Pages:
Author

Topic: [ANN] Centra Tech ICO | Dünya Genelinde Bankamatik Kartı & Sigortalı Cüzdan - page 11. (Read 12162 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bountyciler bu formu doldurmak zorunda.. Bikaç saat önce slack kanalından duyuruldu...

https://www.centra.tech/ctr-bounty/

Saygılar..

Herşeyi dolduruyorum forumu göndermiyor?
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Bountyciler bu formu doldurmak zorunda.. Bikaç saat önce slack kanalından duyuruldu...

https://www.centra.tech/ctr-bounty/

Saygılar..
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Atip tutanlar olmus ama bu herifler hala milletin bende dahil odullerini vermediler verecekleride muaamma
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
Piyasa yükseliş eğilimine girdi gibi yine bugün. Ama centra yine yerinde sayıyor ama borsaya 16 centten çıkmış bir coinin 40 cent civarlarında olması pekte kötü bir durum değil.
piyasaya 16c den mi girdi? pre-ico dan girenler 2x fazla token aldi icodan girenlere nazaran.
icosuna girmistim kart aliriz umuduyla, 1eth:200 ctr ile katildim. benim hesaba gore maliyet 1.60 falan yapiyor Cheesy
allahtan imzaya da girmistim de tatmin etti. yoksa ico ile suanki fiyat farki ucurum.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Piyasa yükseliş eğilimine girdi gibi yine bugün. Ama centra yine yerinde sayıyor ama borsaya 16 centten çıkmış bir coinin 40 cent civarlarında olması pekte kötü bir durum değil.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Valla ben Centra'yı elimden çıkardım ve pişmanda değilim açıkçası. Kart projeleri uzun vadeli tutar mı bilmiyorum ama ben soğudum hiç birine girmem artık.
legendary
Bizim reis gene düşüyor Smiley
Ben anlamıyorum abi ya bi yanlışlık var bu işte.
Hiçbir amaca hizmet etmeyen coin çıkartıyorlar ...o dandik token centranın yarı fiyatına geldi.gerçekten şunun değeri 47 centmi ?
ayıptır ayıp.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben projenin yürüyeceğine inanıyorum fakat paramız buraya bağlıyken çıkamıyoruz da. Gerçekten güzel fırsatlar kaçıyor bu kadar zarardayken de çıkamıyoruz kaç ay oldu
hero member
Scam olduğunu tabii ki düşünmüyorum ama fiyat çok düştü yatırımcısının beklentisini henüz karşılayamadı ne yazık ki.

Zaten scam değil proje ekibin kim olduğu neci olduğu biliniyor herkes tarafından. Tek sorun yönetimsel zaafiyet malesef beklentilerin uzağında kaldı ekip yaptığı çalışmalarla.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bountylerden haber var mı acaba? uzun süredir başlığı takip edemiyorum scam söylentileri bence asılsız fakat yavaş ilerliyorlar daha gelen giden bir şey olmadı.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Hala tablolar hesaplanmiş değil fakat yeni bir anons gelene kadar projenin konulari SmartIphone tarafindan kilitlendi, ekip dağitimin haftalik olarak yapildiğini söylesede ödülünü alabilen görmedim.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
scam soylentileri ve haberleri daha pre-ico zamanindan beri hep oldu centrada. ama ekip somut adimlari oldukca geciktiriyor. ornegin kasim basinda app icin access code lar alinabilecekti. mobil wallet uygulamasi hala gorunurde yok. evet platinium card sahipleri alisverislerini falan yapti videolar paylasti ama bunlar malesef toplulugun geneline yansiyamadi.
member
Activity: 406
Merit: 11
Scam olduğunu tabii ki düşünmüyorum ama fiyat çok düştü yatırımcısının beklentisini henüz karşılayamadı ne yazık ki.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Kimse bir kriptoparayı iyilemiyor ya da kötülemiyor, bu forum kriptopara forumu olduğundan dolayı beyin fırtınası yapılıyor. Ben kart projelerinin çok fazla olduğunu ve diğer kart projelerinden bir adım önde olmaları için verdikleri sözleri yerine getirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Kurallar sıkı olabilir fakat kanunların her zaman açığı bulunabilir, proje sadece Amerika kaynaklı diye gözümüz kapalı güvenecek değiliz. Ben samimi söylüyorum hala Centra gibi basit bir sunum hazırlamış bir kart projesinin nasıl bu kadar çok yatırım aldığına anlam veremiyorum. Ve sadece imza ödüllerini dağıtmalarına rağmen ki dağıttıklarında fiyat 0.6 usd idi, 1.6 usd olan token şu anda sürünüyor. İleride kâr ettirmez demiyorum sadece Centra'ya kadar onlarca proje var.

Hocam kusuruma bakma lafım burda beyin fırtınası yapan arkadaslara değil.. Buraya gelipte scamdir bilmem nedir diye atıp tutanlara bu söylediklerim.. Herkes icolardan anında kaar bekliyor.. Tabi öyle bisey olmayıncada ağlayıp zırlayıp duruyorlar.. Etrafta dolu pump dump tokenlar/coinler var gitsinler onlarla uğraşsınlar.. Burdaki insanların hepsi aklı yatkın yetişkin insanlar.. Araştırmalarını yapsınlar öyle girsinler.. Centra orta/uzun vadede yatırımcılarını sevindiricektir.. Diğer kart projelerine nazaran hala yeni.. Biraz zaman tanıyın hemen atıp kesmeyin bazı seyleri..
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Arkadaslar burdaki yazılar okudukça gülüyorum ya... Yeminle bizim türk forumdaki arkadaslar zerre bilgi alakası yok projelerden.. Varsa yoksa waves monetha bilmem ne bilmem ne.. Şu at gözlüklerinizi bi çıkarın lütfen ya..
  ......
~~slip~~

Çok güzel bir yorum olmuş. Centra ekibini telegramdan da takip ediyorum.  Bountysine bende katıldım elimde 2600 ctr var ve şuan satsam 1500$ yapar ki satmaya hiç niyetim yok. Açıkca söyleyeyim en az bu ctrden 6000/10000$ arası kaldıracağımı düşünüyorum. Bu nedenle siz siz olun çevrede dolanan hele ki bizim Türkçe forumda dolaşan bu centra dolandırıcıdır hype dir scamdir vs... laflarına kanmayın derim. Gelmiş geçmiş en iyi kart projesidir bana göre.
legendary
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Kimse bir kriptoparayı iyilemiyor ya da kötülemiyor, bu forum kriptopara forumu olduğundan dolayı beyin fırtınası yapılıyor. Ben kart projelerinin çok fazla olduğunu ve diğer kart projelerinden bir adım önde olmaları için verdikleri sözleri yerine getirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Kurallar sıkı olabilir fakat kanunların her zaman açığı bulunabilir, proje sadece Amerika kaynaklı diye gözümüz kapalı güvenecek değiliz. Ben samimi söylüyorum hala Centra gibi basit bir sunum hazırlamış bir kart projesinin nasıl bu kadar çok yatırım aldığına anlam veremiyorum. Ve sadece imza ödüllerini dağıtmalarına rağmen ki dağıttıklarında fiyat 0.6 usd idi, 1.6 usd olan token şu anda sürünüyor. İleride kâr ettirmez demiyorum sadece Centra'ya kadar onlarca proje var.
hero member
İnsanları kraken diye kandır, sonra gate.io ile avutmaya çalış. Gerçekten yatırımcılarının zekasıyla dalga geçiyor bu adamlar. Şu kart projeleri bitsin artık insanlar zarar görmekten sıkıldı.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Neden bu kadar şaşırdınız anlamıyorum ama piyasada bulunan projelerin %99'unun dolandırıcılık amacı içerdiğini gerçekten yatırım yaptığınız için mi görmek istemiyorsunuz? Yüksek hard cap bulunduran projelerin hiçbirine katılmamanız gerekiyor, bu tarz projeler ön-satış sürecinde balinalar ile anlaşıp indirimli fiyattan token satışında bulunuyor böylece token piyasaya çıktığında aşırı derecede değer kaybına uğruyor. Bu şahıslar Changebank'ta olduğu gibi whitepaperinde belirtir. Bu tokenlerin değerleneceği ya da değer kaybına uğramayacağı size asla garanti edilmez bundan dolayı şirketler sorumluluk kabul etmez. Changebank'ın şu an ne yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz adamlar insanları dolandırmadan önce whitepaperlerinde Changebank'ın uğrayacağı değer kaybından şirketin sorumlu tutulamayacağını yazmıştı. Hukuksal hiçbir çözüm yok! Yaptıkları yanlarına kâr kalıyor bundan dolayı birbirinin kopyası projelere yatırım yapmaktan vazgeçin. Oracles Network, OmiseGO, Raiden gibi kendine özgü projelere yapılan yatırımlara yönelin.

O zaman başlığa scam yazın.Anlamıyorum scam olduğundan bu kadar eminseniz neden hala bu proje sayfasına yorum yapıyoruz?
Benim içerde 5k centram var.3k imza 2k yatırım yaptım.
Benim aklımın almadığı nokta Sadece her gün düzenli video atan yüzlerini ifşa eden herifler niye hala kaçmıyorlar ?
Yani yarın bir gün bu kartlar dağıtılırsa bu dedikleriniz için pişman olacakmısınız bunu bilmek isterim.

Telegram grubundaki Centracılardan birisin herhalde, tartışmaya girmeyeceğim kimin ne yatırımı yaptığı benim umurumda değil.

ozman telegram grubundasında aynı zamanda Cheesy oda güzelmiş .
çok değer kaybı yarattı kesinlikle ama pre salede bile adam gibi bişey vermedi aslıda pre salede verdiği bonusu 1 sn kaybetti onsan sonra malüm Smiley balina girse buna ki bence girmedi
ozman elindekiler daha yüksekte satmak için pump çakar orda herkese itelerdi bu coinin durumu 2018 ilk yarısında belli olucak . ozmana kadar ne olursa kardır
sr. member
Merit: 267
Bu adamlar hala odulleri dagitmadilar sadece imzacilar aldi odullerini asosyal medya ve blogcular bekliyorlar 8 hafta dediler toplam dagitima ama kimseye birsey vermiyorlar
Pages:
Jump to: