Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 56. (Read 99773 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Liquide baktımda 3300 civarı hacim yapmış. İcosu 4100 Satoshi civarında sanırım. Cok fena değil bountyciler icin %15 ico altı. Bence kısa sure icinde 10k üstünü görür. Tek ihtiyacı buyuk borsa
sr. member
Activity: 371
Merit: 250
blog olayı keşke devam etseymiş, kaçırmamış olsaydım denerdim şansımı kesinlikle. ödüller çok iyi gibi. Sad
hero member
Activity: 742
Merit: 501
twitter bounty leri için mailler 2-3güne gelecekmiş...
hero member
Activity: 560
twitter - facebook bountylerine bende gireyim diyorum ama nerden başlayacagimi bilmiyorum. sadece twitter dan rt share yaparak girebilecegim bountyler oluyormu ve sanırım bide bunlar için takipçi gerekli diye biliyorum.acaba yalnızca bu işler için bir hesap açılıp oradan işlemler yürütülebilirmi önerisi olan varmi ?
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
blog listesine baktım tekrar, 70cıvarı katılımcı var. ödül/stake in şuanki oranı 1219edg token...

enkötü makalenizi bile kabul ettirseniz(10stakes), 12bin edg alacaksınız. (liste çoğaldıkça,stake oranı düşecek)

yazı birşeyler gönderin... 

Report to moderator 

Bunu yapmak icin 10 gun kadar gec kaldiniz. Listeler kapanali 10gunden fazla oldu ayrica listeye bakarsaniz cok kiside reddedilmis. Adam gibi yazmassaniz bosu bosuna ugrasmis olursunuz.
Teitterda facebookta sadece like yapip rt share yaparakta kazanabilirdiniz cok daha basit
hero member
Activity: 532
Merit: 500
Twitter henüz hesaplamadilar sanırım. Facebook geldi ben hemen cevap olarak attım adresimi ama twitter dan ses seda yok.
full member
Activity: 154
Merit: 100
Facebook bountyleri için mail göndermişler.

TW yok mu?

405 EDG onun da 81 i geliyor, bozdur bozdur harca :d

bana da gelmemiş twitter. fb'tan başladılar sanırım.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

TW yok mu?

405 EDG onun da 81 i geliyor, bozdur bozdur harca :d
full member
Activity: 154
Merit: 100
hero member
henüz trade açılmamış bu arada lique hesabımda pantolonda unutulan para gibi 20 xzc buldum  Cheesy ama çekerken hata veriyor.

Pump var bırak kalsın
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
henüz trade açılmamış bu arada lique hesabımda pantolonda unutulan para gibi 20 xzc buldum  Cheesy ama çekerken hata veriyor.
hero member
Activity: 742
EDGELESS LIQUI'DE!!!

hero member
saolun tüm cevaplar için teşekkür ettim.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
bu etherdelta yi nasıl kullanicaz bilgisi olan bir özet geçebilirmi. edg leri satayim diyorum buradan.

metamask eklentisini yükle,
siteye girince hesap kısmında eth hesabın görünğyor,
sol panalden deposit yap metamask onay isteyecek.
sell kısmında eth cinsinden teklifini ver bekle yada buy verenlere sat çık.
sonra hesabına geri al eth leri
Bunları yaparken ether adresinde fee için en az 0,1 ether bulunmasına dikkat edin etherdelta her işlemi block zinciri üzerinden confirmleyerek yapıyor. Deposite fee, withdrawa fee, transfere fee gidecek.
hero member
bu etherdelta yi nasıl kullanicaz bilgisi olan bir özet geçebilirmi. edg leri satayim diyorum buradan.

metamask eklentisini yükle,
siteye girince hesap kısmında eth hesabın görünğyor,
sol panalden deposit yap metamask onay isteyecek.
sell kısmında eth cinsinden teklifini ver bekle yada buy verenlere sat çık.
sonra hesabına geri al eth leri
hero member
hero member
etherdelta zaten son kullanıcıya yönelik değil çok karışık ve stabilde çalışmadığı oluyor.

Gayet başasırı bence, direkt sattım.
ikm
sr. member
Activity: 420
etherdelta zaten son kullanıcıya yönelik değil çok karışık ve stabilde çalışmadığı oluyor.
sr. member
Activity: 532
Bittrexe girebilir haftaiçi geliştiriciler bilgi yayınlayacaklarmış.
etherdelta denilen siteyi beceremedim o kadar para topladılar bi zahmet girsin artık.
sr. member
Activity: 448
Bittrexe girebilir haftaiçi geliştiriciler bilgi yayınlayacaklarmış.
Pages:
Jump to: