Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 51. (Read 99768 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Edg satmak isteyen varsa suan 7500 satoshiden tanesini alıyorum. minimum 200 adet max 3000 adet olarak düşünüyorum. Fiyat güncel kura göre değişebilir.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
boyle bisey olamaz yau Smiley ico dahilinde gonderilen ethler contract ile anlik token ile change edildi. zaten ico surerken eth x3 yapinca forumda slack channel da falan ico ile alinan tokenleri oluculer dusukten toplamaya baslamisti.
sr. member
Activity: 335
Merit: 250
Ico'ya yatırım yapanlar şu an tokenlar ile işlem yapabiliyorlar mı? Onlara dağıtıldı mı yoksa şu an sirkülasyondaki tokenlar sadece bountyler mi?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
kalan bounty lounge acilisindan sonra yapilacakti degil mi? lounce acilisindan sonra da bir deger artisi beklenebileceginden bence bounty dagitimi kayda deger bir kayip yasatmayacaktir. olur da poloya girerse degmeyin keyfimize.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
hadi biz bountyden girdik konuşuyoruz da bişey merak ettim bu icosuna girenler şuan ne kadar edg aldilar misal ben 100 dolarlık girdim diyelim ve ico süresi doldu o arkadaslar ortalama ne kadar aldı
hero member
Activity: 546
benim elimde de 1555 edg var hala bekletiyorum. Geri kalan %80 dağıtılmadan birkaç gün öncesine kadar bekletip en iyi fiyattan satmaya çalışacam. Geri kalan %80 de platformun full sürümünü bekler artık ne yapsın Smiley
hero member
Activity: 518
Merit: 500
yüzde 80 dağıtılasıya kadar satma ozman geldiğinde kafana göre takıl kimse fiyat veremez şuanda 1 dolar olursa sat derim sadece Cheesy
hero member
Activity: 560
o değil de liquide bi bakayim dedim 1166 edg var elimde satsam 0.08 küsür btc geçiyo elime nerden baksaniz 400 küsür tl cok iyi valla Smiley ama satmicam tabi ki beklemedeyim :d
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
ben bountyde girdim yatırımda yaptım şuanda puromu içip liqui izliyorum Cheesy

Grin Grin Grin

Sizce fiyat nekadar olacak hocam?
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
ewet yatmıs twitter dan 195 edg göndermısler Cheesy Cheesy Cheesy

Hiç yoktan iyidir. liqui de 0.0143325 btc yapıyor oda 64-65 TL yapıyor. Hiç yoktan güzel bir yemek ve sigara param çıktı.   Grin
İki paylaşım 3 beğenmeyse şükür bunada.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
ewet yatmıs twitter dan 195 edg göndermısler Cheesy Cheesy Cheesy
sr. member
Presale Starting May 1st
Facebook ve Twitter kampanyası ödülleri yatmış herhalde arkadaşlar . %80 leri bekliyoruz bakalım. Az da olsa EDG sonuçda.
hero member
Ya o değil de o kadar facebook BOUNTY si vardı alacağım baya bir yorum filan yazmıştım yani emek fazlaydı adres girmemiz lazımmış benim haberim olmadı daha yeni girdim. Şimdi nasıl olacak yeni bir forum filan mı yayınlanacaklar bizim için bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

forum yayınlandı hocam bence slacktan pm at istersen daha iyi olur gibi
ordan sorunu söylersin giriş yaptım gönderim yapabilirmisiniz oldukça çok post ve  msj attım yardımcı olabilirler muhtemelen
hero member
Activity: 854
Ya o değil de o kadar facebook BOUNTY si vardı alacağım baya bir yorum filan yazmıştım yani emek fazlaydı adres girmemiz lazımmış benim haberim olmadı daha yeni girdim. Şimdi nasıl olacak yeni bir forum filan mı yayınlanacaklar bizim için bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
hero member
ben bountyde girdim yatırımda yaptım şuanda puromu içip liqui izliyorum Cheesy

Grin Grin Grin
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Şuan bir rt grubu var telegramda hedef 1 edg=1 dolar yani suanki btc fiyatına göre hemen hemen 1 edg 70k satoshi cıvarlarında hedefleri.
Bu alemde ne olacağı belli olmaz ama scam coinler bile nerelere cıkıyor olmucak diye birşey yok. şuan ama satmak için cok erken diye düşünüyorum. liqui resmen kendinden geçti hergün 100 btc üzeri hacim yapıyor coin. liqui icin iyi rakam
sr. member
Presale Starting May 1st
@NavySeals
şuan dolar olarak 1 edg= 0.09 usd bizim bahsettiklerimiz bounty ödüllerinden kazandığımız ufak rakamlar icoya yatırım yapıpda alanlar çok daha şanslı hiç etliye sütlüye bulaşmadan bounty için yorulmadan yatırdıkları paraları 2'ye katlamış durumdalar ki bu daha başlangıç 4 e 5 e kadar katlama imkanı var.

Bendr ico ya girmedim ama yatırım yapanların hakkı sonucda. Evet biz emek veriyoruz ama riskimiz yok. Yatırımcıların daha çok hakkı var kazanmaya.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
@NavySeals
şuan dolar olarak 1 edg= 0.09 usd bizim bahsettiklerimiz bounty ödüllerinden kazandığımız ufak rakamlar icoya yatırım yapıpda alanlar çok daha şanslı hiç etliye sütlüye bulaşmadan bounty için yorulmadan yatırdıkları paraları 2'ye katlamış durumdalar ki bu daha başlangıç 4 e 5 e kadar katlama imkanı var.
sr. member
Activity: 371
Merit: 250
bu imzalardan bana 1166 edg mi ne gelmişti.bir sonraki parti ne zaman gelicek acaba. bir de totalte ne kadar alacaz Smiley ve son olarak 1 edg : ? tahmini olarak kaç dolar seviyesine kadar cikabilir. ona göre bekletiyorum ama hala bekletmeye devam etsemmi diye düşünüyorum tüm imza gelirleri geldikten sonra yani.
bekleyeceksen zaten %80 leri hazirana kadar beklemiş oluyoruz dağıtılan %20 için ise bittrexe girene kadar bekle 10k üstü satarsın sonra çatır çatır ye ki sonraki bountyler için teşvik ve moral olsun  Grin

dolar olarak karşılığı nedir yani? bunu yatırım mı yaptınız arkadaşlar siz sadece ödül olarak mı geldi size? bittrex sağlam bir borsa oraya girip pump görme ihtimali de doğabilir.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bu imzalardan bana 1166 edg mi ne gelmişti.bir sonraki parti ne zaman gelicek acaba. bir de totalte ne kadar alacaz Smiley ve son olarak 1 edg : ? tahmini olarak kaç dolar seviyesine kadar cikabilir. ona göre bekletiyorum ama hala bekletmeye devam etsemmi diye düşünüyorum tüm imza gelirleri geldikten sonra yani.
bekleyeceksen zaten %80 leri hazirana kadar beklemiş oluyoruz dağıtılan %20 için ise bittrexe girene kadar bekle 10k üstü satarsın sonra çatır çatır ye ki sonraki bountyler için teşvik ve moral olsun  Grin
Pages:
Jump to: