Pages:
Author

Topic: [ANN] EncryptoTel: Güvenli VoIP ve B2B blok-zincir iletişim altyapısı - page 2. (Read 10005 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bende sylonun mantigi daha iyi mesela bir ico var 5 haftalik surec diyelim 2 hafta kaldin sonra scam dedikodulari cikti ve ayrildin diyelim,guvenemedim.Sonra baska bir ico imzasina girdin.Ama 2 haftalik mesajin falan bosa gitti ki sylon'un sartlari digerlerine gore daha agir diye biliyorum.Kazandigini vermesi bence guzel,insan ise giriyor 1 aylik maas alacak 15 gun calisip ayrildiginda 15 gunluk yevmiyesini icerdemi biraksin.Sylon iyi takip + adaletli olmasindan sevilyor.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
yani o kadar ilginç işler oluyor ki vallahi aklim almiyor. tokenlerin dağitimi için neredeyse 2 ay bekleyenler şimdi  dağıtım bittikten sonra (eETT sahipleri için söylüyorum waves değil çünkü wavesDEX te  aliş satiş fiyati ico fiyatında ) tidex te eETT tokenlerini 1800 satlardan dumpliyorlar. e beklemişsin işte kardeşim az daha bekle  nedir yani. adamların acıklaması var Buywall aynı zamanda waves için değil EthereumETT ler içinde gelecek. artik liqui ye girer orada mi olur yoksa hali hazirda tidex te var oraya mi buywall koyarlar bilmiyorum ama açıklamaya göre önümüzdeki hafta ortasında bu duvar oluşturulacak az da değil yani nereden baksaniz 1 milyon dolar değerinde bi bw olacak . waves ETT sahipleri  dexte satabilirler  gibi ama ethereum tokenleri bence beklesinler

Buywall'u tidex'e koyacaklarını söylemişlerdi. En azından şimdilik. Yanlız öyle aman aman bi buy wall olmayacak. Hemen dumplanabilir. Şahsen ben bounty'den gelen tokenlerimi tidex'e attım merakla bekliyorum. Duvarı gördüğüm anda dumplayacağım.

hocam medium'daki encrypto'nun aciklamasinda 2ook waves kadar duvar oluşturulacagi söylenmişti. tam olarak ne kadar bounty dağitildi ve token başi fiyati 4700 sattan hesapladigimizda ne kadarlik bir meblağ söz konusu onu bulmak llazim tabide tidex te yapmiş oldugunuz işlem mantıklı geldi. bende oraya çekip emri girip bekletebilirim böylece gireceğiz dedikleri duvar oluşturuldugunda emri çizsin.
hero member
Benimde 4650 civari birsey vardi yollamislar.Sylon diger bounty yoneticileri gibi degil kazanilmis stakeleri imzayi kaldirsanda veriyor uzerine cekiyor mavi cizgiyi aldigini gondertiyor.Diger yoneticiler imzayi degistirdigini tespit ettiklerinde komple ucuruyorlar.Simdi adam akilli bir borsyaa girmesini bekleyecegiz bakalim

sylon iyidir de bu konudaki fikirde sanki diğer imza yöneticilerinin yaptigi daha mantıklı ve adil gibi geldi. imza stakeleri haftalık sayiliyor olabilir fakat süreç örnek veriyorum 1 ay. ve herhangi birisi bu süreçte kontrol zamanlari farkli olan 2 proje bulsa 1 hesap ile 2 imzayi bir şekilde taşiyabilir gibi. pazartesi ve perşembe olduguun düşünelim gayet rahat bu işlemler yapilabilir. sylon buna engel olmak için de zaten farkindaysaniz başvurulari direkt bounty sayfasina mesaj olarak aliyor çünkü o zaman insanlarin imzalarinin değişip değişmedigini sadece sayfaya girerek kontrol edebiliyor.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Benimde 4650 civari birsey vardi yollamislar.Sylon diger bounty yoneticileri gibi degil kazanilmis stakeleri imzayi kaldirsanda veriyor uzerine cekiyor mavi cizgiyi aldigini gondertiyor.Diger yoneticiler imzayi degistirdigini tespit ettiklerinde komple ucuruyorlar.Simdi adam akilli bir borsyaa girmesini bekleyecegiz bakalim
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
yani o kadar ilginç işler oluyor ki vallahi aklim almiyor. tokenlerin dağitimi için neredeyse 2 ay bekleyenler şimdi  dağıtım bittikten sonra (eETT sahipleri için söylüyorum waves değil çünkü wavesDEX te  aliş satiş fiyati ico fiyatında ) tidex te eETT tokenlerini 1800 satlardan dumpliyorlar. e beklemişsin işte kardeşim az daha bekle  nedir yani. adamların acıklaması var Buywall aynı zamanda waves için değil EthereumETT ler içinde gelecek. artik liqui ye girer orada mi olur yoksa hali hazirda tidex te var oraya mi buywall koyarlar bilmiyorum ama açıklamaya göre önümüzdeki hafta ortasında bu duvar oluşturulacak az da değil yani nereden baksaniz 1 milyon dolar değerinde bi bw olacak . waves ETT sahipleri  dexte satabilirler  gibi ama ethereum tokenleri bence beklesinler

Buywall'u tidex'e koyacaklarını söylemişlerdi. En azından şimdilik. Yanlız öyle aman aman bi buy wall olmayacak. Hemen dumplanabilir. Şahsen ben bounty'den gelen tokenlerimi tidex'e attım merakla bekliyorum. Duvarı gördüğüm anda dumplayacağım.
hero member
sr. member
Activity: 420
Waves dagitimi tamamlanmis, ethere baslayacaklarmis. Wavesdex'de oldugu gibi tidex'deki eth ett marketine de buy wall koyacaklarmis.

Çok badireler atlattılar ama sonunda bountyleri dagıtmaya başardılar. Şimdi adam akıllı en azından liqui ye girmesini bekleyecegiz.

Ben de ilk etapta Liqui'ye girmesini yeterli görüyorum. Ürünü geliştirmeye odaklansınlar. Daha sonra marketing ve diğer exchange ler makul olur kanaatindeyim.

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Waves dagitimi tamamlanmis, ethere baslayacaklarmis. Wavesdex'de oldugu gibi tidex'deki eth ett marketine de buy wall koyacaklarmis.

Çok badireler atlattılar ama sonunda bountyleri dagıtmaya başardılar. Şimdi adam akıllı en azından liqui ye girmesini bekleyecegiz.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
hero member
Activity: 868
As you may have noticed, bounties distribution has started...

Thanks for your patience! Wink

Dağıtım başladığını söylemiş ama gelen giden yok. Şimdide bu moda oldu başlandı diyorlar ama göndermiyorlar Cheesy
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
valla olaylar olaylar şu bountyleri mezara girince alacağız heralde  Grin

Bounty gelse neye yarar ki ortada borsa yok? : )

gelsin de borsaya sokulur illa Smiley sokamaSan bile token release edildikten sonra  ben onlari her türlü okuturum Smiley öyle bi durumda zaten illa ki en kötü ihtimal tidex yeniden aktif olur diye düşünüyorum şuan adı var zaten hacmi yok belki  bi 2.bahar dönemi yaşariz he ne dersin Smiley

İyi dedin valla eyvallah. Smiley

Fiyat 0.15$ yazıyor hep de hacim nerdeyse sıfır. Token'lar borsaya düşünce fiyat 0.10$ üstü olursa açıkçası gayet iyi bence. Dediğin gibi ikinci bahar hele yaşayacaksak ne mutlu bize ya bekleriz napalım.  Cheesy

Son anlarda 1 milyon Waves yatırım almışlardı.
Bunun iade edilip edilmemesi tartışılırken buy wall seçeneği çıktı ortaya ve kabul gördü. EncryptoTel kendisi toplanan paranın bir kısmı ile buy wall koyacak ama "7. Our CEO is going to post an article tomorrow or next day with more information on Distribution, Bonus, Bounty, Buywall & more." şöyle dediler son olarak. Detaylar tam olarak ortaya çıkar sanırım.
"Initially, we propose to place a buywall of 200,000 WAVES for ETT, using the Waves DEX."
https://medium.com/@encryptotel/encryptotel-crowdsale-update-3-a48b495a8de0
Hayırlı forumlar!

Anladım teşekkürler, bekleyelim bakalım gelişmeleri.
sr. member
valla olaylar olaylar şu bountyleri mezara girince alacağız heralde  Grin

Waves DEX'te buy wall koyacaklar. O yüzden ödüllerde yüksek fiyat beklentisi olmayana borsa sorun değil.

Hayırlı forumlar!

Buy wall mu sell wall mu demek istediniz anlamadım tam? Yükseliş mi bekliyorsunuz yani yoksa baya alttan mı buy wall gelir diye düşünüyorsunuz?

Son anlarda 1 milyon Waves yatırım almışlardı.
Bunun iade edilip edilmemesi tartışılırken buy wall seçeneği çıktı ortaya ve kabul gördü. EncryptoTel kendisi toplanan paranın bir kısmı ile buy wall koyacak ama "7. Our CEO is going to post an article tomorrow or next day with more information on Distribution, Bonus, Bounty, Buywall & more." şöyle dediler son olarak. Detaylar tam olarak ortaya çıkar sanırım.
"Initially, we propose to place a buywall of 200,000 WAVES for ETT, using the Waves DEX."
https://medium.com/@encryptotel/encryptotel-crowdsale-update-3-a48b495a8de0

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 322
Proje iyidide yönetim berbat çıktı . Hiç olmayacak işler oldu ve imajlarının içine ettiler.
Aynen hocam kendilerini rezil etmekten başka biir şeye yaramadı
yarın öbür gün bu ekipten bazıları yine bir ico çıkartırsa insanlar bounty ve ico katılımına şüpheyle yaklaşırlar.
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Proje iyidide yönetim berbat çıktı . Hiç olmayacak işler oldu ve imajlarının içine ettiler.
hero member
Activity: 560
Merit: 501

gelsin de borsaya sokulur illa Smiley sokamaSan bile token release edildikten sonra  ben onlari her türlü okuturum Smiley öyle bi durumda zaten illa ki en kötü ihtimal tidex yeniden aktif olur diye düşünüyorum şuan adı var zaten hacmi yok belki  bi 2.bahar dönemi yaşariz he ne dersin Smiley
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Tam yılan hikayesi olmuş arkadaş.Hack olayıda ne kadar inandırıcı şaşırtıcı belki hackera bizi uğraştırma iptal edeceğiz tokenleri al şu 1000$ ı geri yolla gibisinden birşey yapmış olabilirler ama diyorum yinede bana hiç güven veren bir platform değil.Tam dump-pump coini ne idugu belirsiz
sr. member

Waves DEX'te buy wall koyacaklar. O yüzden ödüllerde yüksek fiyat beklentisi olmayana borsa sorun değil.

Hayırlı forumlar!

Buy wall mu sell wall mu demek istediniz anlamadım tam? Yükseliş mi bekliyorsunuz yani yoksa baya alttan mı buy wall gelir diye düşünüyorsunuz?

sr. member

Hayırlı forumlar!
sr. member

sr. member

İyi düşünün  Grin

Şaka maka "6. Bounty distribution will begin later this week." böyle dediler, bu hafta başlayacaklarmış.

Hayırlı forumlar!
Pages:
Jump to: