Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 54. (Read 99768 times)

ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
dev iyi çalışıyor valla kimse haklarını yemesin bence adamlar dağıtım sistemlerini bir organize ederek bounty dumplamasına izin vermedi oldukça iyi gidiyor bence ki benden bu coinin en az 10x yapacağı kanatindeyim.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Adamlarda olması iyi bir şey bence bu adamlarda da olacağı için adamlar kendi ceplerinden şimdiden başlamıştır alttan alttan toplamaya birde güzel bir pump şekli yaparlar sonra sen sağ ben selamet. Şimdiden 7200 gördüğünü düşünürsek ben 20-25k seviyelerini rahat görebilir diye düşünüyorum. Ytd.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Coin sayısı ve marketcap cok yuksek diil. Dolayısıyla o 50m coine cok takılmayın adamlar bastan kuralı koymus ve ona uymus. O sıra ether 4kat degerlenmese zaten tum coinleri satarlardı. Ico dan satılan coinler karsılıgıda ekipte sonucta. Proje geliştikten sonra 10x rahat olur. 30-40k satoshi yuksek bir rakam değil bence
hero member
Activity: 546
Merit: 501
132,046,997  - 73,530,162 = 58,516,835  toplam coin sayısının  44.3% ü geliştiricilerde.

50m token zaten geliştiriciler için ayrılmıştı (%10 maximum yatırım tutarına erişilseydi bu oran gerçekleşecekti).
bounty 10 m %20 dağıtıldı geriye kalan %80 geliştiricide kalsa
geliştiricilerde 58 milyon coin olmalıydı. Geri kalan kısım 516,835 ya edg sini almadı ya da kendi projelerine para yatırmışlar Smiley
Bu coinler çok fazla, bir yıl kilitli kalması lazım 50 milyon tokenın yoksa dump fena olur. Ayrıca %40 lık payın nasıl dağıtılacağı hala net değil geliştiriciler ellerindeki token miktarı kadar %40 lık karımızdan alabilecekler mi? böyleyse bu proje 5 para getirmeyecek ben satıyorum Tongue
sr. member
Activity: 434
aslında bide şöyle bakmak lazım asıl şirketin elinde olan bir paranın değerinin düşmesi zor çünkü ellerinde malın değerini adamlar niye düşürsün ki salakmı bunlar
ama ellerinde olamsa alttan almak için değerinin düşmesini kendileri ister mal adamın elinde olcak ki fiyatını attırsın.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
ico dağıtımı %88 olacak şekildeyse şuan ekibin elindeki token miktarı adaletsiz bir dağıtım oluşturmuş
hero member
Activity: 560
Merit: 501
yani umarım " bal tutan parmağını yalar " durumu olmamıştır.   benim merak ettigim  bu projeye niyetlenen insanlar gerçekten bu projeye girerken şuanki süreci  tahmin etmişlermidir. yani illa ki değerlenir vs diye düşünmüşlerdir de ico nun tamamlanmasının üstünden cok uzun bir süre geçmedigi halde cok iyi bir noktaya geldiler belki sürec olarak cok önce ulaştilar hedefe bilemedim. kafamda deli sorular  Huh
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
Yuzde hesabı yok 10m bounty 50milyon ekibe sabit pay.
Satılan tam rakamı bilmiorum ama sanırım 70m da satılan miktar. Dolayısıyla ekib az katılım oldugundan bagholder oldu. Ondan pumplayıp ellerindekini cıkarmaya calısacaklardır

eger %10 ekibe ve %2 ortaklara verilecek bu oranlar sabit olsaydi whitepaper da 50m token ekibe 10m token ortaklara denmesi gerekmez miydi?
whitepaper i bikac kez gozden gecirdim fakat boyle bir net rakam goremedim. burada referans alinmasi gereken nokta icoda toplanan tutarin karsiligi olan tokenin toplam tokenlerin %88 i olusturmasi.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Satılan tam rakamı bilmiorum ama sanırım 70m da satılan miktar. Dolayısıyla ekib az katılım oldugundan bagholder oldu. Ondan pumplayıp ellerindekini cıkarmaya calısacaklardır

Durum dediğiniz gibiyse geliştirici takımın eldeki malları yukartan okutması için sağlam bir pump yapıyor olması gayet akla yatan bir ihtimal.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
ico ortasinda 3x yapan ether ve bountycilerin hareketleriyle yatirimim %30 %35 zarar gosterirken simdi %40 kar gostermesi sevindirici bir gelisme oldu.

yalniz ben su kismi pek anlayamadim.
https://etherchain.org/account/0x91efffb9c6cd3a66474688d0a48aa6ecfe515aa5#txsent
su adrese baktigimizda icodan 61571 ether toplandigi gorunuyor.
tum gonderilen etherler power hourda gonderilmis olsa dahi (%20 bonus ile) ~74milyon token ico yatirimcilarina dagitilmis olsa bu dagitilan miktar toplam tokenin %88 ini olusturacak %2 partnerler ve %10 edgeless team a ayrilacakti.
bununla birlikte,
https://etherscan.io/token/Edgeless?#balances
simdi creator 500m token olusturdu icodan gelen eth karsiligi tokenler contract ile dagitildi, ico tamamlandiginda creatorda kalan tokenler contract ile yakildi ve suan sirkulasyonda ~132milyon token kaldi.

simdi soruyorum, edgeless sahipleri listesine baktigimizda 58m token gorunen adres benim anladigim kadari ile 1yil kilitli kalacak ekibin(%10 luk pay) ve ortaklarin (%2lik pay) tokenlerini tutan hesap.
eger bu sekilde ise, ekip ve ortaklar 60m token almislar ise, toplam tokenin %12 sini degil %45 ine sahip olmuslar demek olmuyor mu?

cevaplayabilecek ya da cevaplanmasina vesile olabilecek ekip ile veya slackteam ile irtibat kurabilecek olan var mi?
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
benim sordugum olay o degil ama. token holders olarak gorunen 58m lik hesap ekibin mi? ekibin ise ekibin payi %10 oldugu halde neden 58m token kaldigi? sirkulasyonda 132m token var.

Beynimi yakma dostum, slack ta kar dağıtımını bile yatırımcılarla belirliyorlardı neredeyse Cheesy

beyinsi bir el at Cheesy
legendary
benim sordugum olay o degil ama. token holders olarak gorunen 58m lik hesap ekibin mi? ekibin ise ekibin payi %10 oldugu halde neden 58m token kaldigi? sirkulasyonda 132m token var.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
ico ortasinda 3x yapan ether ve bountycilerin hareketleriyle yatirimim %30 %35 zarar gosterirken simdi %40 kar gostermesi sevindirici bir gelisme oldu.

https://etherchain.org/account/0x91efffb9c6cd3a66474688d0a48aa6ecfe515aa5#txsent
tum gonderilen etherler power hourda gonderilmis olsa dahi (%20 bonus ile) ~74milyon token ico yatirimcilarina dagitilmis olsa bu dagitilan miktar toplam tokenin %88 ini olusturacak %2 partnerler ve %10 edgeless team a ayrilacakti.
bununla birlikte,
simdi creator 500m token olusturdu icodan gelen eth karsiligi tokenler contract ile dagitildi, ico tamamlandiginda creatorda kalan tokenler contract ile yakildi ve suan sirkulasyonda ~132milyon token kaldi.

simdi soruyorum, edgeless sahipleri listesine baktigimizda 58m token gorunen adres benim anladigim kadari ile 1yil kilitli kalacak ekibin(%10 luk pay) ve ortaklarin (%2lik pay) tokenlerini tutan hesap.
eger bu sekilde ise, ekip ve ortaklar 60m token almislar ise, toplam tokenin %12 sini degil %45 ine sahip olmuslar demek olmuyor mu?

cevaplayabilecek ya da cevaplanmasina vesile olabilecek ekip ile veya slackteam ile irtibat kurabilecek olan var mi?

İco aşamasında koyulan 3. hedefe dolar bazında ulaşıldı ama 1. hedefe ulaşılmış gibi dağıtım ve kampanyalar şekillendi.
Hali ile 1. hedefin eth karşılığı token dağıtıldı, orada işler karıştı zaten

sorulduğunda token miktarınız az olsa da değeri yüksek olacak gibi bir şey söylendi yanlış hatırlamıyorsam.
legendary

bununla birlikte,

sr. member
edgeles facebook içinde gereken maili göndermiş busefer ikisinide göndermiş kontrol edin benim adresimi girmemişler tw bir daha gönderdim maili
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
10k filan diyorduk daha şimdiden 7.3 K oldu bile böyle giderse çok fena pump yapabilirler. Bence en az 15 K olabilir. Tabi ki sadece tahmin yatırım tavsiyesi değil.

slackta 1 edg = 1 dolar muhabbeti yapıyorlar tam çözemedim ama
hedef muhabbeti o bu hedefe ulaşabilmek için komünüteyi telegramda retweet etkinliğine çağırdılar twitterda edg aktif olursa borsalara ve yeni kullanacılara daha hızlı bir şekilde ulaşabiliriz diyorlar ve gün içerisinde etherdeltada 750 etherlik alımlar oldu.
sr. member
10k filan diyorduk daha şimdiden 7.3 K oldu bile böyle giderse çok fena pump yapabilirler. Bence en az 15 K olabilir. Tabi ki sadece tahmin yatırım tavsiyesi değil.

slackta 1 edg = 1 dolar muhabbeti yapıyorlar tam çözemedim ama
hero member
Activity: 854
Merit: 500
sr. member
Activity: 371
Etherdelta da fiyatı artmış 3 gündür alttan alttan topluyorlar. Şuan 1k edg=2.5 eth civarında yani ico fiyatının 1,5 katı sağlam bir yerde listelenirse 10k garanti görüyorum.

daha 6 nisanda 1k edg=1.15 eth yazılmış. ciddi bir değerlenme söz konusu. orta vadede bu edg çok büyük fırsatlara gebe olabilir.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bugun yarın 10centi görür. Alıcı daha baskın satıcıya göre. Çok fena patlatacaklar gibime geliyor. acil paraya ihtiyacınız yoksa 10k satoshi altına satılmaz. buyuk marketlere girince kısa surede bununda cok üstüne cıkabilir.
Pages:
Jump to: