldıktan sonra fiyatı düşmüştü. Şu anki fiyat idare ediyor, eskiden 1.6 doları gördüğünü hatırlıyorum eğer Kraken'e girmiş olsaydı böyle olmayacaktı.. Yatırımcısına yalan söylemek moda oldu.

$0.644554 (33.25%)
0.00010089 BTC (39.58%)
0.00204949 ETH (27.13%)

Yeni gelişmeler var mı ? Takip ediyor musunuz ekibi ? Az önce birisi 95bin CTR aldı. Ciddi bir miktar. Balinaların yakın zamanda bir beklentisi mi var acaba ?
sr. member
Activity: 548
Merit: 251

$0.644554 (33.25%)
0.00010089 BTC (39.58%)
0.00204949 ETH (27.13%)
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Fiyatı birden fırladı Smiley
İnşallah devam eder bu artış.
full member
Activity: 350
Merit: 100
normalde visa da dünyanın heryerinde geçmiyormu? onun dışında hep dikkatimi çekiyor. işini ciddiye alan projeler herzaman kazanıyor. umarım başarılı olurlar

Visa özellikli kartlar dünyanın her yerinde geçiyor, bunların sistemini ve ödeme yöntemini de centra gibi projeler düzenliyor aynı kredi kartları gibi.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
ekip #slack kanalında sürekli aktif. youtube canlı yayınları vs. bişeyler yapıyorlar ama malesef fiyata yansımıyor. sanırım genel beklenti kartların yatırımcılara gönderilmesi.
sr. member
Activity: 476
Centra da yakın zamanda yapılacak herhangi bir yenilik var mı acaba. 2 gündür takip ediyorum 100-150 ETH arası sürekli toplu alışa denk geldiğim oluyor. Acaba uçuracaklar mı
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
noldu bunu bountysi ses seda yok , listelere baktım güncellemede yok.

Kampanya yoneticisi smartiphone iyice civitti. Adam imza bountylerinin bir kismini dagitti sonra geri kalanlara yakinda dagitilacak dedi sonra ses seda yok. Sosyal medya bountylerini hic konusmuyorum bile.. onlari hic edecekler gibi.. Iste boyle durumlarin guzelim proje ve ekibin onune gecmesi fena halde canimi sıkiyor..
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
birde her scam böyle olsun bari adamların hacimi 1000 btc ye dayandı böyle scam proje Cheesy çok şükür
adam gibi  proje olduğunu idda edip 10 btc hacim bile yapamayanlra var

harbiden dediğiniz gibi, nice projeler geldi geçti 10 BTC bile hacim yapamadan çöp oldular. bunlar işi biraz ciddiye alıp diğer projelerden farklı bir rüzgar yakalarlar ise güzel bir zıplama yaparlar.

bende şimdi baktım ama bir gelişme göremedim. bu konuyu İngilizce forumda sormak gerekiyor. belki orda bir cevap verilmiştir.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
ikm
sr. member
Activity: 420
birde her scam böyle olsun bari adamların hacimi 1000 btc ye dayandı böyle scam proje Cheesy çok şükür
adam gibi  proje olduğunu idda edip 10 btc hacim bile yapamayanlra var
legendary
telegramdan sorduğum da, aynı haberleri ısıtıp ısıtıp koyuyorlar demişti adam.
Bende sürekli takip ediyorum
Youtube falan ekiplerini tanıtan videolar koyuyorlar sürekli.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
dolandırıcı olduklarını düşnmüyorum, hangi scam proje bu kadar çaba sarfedip uğraşıyor ki? adamalar haldır haldır çalışıyor, çalışan sistemleri var. Scam olsa şimdiye çoktan çıkrdı kokusu bence
ikm
sr. member
Activity: 420
dolandırıcı olduklarına dair bi haber çıkmış doğru mu bu ?

http://www.businessinsider.com/two-of-centras-founders-resigned-weeks-after-its-ico-2017-11?IR=T

hocam haber 7sinde çıkmış o zamandan sonra yüzde 50 yukarı yaptı ? çözemedim şimdi dolandırıcı mı değil mi haber olumlu yansımış gibi geldi
legendary
member
Activity: 252
Merit: 11
normalde visa da dünyanın heryerinde geçmiyormu? onun dışında hep dikkatimi çekiyor. işini ciddiye alan projeler herzaman kazanıyor. umarım başarılı olurlar
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Arkadaslar adamlar yılbaşından önce kartlar elinize geçicek diye vaatte bulunuyorlar.. Bakalım gerçekleşicekmi.. Bende icosuna katılmıştım bakalım..
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
kart uygulamaları düzgün yapıldığı taktirde baya işlevsel olabiliyor.

centra kartlarıda yurt dışında gönderilmeye başlanmıştı, merakla Tr içine dağıtılmasını bekliyorum.

diğer merak ettiğim nokta bountylerle ilgili, sekiz hafta içinde denildi ama imzadan sonrası hesaplanmadı galiba, hoş hesaplansa zaten şu an dip noktalarda satılmaz. alınıp, bir süre beklemek gerektiği fikrindeyim. ytd.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Arkadaş fork dedik o dedik bu dedik fork iptal oldu centra yalan oldu. Zaten bu bok yiyen 40 centti hala aynı waves strat metal yürüdü gitti. Demek ki böyle zamanlarda insanlar sağlam bilindik projelere yürüyorlarmış.
Pages:
Jump to: