Author

Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX] - page 715. (Read 3426922 times)

newbie
Activity: 28
Merit: 0
i'd love to see a few lines of static text in the cmd (like cgminer for example). So, each card should be listed with temp, last khash, valid/invalid shares etc. is this maybe possible? that way you would have a short overview of your gpu's.

I'm not familiar with cgminer's output, but I gave Christian the beginnings of a patch to enable cudaminer to print GPU temps, fan speed, and power consumption data as reported by the NVIDIA drivers.  Not all GPUs are capable of reporting all of those measurements, but all recent GPUs will report temperature and fan speed.  Here's an example log from my patched version of cudaminer.  I'm sure that it can be improved a lot beyond the code I sent Christian, but this is at least a starting point:

[2014-03-09 23:07:24] Stratum detected new block
[2014-03-09 23:07:24] GPU #0: Tesla K20c, 537.70 khash/s
[2014-03-09 23:07:24]         Temp:  68C  Fan speed:  68%  Power: 186W
[2014-03-09 23:07:24] GPU #2: GeForce GTX 680, 321.40 khash/s
[2014-03-09 23:07:24]         Temp:  88C  Fan speed:  72%  Power:  N/A
[2014-03-09 23:07:24] GPU #1: GeForce GTX 750 Ti, 266.37 khash/s
[2014-03-09 23:07:24]         Temp:  66C  Fan speed:  53%  Power:  N/A
[2014-03-09 23:07:24] GPU #3: Tesla K20c, 541.51 khash/s
[2014-03-09 23:07:24]         Temp:  72C  Fan speed:  78%  Power: 188W
[2014-03-09 23:07:42] DEBUG: hash <= target
Hash:   0000006504c7edb989ead541e02089f081a84d44157c58ae617f37e79503987f
Target: 0000007fff800000000000000000000000000000000000000000000000000000
[2014-03-09 23:07:42] GPU #1: GeForce GTX 750 Ti, 266.31 khash/s
[2014-03-09 23:07:42]         Temp:  66C  Fan speed:  54%  Power:  N/A
[2014-03-09 23:07:42] accepted: 17/17 (100.00%), 1667 khash/s (yay!!!)
hero member
Activity: 1974
Merit: 502
Vave.com - Crypto Casino
My 780 gets 220kh on n-scrypt, any way to boost a bit more out of it?
cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 1 -C 0 -m 1 -d 0 -i 0 -l T12x24 -o blah blah


I'm using The
T10x20
I'm passing -H 2
No C, no -m

Get close to 300khash/s constant on my 780
cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 2 -d 0 -i 0 -l T10x20 got me only like 109.

The best I could do was:

 cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 2 -d 0 -C 2 -i 0 -m 0 -l T64x2

If you do -H 1, you could get 5-10kh/s more. It helped 3/5 of my 780's.
member
Activity: 84
Merit: 10
Damn. My cudaminers keep blowing up on T5x24 on my 750tis. They can mine scrypt at T5x24 endlessly, but not this GPUCoin.
member
Activity: 84
Merit: 10
My 780 gets 220kh on n-scrypt, any way to boost a bit more out of it?
cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 1 -C 0 -m 1 -d 0 -i 0 -l T12x24 -o blah blah


I'm using The
T10x20
I'm passing -H 2
No C, no -m

Get close to 300khash/s constant on my 780
cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 2 -d 0 -i 0 -l T10x20 got me only like 109.
full member
Activity: 189
Merit: 100
Anybody trying GPUCoin with scrypt:N? I am getting all bad hashes for some reason. Hmm.

cudaminer.exe --algo=scrypt:N -H 2 -i 1 -m 1 -l T10x24 -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:3367

186 blocks and the countdown begins to the real mining starts.

I am getting about 155 kh/s on my 750ti's
What settings are you using?
I am now using this and get about 125 kh/s on my 750ti's.

cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 2 -i 0 -m 1 -l T10x14

cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -d 1 -m 1 -l T5x24 -i 0 -H 2

Have the Clock to 1186 (+110) and Memory to 1513 (+325). I have a refrence card and factory OC card, that one I can only go up on core by +10
Thanks. T5x24 helped me get extra 10kh/s.

I'm getting about 150kh/s - 160kh/s with Core @ +135 & Mem @ +425 (+450 on the second card).. plus chrome opened with a gif playing.. (yields more when i don't connect remotely/no monitor)..
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
My 780 gets 220kh on n-scrypt, any way to boost a bit more out of it?
cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 1 -C 0 -m 1 -d 0 -i 0 -l T12x24 -o blah blah


I'm using The
T10x20
I'm passing -H 2
No C, no -m

Get close to 300khash/s constant on my 780
member
Activity: 84
Merit: 10
My 780 gets 220kh on n-scrypt, any way to boost a bit more out of it?
cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 1 -C 0 -m 1 -d 0 -i 0 -l T12x24 -o blah blah
hero member
Activity: 1974
Merit: 502
Vave.com - Crypto Casino
Thanks!

And you running the latest Nvidia drivers? 334.89? and your memory usage would be helpful...
2317MB memory usage (I know, it's not the max, not sure why)
Driver 331.39 appearantly

I tried to download those same drivers, but couldn't find them. So I tried the ones that came before it and after it, but was getting the same or worse results.

About the memory, think you're getting less? I max at 1100mb. Something is up with either the optimization of the drivers, the OS, or something else, just can't figure it out.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
My 780 only gets 296kh/s so I doubt it some how

Never mind, you changed it :-)
full member
Activity: 132
Merit: 100
Anybody trying GPUCoin with scrypt:N? I am getting all bad hashes for some reason. Hmm.

cudaminer.exe --algo=scrypt:N -H 2 -i 1 -m 1 -l T10x24 -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:3367

186 blocks and the countdown begins to the real mining starts.

I am getting about 155 kh/s on my 750ti's
What settings are you using?
I am now using this and get about 125 kh/s on my 750ti's.

cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 2 -i 0 -m 1 -l T10x14

cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -d 1 -m 1 -l T5x24 -i 0 -H 2

Have the Clock to 1186 (+110) and Memory to 1513 (+325). I have a refrence card and factory OC card, that one I can only go up on core by +10
Thanks. T5x24 helped me get extra 10kh/s.

huh? how are you guys getting 155khs on your 750 TI's? Im getting close to 290khs sometimes over 300khs on my 750's. Im running them stock voltage/speeds and T10x24 setting with -H 1


Disregard... i missed where you're talking about Scrypt-n
member
Activity: 84
Merit: 10
Anybody trying GPUCoin with scrypt:N? I am getting all bad hashes for some reason. Hmm.

cudaminer.exe --algo=scrypt:N -H 2 -i 1 -m 1 -l T10x24 -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:3367

186 blocks and the countdown begins to the real mining starts.

I am getting about 155 kh/s on my 750ti's
What settings are you using?
I am now using this and get about 125 kh/s on my 750ti's.

cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 2 -i 0 -m 1 -l T10x14

cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -d 1 -m 1 -l T5x24 -i 0 -H 2

Have the Clock to 1186 (+110) and Memory to 1513 (+325). I have a refrence card and factory OC card, that one I can only go up on core by +10
Thanks. T5x24 helped me get extra 10kh/s.
legendary
Activity: 1400
Merit: 1000
Anybody trying GPUCoin with scrypt:N? I am getting all bad hashes for some reason. Hmm.

cudaminer.exe --algo=scrypt:N -H 2 -i 1 -m 1 -l T10x24 -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:3367

186 blocks and the countdown begins to the real mining starts.

I am getting about 155 kh/s on my 750ti's
What settings are you using?
I am now using this and get about 125 kh/s on my 750ti's.

cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 2 -i 0 -m 1 -l T10x14

cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -d 1 -m 1 -l T5x24 -i 0 -H 2

Have the Clock to 1186 (+110) and Memory to 1513 (+325). I have a refrence card and factory OC card, that one I can only go up on core by +10
member
Activity: 84
Merit: 10
Anybody trying GPUCoin with scrypt:N? I am getting all bad hashes for some reason. Hmm.

cudaminer.exe --algo=scrypt:N -H 2 -i 1 -m 1 -l T10x24 -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:3367

186 blocks and the countdown begins to the real mining starts.

I am getting about 155 kh/s on my 750ti's
What settings are you using?
I am now using this and get about 125 kh/s on my 750ti's.

cudaminer.exe --algo=scrypt:2048 -H 2 -i 0 -m 1 -l T10x14
legendary
Activity: 1400
Merit: 1000
Anybody trying GPUCoin with scrypt:N? I am getting all bad hashes for some reason. Hmm.

cudaminer.exe --algo=scrypt:N -H 2 -i 1 -m 1 -l T10x24 -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:3367

186 blocks and the countdown begins to the real mining starts.

I am getting about 155 kh/s on my 750ti's
legendary
Activity: 1694
Merit: 1024
Any progress or updates on the riser issue?

my 10 risers have arrived. That's progress I guess.

That would be awesome to get the same performance on 1x as on 16x Smiley Thanks alot for all the effort you put into this project!
This 100x over, you're one of the best developers by far that I've seen in the bitcoin "industry". Thanks again for all your hard work Christian!
member
Activity: 66
Merit: 10
Any progress or updates on the riser issue?

my 10 risers have arrived. That's progress I guess.

That would be awesome to get the same performance on 1x as on 16x Smiley Thanks alot for all the effort you put into this project!
hero member
Activity: 672
Merit: 500
Banned: For Your Protection
Anybody trying GPUCoin with scrypt:N? I am getting all bad hashes for some reason. Hmm.

cudaminer.exe --algo=scrypt:N -H 2 -i 1 -m 1 -l T10x24 -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:3367

Going through fine, at hashfever as well.

cudaminer32_2_28.exe --algo=scrypt:2048 -o stratum+tcp://gpu.hashfever.com:3262 -u user -p pass -d 2 -l T10x24 -H 2 -i 0 -m 1 -s 1
Thanks a lot. scrypt:2048 works.
Your welcome!  Smiley
legendary
Activity: 914
Merit: 1001
i'd love to see a few lines of static text in the cmd (like cgminer for example). So, each card should be listed with temp, last khash, valid/invalid shares etc. is this maybe possible? that way you would have a short overview of your gpu's.
member
Activity: 84
Merit: 10
Anybody trying GPUCoin with scrypt:N? I am getting all bad hashes for some reason. Hmm.

cudaminer.exe --algo=scrypt:N -H 2 -i 1 -m 1 -l T10x24 -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:3367

Going through fine, at hashfever as well.

cudaminer32_2_28.exe --algo=scrypt:2048 -o stratum+tcp://gpu.hashfever.com:3262 -u user -p pass -d 2 -l T10x24 -H 2 -i 0 -m 1 -s 1
Thanks a lot. scrypt:2048 works.

Edit: You guys get about half the hash versus regular scrypt right?
hero member
Activity: 672
Merit: 500
Banned: For Your Protection
Anybody trying GPUCoin with scrypt:N? I am getting all bad hashes for some reason. Hmm.

cudaminer.exe --algo=scrypt:N -H 2 -i 1 -m 1 -l T10x24 -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:3367

Going through fine, at hashfever as well.

cudaminer32_2_28.exe --algo=scrypt:2048 -o stratum+tcp://gpu.hashfever.com:3262 -u user -p pass -d 2 -l T10x24 -H 2 -i 0 -m 1 -s 1
Jump to: