Pages:
Author

Topic: [ANN] EncryptoTel: Güvenli VoIP ve B2B blok-zincir iletişim altyapısı - page 7. (Read 10005 times)

hero member
Activity: 560
Merit: 501
bounty listeleri güncellenmiş, daha önceden verdiğim ether adresi listede var, ayrıca twitterdan 3900 stake var , yanında % 0,3064026366 var, bu ne kadarlık coine denk geliyor fikri olan var mı acaba
birde coini myetherwalleta biz mi ekliycez   adres fln oluyordu bulamadım bununkini

sanırım dağitilacak total stake payindan size düşecek yüzde gibi bişi olabilir mi dicem ama hesaplamak lazim tabi encryptonun imza dağitimi iyi olacak diye düşünüyordum muhtemelen total paydan size ayrilan yüzde diye düşünüyorum ben.

bu arada hesaplayan varmi arkadaşlar 1 token fiyatı kaç usd ye denk geliyor ?

not : olayı çözdüm gibi ett/btc karşılıgı 1 btc ye 21000 ett denk geliyor yüzdelik stakelerden hesaplarsak eğer yanlış yoksa 0.306 yüzdelik 3064 ett yapar oda 1 ett de 0.000042 btc idi ordan içler dışlar carpimindan :d

0.12256 btc yapar
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bounty listeleri güncellenmiş, daha önceden verdiğim ether adresi listede var, ayrıca twitterdan 3900 stake var , yanında % 0,3064026366 var, bu ne kadarlık coine denk geliyor fikri olan var mı acaba
birde coini myetherwalleta biz mi ekliycez   adres fln oluyordu bulamadım bununkini
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Mail atmışlar arkadaşlar .

This is a test email ahead of the distribution of the EncryptoTel Token over the coming week. We have discovered that some people are not receiving our emails, and will use this to check which investors are being omitted from our mailings. If you have received this email, you do not need to take any further action.

Haftaya dağıtacaklarmış tokenleri kontrol amaçlı e-mail göndermişler. Email geldiyse hiç birşey yapmanıza gerek yokmuş.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Hem waves hem ethereum zincirinde olacak ilk coin sanırım bu yüzden biraz geciktirdiler.
Evet coin iki zincirde de kurulacak, bunun içinde swap mekanizması kurulacak.
Dağıtım için net tarih vermediler arkadaşlar, ilk dağıtım ICO katılımcılarına yapılacak ondan sonra bounty gelecek. Daha bekleriz yani  Cry
Extra adres toplama yapacaklarmi yoksa kayitlardaki adreslermi gecerli arkadaslar haberiniz varmi.Tesekkurler

adres isteyecekler büyük ihtimalle daha önce tokes çevirdiydim onlarda aynı platformdan ico düzenlediler adres topladılar oraya dağıtım oldu. anca haber yok. çalışmların durumları hakkında mail atmışlardı cüzdan içinde gönderirler illaki
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Hem waves hem ethereum zincirinde olacak ilk coin sanırım bu yüzden biraz geciktirdiler.
Dağıtım için net tarih vermediler arkadaşlar, ilk dağıtım ICO katılımcılarına yapılacak ondan sonra bounty gelecek. Daha bekleriz yani  Cry
Extra adres toplama yapacaklarmi yoksa kayitlardaki adreslermi gecerli arkadaslar haberiniz varmi.Tesekkurler
hero member
Activity: 546
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
sr. member
Activity: 420
bunlar coinleri ne zaman göndericek ? açıkladıkları tarihi geçtiler

Sanırım hala kontrol aşamasındalar, bir başka açıklamayı kaçırmadıysam.
hero member
Activity: 518
bunlar coinleri ne zaman göndericek ? açıkladıkları tarihi geçtiler
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Hey everyone, just an update for you on how things are going.

1. The audit is going well, but is not completed yet. We thank you for your patience, we want to make sure we get this right and are erring on the side of caution.

2. Investor's ETT displays work in the ICO portal now, use this url: https://encryptotel.icotech.me/login

Please note: Bonus may still not be reflected properly in your balance. Fix for this is being worked on. Your data is all safe on the blockchain.

3. Bounty distribution will be after Investor distribution. Investors will have the opportunity to sell into the buywall first, should they decide to exit.

4. Distribution currently has no set date. I do not know who started the rumors, but they are not true. It will be in a reasonable amount of time. We're just being very careful.

5. We are talking to exchanges, but we cannot name any of them unless they post publicly first. Thank you for your understanding.

6. If you have any Bounty-related questions please use this thread or contact Sylon directly

7 We thank you for your patience in this matter. If you have any questions you can feel free to PM me here, or DM me on slack.

Gelen mailde yazanların dışında benim gözüme çarpan exchangeslerle konuşuyoruz demişler. Beklemedeyiz bakalım.

aslinda önemli bir nokta daha var hocam . önce demişler yatırımcıların dağitimlari yapilacak ondan sonra bountyler dağitilacak demişler . onun sebebi niteliginde bir cümleyide devamında getirip yatırımcılar kurulacak olan buywall'a eğer isterlerse satış gerçekleştirip cıkış yapabilecekler demişler ama benim önerimin yanı sıra beklentim de o yönde gerçi de insanlar kolay kolay cikiş yapmayacak buywall'dan. bountylerin dağitimindan sonra belki bi miktar düşüş olur ama bu proje tuttu  yakında polo felan aciklarlarsa şaşirmam . bence kimse kolay kolay cıkmasın. adamlar bildiginiz yönlendirmişler buywall için ama yemeyin diyorum . yine de ekliyorum yatırım tavsiyesi değildir.belki icosuna bountysine giremedik borsaya cıkınca gireriz diyenler olur diye söylüyorum ytd.
full member
Activity: 336
Merit: 101
Hey everyone, just an update for you on how things are going.

1. The audit is going well, but is not completed yet. We thank you for your patience, we want to make sure we get this right and are erring on the side of caution.

2. Investor's ETT displays work in the ICO portal now, use this url: https://encryptotel.icotech.me/login

Please note: Bonus may still not be reflected properly in your balance. Fix for this is being worked on. Your data is all safe on the blockchain.

3. Bounty distribution will be after Investor distribution. Investors will have the opportunity to sell into the buywall first, should they decide to exit.

4. Distribution currently has no set date. I do not know who started the rumors, but they are not true. It will be in a reasonable amount of time. We're just being very careful.

5. We are talking to exchanges, but we cannot name any of them unless they post publicly first. Thank you for your understanding.

6. If you have any Bounty-related questions please use this thread or contact Sylon directly

7 We thank you for your patience in this matter. If you have any questions you can feel free to PM me here, or DM me on slack.

Gelen mailde yazanların dışında benim gözüme çarpan exchangeslerle konuşuyoruz demişler. Beklemedeyiz bakalım.
sr. member
Ben bunun imzasina girmistim sonra belirli bir yerde ciktim,60 stakes hesaplanmis ama uzerimi mavi cizmisler.Ben bu 60 stakes alirmiyim yoksa alamazmiyim arkadaslar.Imzayi tekrar giysem pm atsam verirlermi acaba
Vermezler daha kontrol yapılmış imza görülmemiş  Undecided
If your cell is blue colored, it means that you left our campaign before it was finished. If you have 60 stakes, you will still receive 60 stakes, even if you left before campaign end.

So you can change your avatar and signature.

Cheers

Bounty sorumlusuyla konustum 60 stake kazandigimi soyledi,Allah bereket versin twt ve face den de bisiler gelir.Guzel proje insallah guzel yerlere gider
sr. member
Ben bunun imzasina girmistim sonra belirli bir yerde ciktim,60 stakes hesaplanmis ama uzerimi mavi cizmisler.Ben bu 60 stakes alirmiyim yoksa alamazmiyim arkadaslar.Imzayi tekrar giysem pm atsam verirlermi acaba
ama sankı uyarı mahıyetınde çizilmiş gibi çıkartılanlar komple siyah ile kapatılmış benımkı mavi olmus
gerçi pm attım verecekmısınız dedım ses yok,sonra baktım konu admını 10-12 gundur hiç mesaj atmamış foruma
dedım bu gırecekte cevaplayacakta falan boşverdım bende
sr. member
Activity: 532
full member
Activity: 616
Merit: 108
Benim tokenlarım görünmüyordu.
Bugün hesabıma yansımış.
sr. member
hero member
Activity: 560
arkadaşlar ico fıyatı aşagı yukarı neye geliyor
mesela 0.18 btc yolladım dıyen arkadaşa ne kadar token verdıler
daha baska net yatırım yapan oldumu ve guncelleme oluyormu
mesela 1900$ dan 0.1 btc yollayan arkadasın tokenlerı 2150 ye gore guncellıyorlarmı yoksa sabitliyorlarmı

valla o dediğini yapan sadece komodo ico yapmış ETh 50 dolar seviyesine geldiğinde ico sonunda da 75 ulşatı aradaki farkı vermediler. bunlarında yapcağını düşünmüyorum açıkcası.
o sistem şuanda mobilgo var sadece anlık olarak coin adedi değişiyor ama iyideğil kötüye olarak Cheesy para girdikce coin  ededi düşyor elimdeki.

o sistem aslinda bi bakima yatırımcıyıda koruyabilir gibi sanki yani ico ya para girmesinden dolayı senin token sayini azaltmalari icoyu koruyor aynı zamanda biraz yatirimciyida koruyor. btc yükseldigi için  biz o şekilde düşünüyoruz da hani zarar var gibi şöyle düşün şuan 0.48 seviyelerinde felan 1 tokenin fiyatı btc fiyati düşüyor olsaydi ne olacakti mesela o zaman hepten zarar olurdu ama şuanda en azindan dolar bazindan girdigin gibi cikmani sagliyor proje . encrypto boyle bişi yaptimi bilmiyorum çünkü onlarin sanirim ilk başta  1 tokenin fiyati belliydi zaten 0.05 usd idi. yaptiginiz yatirima göre de bölünüp ona göre token verilmiştir. en mantıklısıda bu bence. bi fiyat koyarsin bu fiyat dersin bonus vs veriyosan ilk hafta  3 dolar sonra 5 dolar der devam edersin diğer türlü üçkağıt döndürmeye cok acik gibi duruyor sanki güven verici değil yani.
hero member
Activity: 658
mesela 1900$ dan 0.1 btc yollayan arkadasın tokenlerı 2150 ye gore guncellıyorlarmı yoksa sabitliyorlarmı

valla o dediğini yapan sadece komodo ico yapmış ETh 50 dolar seviyesine geldiğinde ico sonunda da 75 ulşatı aradaki farkı vermediler. bunlarında yapcağını düşünmüyorum açıkcası.
o sistem şuanda mobilgo var sadece anlık olarak coin adedi değişiyor ama iyideğil kötüye olarak Cheesy para girdikce coin  ededi düşyor elimdeki.
sr. member
hero member
Activity: 658
girecektim bunun imzasina giremedim doluydum ne yazikki anca bitti taas allahin belasida oradan exscudoya geçtim Cheesy encrypto yaptigi proje ile ico alanında orjinal bir işe girdi daha önce böyle bir proje yapilmadi  o anlamda 3 milyon usd lik bir max yatirim belirlemişlerken son anda miktar 4.5 milyona beklenmeyen bir transfer ile arttı kabul ettiler ama sonrasında onu da bountycilere gelirsek takip ettigim kadariyla sayfayi sylon hakkatten iyi her mesajda var adam ve ilgileniyor dağitiminda 3 milyon değil 4.5 milyon üzerinden yapilacagini söyledi. benim tahminim  iyi para kalir bountylerden.

kenşke bende buna girseymişim imza konusnda şöyle var aq ne kazandırdı be diyecek bir coine girmek nasip oladı.  ha şükür girdiklerimden azda olsa geldi de benim girmediklerim çok kazandırdı Cheesy
Pages:
Jump to: