Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 82. (Read 99768 times)

sr. member
Activity: 415
Merit: 250
13 kişilik eksik varmış sizde şansınızı deneyim derim. Bende kayıt oldum bakalım kabul edilirse kötünün iyisi.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dYtzLfT4POk4_FjSJVQGAWp_1xbehz_NOQkLHLEGZaE/edit#gid=0

Matchpoola girmiştim şimdi bundan çıkıp ona girmek zor oluyor açıkcası. Cheesy

aynı şeyi bende düşünmüştüm. geçti artık  Smiley
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Contribution status
Raised 53656.77 ETH

Issued: 63944647 / 14.53 % of cap

biraz yatırım gelmiş bugün, 700eth kadar...
hero member
Activity: 882
Merit: 507
13 kişilik eksik varmış sizde şansınızı deneyim derim. Bende kayıt oldum bakalım kabul edilirse kötünün iyisi.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dYtzLfT4POk4_FjSJVQGAWp_1xbehz_NOQkLHLEGZaE/edit#gid=0

Matchpoola girmiştim şimdi bundan çıkıp ona girmek zor oluyor açıkcası. Cheesy
legendary
Activity: 980
Merit: 1011

hero member
60milyon (50+10) ayrılan+bounty var... total 63 milyon satıldı şuanda..

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bu tüm icolarda genel bir durum genelde çoğunluk parasını bir ay iconun bitmesine kadar bağlamak istemez son günü herkes  3 5 bir şeyler yollar
tradersan mantıklı. para 1ay veya 2ay yatacağında enson günler girilmesi...

yatırmasak bir alt coin de kendimizi sevdiriyoruz zaten benim açımdan öyle Cheesy yatırıyom en azından öyle kalıyo  Grin
hero member
bu tüm icolarda genel bir durum genelde çoğunluk parasını bir ay iconun bitmesine kadar bağlamak istemez son günü herkes  3 5 bir şeyler yollar
tradersan mantıklı. para 1ay veya 2ay yatacağında enson günler girilmesi...
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
hero member
Ha birde, 11 mart (veya 13 mart) bekleniyor olabilir. Şu ETF mevzusu...
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Blog a bulaşmadan başka kampanya yok mu

Ek ödül programı var bide.tam olarak ne yapılacak bende tam anlamadım,ekibin tercihleriyle dağıtılacak sanırım. 1milyon edg var.

Anlık ve dürüst geribildirim vermiş, bizlerle sürekli ya da verimli iletişim sağlamış, kısayol veya dolandırıcılık girişiminde bulunulmadan (facebook veya twitter kampanyalarında olduğu gibi) ödül programında yer alan katılımcılar ve güçlü destekçiler / harika(awesome) katılımcılar(harika katılımcıda nedemekse Smiley )

ben bu ödülden birsey pek anlamadım. Slacka girip ekiple, muhabbet edeceksin sanırım Smiley

Sanırım bug bildiriminde bulunacak kullanıcılardan bahsediyor (Bunu suistimal etmeden bildiren "Harika katılımcı")
hero member
bu gidişle 60000 etheruma anca ulaşacak edgless

birkaç ico'dan gördüğüm son 1-2gün kala yüklü girişler oluyor. bonus olmamasına rağmen... ama yapılıyor... time,icn ve bir çoğu son günler iyi yatırım aldı. Göreceğiz bakalım...
güncel toplanan rakam nedir? 1. bonus dönemi bugun sona eriyordu sanırım. bugunde biraz giriş olabilir. birde dediğiniz gibi iconun son günlerinde biri yuklu girerse sürü psikolojisi millet biranda abanıyor.

Evet, ama neden bekleniyorsa songüne, bonussuz vs. almak nedir bilemiyorum. Şuan alsa 1100edg , son gün 1000edg. her eth de 100 zarar...
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
bende son gunler yollucam. 8-9ethereum  Wink
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150

birkaç ico'dan gördüğüm son 1-2gün kala yüklü girişler oluyor. bonus olmamasına rağmen... ama yapılıyor... time,icn ve bir çoğu son günler iyi yatırım aldı. Göreceğiz bakalım...
güncel toplanan rakam nedir? 1. bonus dönemi bugun sona eriyordu sanırım. bugunde biraz giriş olabilir. birde dediğiniz gibi iconun son günlerinde biri yuklu girerse sürü psikolojisi millet biranda abanıyor.
hero member

sr. member
Activity: 476
Merit: 500
hero member
benimde 1 tane yazım var ama uğraşmak zor geliyor bee Cheesy
bir tane daha yolladım red yerse, yeniden yazmam artık,uğraştırıyor...
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
benimde 1 tane yazım var ama uğraşmak zor geliyor bee Cheesy
hero member
Ico bitişine 17 gün kaldı. Kısa bir ico, böyleleri daha iyi. Chrono gibi 60gün gereksiz...
60gün ve 4-5time  Sad fiyatıda düştü
bugün yavaşça bir yükselişe geçti time, zamanla normale ulaşır.
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
Ico bitişine 17 gün kaldı. Kısa bir ico, böyleleri daha iyi. Chrono gibi 60gün gereksiz...
60gün ve 4-5time  Sad fiyatıda düştü
hero member
Ethereum biraz düşerse yatırım gelebilir edgeless'e

Pages:
Jump to: