Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 83. (Read 99773 times)

sr. member
Activity: 415
Merit: 250
blog listesine baktım tekrar, 70cıvarı katılımcı var. ödül/stake in şuanki oranı 1219edg token...

enkötü makalenizi bile kabul ettirseniz(10stakes), 12bin edg alacaksınız. (liste çoğaldıkça,stake oranı düşecek)

yazı birşeyler gönderin...  Smiley

bugun çoğu red yemiş bazı uyanıklar youtube ekleyip 60 stake peşine düşmüş ama yemedi adamlar  Grin
edit: bu seferki blogum 10 aldı dahada göndermem çok uğraştırıyor
senin yazı iyi görünüyor.

Uğraşamadım ben
Okulda kompozisyon yazın deseler yazmazsınız Smiley
Grin okulda, kompozisyon karşılığı para vermiyorlar
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Blog a bulaşmadan başka kampanya yok mu

Ek ödül programı var bide.tam olarak ne yapılacak bende tam anlamadım,ekibin tercihleriyle dağıtılacak sanırım. 1milyon edg var.

Anlık ve dürüst geribildirim vermiş, bizlerle sürekli ya da verimli iletişim sağlamış, kısayol veya dolandırıcılık girişiminde bulunulmadan (facebook veya twitter kampanyalarında olduğu gibi) ödül programında yer alan katılımcılar ve güçlü destekçiler / harika(awesome) katılımcılar(harika katılımcıda nedemekse Smiley )

ben bu ödülden birsey pek anlamadım. Slacka girip ekiple, muhabbet edeceksin sanırım Smiley
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
blog listesine baktım tekrar, 70cıvarı katılımcı var. ödül/stake in şuanki oranı 1219edg token...

enkötü makalenizi bile kabul ettirseniz(10stakes), 12bin edg alacaksınız. (liste çoğaldıkça,stake oranı düşecek)

bugun çoğu red yemiş bazı uyanıklar youtube ekleyip 60 stake peşine düşmüş ama yemedi adamlar  Grin

Uğraşamadım ben
Okulda kompozisyon yazın deseler yazmazsınız Smiley
sr. member
Activity: 415

hero member

bende ilk kesz yazı yazdım ilk kez olduğundan az özendim kabul ettiler ama 10 stake çok az bana kalırsa. facebooktan zarlak bir yorum yazınca bile kazanıyorsun aslında.
12bin edg yapıyor. bunun için ico ya para göndermen gerekse 10 eth ediyor. az değil bence
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
torikan senin imza yerinde isimin görünmüyor bi kontrol et doğru gönderdin mi bilgilerini ?
hero member
Activity: 518
Merit: 500
satışta bekleyen coinler var biri gitti wetrust gönderdim  başkası giderse buna göndercem bakalım nasip buna giresim kumarhane olduğundan içinde şüphe var biraz!
ikm
sr. member
Activity: 420

bende ilk kesz yazı yazdım ilk kez olduğundan az özendim kabul ettiler ama 10 stake çok az bana kalırsa. facebooktan zarlak bir yorum yazınca bile kazanıyorsun aslında.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
twitter face kampanyasıda var çoğu twitter yardırıyor zaten
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

bugun çoğu red yemiş bazı uyanıklar youtube ekleyip 60 stake peşine düşmüş ama yemedi adamlar  Grin

Blog a bulaşmadan başka kampanya yok mu
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007

hero member
Diyelim ki, şuan toplanmış olan ico parası fazla büyüyemedi ve 60-70k ethlerde durdu.

Edgeless ekibi ICO’nun ilk gününde 1. kilometre taşına başarıyla ulaşarak 52 000 ETH’ye ulaştığından son derece mutlu. (960.000 $ - 837 Btc)

Az para toplandığı için, proje çöp veya karsız olacak diye de bir kaide yok aslında...

Öncedende Stratis örneği başka bir konuda bahsetmiştim. 6-7ay önce icosu düzenlendi. Görece az para toplandı. Strat ICO'sundan yaklaşık 5ay sonra Poloniex'e eklendi.Şanki fiyatına bakabilirsiniz, polodan.. yaklaşık 10x'te.

Strat ico özeti şu:

Edgeless'te de böyle bir kâr mümkün aslında  Smiley
hero member

sr. member
Activity: 476
Merit: 500
eth toplanmadı. 321 kişi katılmış, surpiz çıkması lazım
hero member
yani senden tavsiye almak normal ama girip girmemenin senin kararına bağlı olarak yamak doğru değil sonra sen dediydin çıkıp gelmek hoş olmaz.
ben 75 dolarlık gönderdim. burda baya açıklayıcı bilgi var çok yüklü gireceksen başlada az biraz gireceksen zaten öldürmez.

öyle, 5-10eth çokta koymaz, ama 50-100eth falan girecekseniz, oturup bi düşünün... Smiley ilk saatte giren yüklü girdi gerçi ama girenlerde eth boldur
sr. member
Activity: 434
yani senden tavsiye almak normal ama girip girmemenin senin kararına bağlı olarak yamak doğru değil sonra sen dediydin çıkıp gelmek hoş olmaz.
ben 75 dolarlık gönderdim. burda baya açıklayıcı bilgi var çok yüklü gireceksen başlada az biraz gireceksen zaten öldürmez.
hero member
@beyinsi kardeşim ya bu edgeless'e bi miktar yatırım yapmayi düşünüyorum ama sence fikrin nedir ? ne olur ne biter iyi eth topladi dayilar sanki bu chrononun time'indan daha iyi olacak gibi ama katlarmiyiz elimizde mi kalir bilemedim Smiley

arkadaşlar arada soruyorlar ama ben pek birşey diyemeyeceğim Smiley aslına bakarsan bir ico için 52bin eth çok bir rakam değil.

tavsiye edemem, siz bileceksiniz artık. ama ekip iyi gibi geldi bana, işlerini biliyorlar gibi. scam projeye benzemiyorlar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
ETH nin fiyatı uçmazsı bu projeye hiç yaramayacak sanki .
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
merhaba bende yatirim yapmayi dusunuyorum
son haftayi bekleyecegim
hero member
Activity: 560
@beyinsi kardeşim ya bu edgeless'e bi miktar yatırım yapmayi düşünüyorum ama sence fikrin nedir ? ne olur ne biter iyi eth topladi dayilar sanki bu chrononun time'indan daha iyi olacak gibi ama katlarmiyiz elimizde mi kalir bilemedim Smiley
Pages:
Jump to: