Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 86. (Read 99768 times)

sr. member
Activity: 288
Merit: 250
edgles imzasına girebilirmiyim? jr memberım
hero member
Activity: 742
Merit: 501

Şimdi baktımda, fake hesap gözükmüyor Edgeless'in takipçi listelerinde...

ona pek güvenmeyin bence, hesap yumurta değilse ,2-3 tweeti varsa,  real sayıyor

bir arkadaş,  Pazar Alanı bölümünde takipçi satıyordu, alındığında bu program onları bulabiliyormu acaba?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Şimdi baktımda, fake hesap gözükmüyor Edgeless'in takipçi listelerinde...

ona pek güvenmeyin bence, hesap yumurta değilse ,2-3 tweeti varsa,  real sayıyor
hero member

Şimdi baktımda, fazla fake hesap gözükmüyor Edgeless'in takipçi listelerinde...
hero member
Type   Amount   Stakes

Retweets   28   1400

hepsini rt yaptım sonuc bu 28 twitleri var zaten. Her sabah kontrol ediyorum tweet varsa rt ediorum.
3 tane fazla. bi bakayım bugünmü atılmış acaba, kaçırmışım
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Type   Amount   Stakes

Retweets   28   1400

hepsini rt yaptım sonuc bu 28 twitleri var zaten. Her sabah kontrol ediyorum tweet varsa rt ediorum.
hero member
twitterın nasıl? hepsini retweetlesek sorun olurmu
çok abartmamakta fayda var iconomide tuzak twitleri konmuştu onları rtweet eden ban yemişti direk rtweet ettiğin tweete dikkat ederek retweetle

evt, ama okuyarak retweet yaptım hepsini,bir tuzak yoktu enazından şimdilik... sen retwwetledinmi hepsini?
sr. member
Activity: 415
çok abartmamakta fayda var iconomide tuzak twitleri konmuştu onları rtweet eden ban yemişti direk rtweet ettiğin tweete dikkat ederek retweetle

benim 100 cıvarı takipçim var Wink 250 stakes

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
hero member

Retweet'le.

Type   Amount   Stakes
Following for   0 weeks   0
Retweets   25   750

600takipçim ile gelen bu.
sr. member
hero member

benim durum bu. ruslar yine bokunu çıkarmıştır. düzgün bir spammer koruması gelir umarım yoksa bu ruslarla baş edilemez!
34tane yorum nasıl yazdın  Grin ben yazacak birşey bulamıyorum. senin iyimiş rakamlar bende biraz yükleneyim

34 yorum ne olacak ki  Smiley ben sana söyleyim, herhangi bir rus spammer'ının şuan enaz 200 comment'i vardır. umarım banlarlar....
sr. member

benim durum bu. ruslar yine bokunu çıkarmıştır. düzgün bir spammer koruması gelir umarım yoksa bu ruslarla baş edilemez!
34tane yorum nasıl yazdın  Grin ben yazacak birşey bulamıyorum. senin iyimiş rakamlar bende biraz yükleneyim
hero member

sr. member
facebooktaki stakeleriniz nasıl? ben fazla share yapmadım.
hero member
@beyinsi mediumu sadece lisk bloguna bakmak için kullanıyordum takip ettim.
dipnot:takip edeni takip ederiz.  Grin

ettim Smiley daha fazla insan bulmak lazım ama Smiley
legendary
ben sizden önce 2 tane blogspot gönderdim onlar direk red yemişti yine sizinkiler iyi 10 stake verilmiş  Grin blogları kontrol adam büyük ihtimalle rus
full stake alanlar youtube video hazırlayıp video açıklamasına makale yazmışlar.
Iletisim kordinatorun olarak 1 stake'e el koyuyorum. 29 pandaya 1 bana lutfen
@twn yine karıştırdın o bu değil diğer ico matchpool  Grin cevap gelmedi daha onlardan

@beyinsi mediumu sadece lisk bloguna bakmak için kullanıyordum takip ettim.
dipnot:takip edeni takip ederiz.  Grin
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
ben sizden önce 2 tane blogspot gönderdim onlar direk red yemişti yine sizinkiler iyi 10 stake verilmiş  Grin blogları kontrol adam büyük ihtimalle rus
full stake alanlar youtube video hazırlayıp video açıklamasına makale yazmışlar.
Iletisim kordinatorun olarak 1 stake'e el koyuyorum. 29 pandaya 1 bana lutfen
hero member
ben sizden önce 2 tane blogspot gönderdim onlar direk red yemişti yine sizinkiler iyi 10 stake verilmiş  Grin blogları kontrol edem büyük ihtimalle rus rusların bloglarına 60 vermiş çoğunlukla
haklısın. ben o yazıyı yazmak için photoshopta vs o kadar resim hazırladım, 2-3 saat uğraştım (sende uğraşmıssın belli) yazı yazmak daha zor ama

https://www.youtube.com/watch?v=Xpy7ApVJlS0&feature=youtu.be

şu salak videoda ne emek var arkadaş da, 60 stake veriyorsun. bunlar litvanyalı belki ruslara iltimas geçiyorlar evet.

şu kurallarla da alakalı olabilir tabi:

Bir blog veya haber sitesinin ödülünün sayılması için:

- İngilizce, Çince, Rusça, İspanyolca dillerinde olmalı
- Yukarıdaki dillerden farklıysa, blogların 300'den fazla takipçisi olmalı
- sadece özgün içerik olmalı
- genele açık olmalı(herkesin ziyaret edebileceği bir site)
- Boşluksuz 700 karakter veya daha fazla olmalı
- Şu link enaz iki kere kullanılıyor olmalı: https://edgeless.io

acil medium sayfama 300 takipçi bulmam lazım. 75kişiyle olmuyor demek:) Medium.com'da Hesabı olanlar,takip ediverirse sevinirim forumdan.. geri takip yaparım Smiley
legendary
Pages:
Jump to: