Pages:
Author

Topic: [ANN] Centra Tech ICO | Dünya Genelinde Bankamatik Kartı & Sigortalı Cüzdan - page 9. (Read 12162 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
aynı mail banada gelmiş bu adamlar ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım, siteleri çalışmıyor diyorduk ama çalışıyormu yoksa ellerinde ki bounty listlere sırayla atıyorlarmı mailleri anlamadım
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bana email geldi.
İşte bounty için geri dönüşünüzü gördük.
Sizi bir sıraya sokacağız ve ödemenizi yapacağız diye.

Hoca bizimle de paylaş biz formu doldurduk ama form çalışmıyor, o formu o haliyle göndermeye çalıştık bence bizim maillerimiz adamlara ulaşmadıHuh
full member
Activity: 266
Merit: 242
Banada yollamışlar her hafta cuma bounty odemeleri yapılacakmış sıraya ekleyeceklermiş benıde zaten olmuş pul bu saatten sonra centradan hayır gelmez
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bana email geldi.

Hoca bizimle de paylaş biz formu doldurduk ama form çalışmıyor, o formu o haliyle göndermeye çalıştık bence bizim maillerimiz adamlara ulaşmadıHuh

Arkadaşlar bana bu geldi.

Hello Bekir,

Thank you for your Bounty Token Submission. Your request has been forwarded to our Bounty Verification Team for further review. Once cleared, you will be added into a queue for a Weekly Friday Distribution cycle. If you have any further questions, please do not hesitate to contact us via e-mail.

Thank you,

Centra Support Team

www.centra.tech
555 Washington Ave | Suite 240
Miami Beach, FL 33139
Telephone: (800) 339-1554
Email: [email protected]
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bana email geldi.

Selam, form mu doldurunuz yoksa direkt olarak ekibe mail mi attınız? Hangi işlemleri hangi aşamayla yaptığınızı bizimle de adım adım paylaşırsanız sevinirim çünkü bize kimse geri dönüş yapmadı.
legendary
Bana email geldi.
full member
Activity: 413
Merit: 100
Ben ne ödüllerine katıldım ne de projenin kendisine zaten yaptıkları ortada şu an ellerindekileri bozduruyorlar, hacim iyi, potansiyel iyi fakat ya çok değerlenecek ya da scam bir proje olarak toprağa gömülecek
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Önceden dağıtılmış olan titanium karlarda visa logosu vardı.. Ama suanda mastercard ile anlastıkları için kartları tekrardan göndericekler.. Yıl sonu gelmeden kartların garanti gönderileceğine dair söz verdiler..
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
etherin btc karşısında değeri arttıkça bazı ERC tokenlerde de artış fiyatlarına yansıdı. ama ne hikmettir centra o yoldan oldukça uzak duruyor.
bir kıpırdanma var fiyatta ama tatmin edici seviyelerde değil. şuanki fiyat düşük diye dipten toplanılabilir mantığındayken ekipteki kararsızlık ise alanın elinde kalacağı bomba misali bir his uyandırıyor.

Dediğine kesinlikle katılıyorum yatırımcılarda bir güven oluşsa rahat 2 doları var saatler içerisinde.
şuanki fiyatı gerçekten ucuz.
Ama bir sebepten ötürü takılıp kaldı 50-55 cente.
Eğer güven problemleri çözülürse 2018 e kadar 2 dolar,orta vadede ise 5 dolar seviyesine geleceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar birşeyi anlamanız gerekiyor, altcoin projelerinin çoğunda somut ürünler olmasa da içi boş altcoinler bir yerden sonra yok olmaya mahkumdur, içi dolu altlar (OMG, Qsp) gibi bahsettiğiniz eth artışından olumlu etkileniyor.

titanium card sahipleri somut veri degil mi size gore? access code henuz aktif edilemedi sanirim. walletler kullanilabilir degil, blue card dagitimi yapilacakti bunlarda da bir gelisme yok. card alisverisleri genele yansimadigi icin sanki scam algisini atamadi uzerinden.
full member
Activity: 350
Merit: 110
etherin btc karşısında değeri arttıkça bazı ERC tokenlerde de artış fiyatlarına yansıdı. ama ne hikmettir centra o yoldan oldukça uzak duruyor.
bir kıpırdanma var fiyatta ama tatmin edici seviyelerde değil. şuanki fiyat düşük diye dipten toplanılabilir mantığındayken ekipteki kararsızlık ise alanın elinde kalacağı bomba misali bir his uyandırıyor.

Dediğine kesinlikle katılıyorum yatırımcılarda bir güven oluşsa rahat 2 doları var saatler içerisinde.
Eğer güven problemleri çözülürse 2018 e kadar 2 dolar,orta vadede ise 5 dolar seviyesine geleceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar birşeyi anlamanız gerekiyor, altcoin projelerinin çoğunda somut ürünler olmasa da içi boş altcoinler bir yerden sonra yok olmaya mahkumdur, içi dolu altlar (OMG, Qsp) gibi bahsettiğiniz eth artışından olumlu etkileniyor.
legendary

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Her hafta otuz kişiye ufak miktarlarda token dağıtıp dağıtımları yaptıklarını iddia ediyorlar. Centra'nın hacmi çok yüksek bu da acaba düşük fiyattan ekip ellerindeki tokenleri satıyor mu diye düşündürüyor. Umarım böyle bir şey yoktur, heleki yukarıdaki çalıntı hesap kafamı çok karıştırdı. Paylaşılan hesap 20 tane art arda centra konusuna mesaj atmış.
legendary
telegram kanalında ödüllerin haftalık gruplar halinde ödeneceğini yazmışlar. bu batch cuma günü dağıtılmış. bir dahaki cumaya inşalah Smiley

bence böyle bir önlem alınması gerekiyor herkes satınca ctr nin bir değeri kalmıyor Sad
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
telegram kanalında ödüllerin haftalık gruplar halinde ödeneceğini yazmışlar. bu batch cuma günü dağıtılmış. bir dahaki cumaya inşalah Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
Bu herifler neden odulleri dagitmiyorlar acaba amac nedir calismayan bir site yapmislar, amaclari nedir yani israrla dagitmamalarindaki

bu ödüller yalan oldu herhalde, güvenmemek lazım. beklentiye girmemek lazım.

bugünden sonra bounty iconun geleceği için önemli olduğunu varsayıyorum, bountye önem vermeyenler diğer konularada önem vermiyorlar. balık baştan kokuyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Bu herifler neden odulleri dagitmiyorlar acaba amac nedir calismayan bir site yapmislar, amaclari nedir yani israrla dagitmamalarindaki
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Şu üyeliği bir inceler misiniz? Çalıntı ve sırf Centra güncellemeleri için normal bir kullanıcı gibi mesaj atmış; https://bitcointalksearch.org/user/taner-322337

Bu profilden sonra kart projelerine olan güvenimi tamamen yitirdim. Ne Centra ne de bir başkasi bana mantikli gelmiyor.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ekip gerçekten başarısız çıktı. Projeye olan güven gittikçe azalıyor. Eski seviyelerini yakalaması imkansız gibi.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Şu üyeliği bir inceler misiniz? Çalıntı ve sırf Centra güncellemeleri için normal bir kullanıcı gibi mesaj atmış; https://bitcointalksearch.org/user/taner-322337
Pages:
Jump to: