Pages:
Author

Topic: [ANN] EncryptoTel: Güvenli VoIP ve B2B blok-zincir iletişim altyapısı - page 9. (Read 10005 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 300
valla üstad mükemmel özetlemişsin. yani bana kalsa cok güzel mantıklı bi hesaplama da umarım bu şekilde olur..local de baktim da imzalarin cikarilmasiyla ilgili bir bilgi yok gibi geldi. az önce tekrar yazdim konunun altina imzalari cikaralimmi vs diye. belki sayim kontrol yaparlar diye tuttum ama bu adamlar cok iyi bu sayim konusunda .haftadan haftaya catir catir kontrol edip güncellediler.

edit :  yönetici kaldirabilirsiniz sayimlar bitti vs demiş 2 hafta içerisinde dağitimlar yapilacakmiş.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
şimdi ico erken bitince sanirim imzalarda erken bitecek aynı mantıkla Smiley bu olay biz imzacılari derinden sarsabilir diye düşünüyorum sonucta bu ico nun signature bountyleri de haftalık imzalaniyordu. siteye girdim az önce baktım da  en son stake ler sanırım hesaplanmış yanına da COMİNG  yazmişlar. sanırım imza olayinida sonlandirdilar. bakalim ne olacak umarım iyi bişeyler gelir. 100 stake toplamişim ben bide merak ettigim bu stake olayini nasil hesapliyorlar arkadşalar ? yani 1oo stake toplamişim bu paya ne kadar ico nun tokenin den vericekler tahmini. nasil hesaplaniyor bilen varmi ?

Benim anladığım kadırıyla toplam ödül  miktarı  %5 . %50 imzacıları verdikleri için %2,5 . 4.500.000 dolar topladıklarına göre 112.500 dolar imza ödül miktarı .
Toplam 33800 stake toplanmış. 112.500 dolar / 33800 stake = 3.32 dolar yapıyor. Siz 100 stakeiniz olduğuna göre 332 dolar değerinde ETT alacaksınız. ( ne kadar ETT üretildiğini bilmediğim için dolar üzerinden hesaplama yaptım ).

Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Ayriyetten imzasından çıkabilirsiz artık diye biliyorum.
sr. member
şimdi ico erken bitince sanirim imzalarda erken bitecek aynı mantıkla Smiley bu olay biz imzacılari derinden sarsabilir diye düşünüyorum sonucta bu ico nun signature bountyleri de haftalık imzalaniyordu. siteye girdim az önce baktım da  en son stake ler sanırım hesaplanmış yanına da COMİNG  yazmişlar. sanırım imza olayinida sonlandirdilar. bakalim ne olacak umarım iyi bişeyler gelir. 100 stake toplamişim ben bide merak ettigim bu stake olayini nasil hesapliyorlar arkadşalar ? yani 1oo stake toplamişim bu paya ne kadar ico nun tokenin den vericekler tahmini. nasil hesaplaniyor bilen varmi ?
full member
Activity: 616
Merit: 108
Dashboard larda 0 yazması normal mi.
İlk kez birkaç ico ya girdim, diğerlerinde token görünüyor burada bir hareket yok.

Dün gece google formu doldurdum herhangi bir geri dönüş olmadı.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
valla bu proje hos bir proje. cok bos vaat, kalabalik abudik gubudik team memberlar falan yok. olusturmak istedikleri app net, kullanilabilir. yanliz benim anlamadigim 3m'da duracaklardi, nicin 4.5m'a kadar cikti yatirim? bilgisi olan var mi?

Hocam bir problem var son anda birisi 1 miyon waves gönderdi, belki bir oylama yapılacak gönderen adama iade edelim mi diye, yada oylama yapılmadan kabul edilecek.. Bildiğiniz gibi ayrıca ICO 24 saat daha uzatıldı..

Hocam sende girdiysen tamam uzun vadeli bekletelim.
Yanlış anlamadıysam 4.5m dolar olarak hesaplanıp dağıtım yapılacak.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Evet son bir güncelleme, son çünkü Ico sona erdi Smiley 3 milyon dolarlık hedefe ulaşıldığı için Ico dashboard 24 saat içinde kapatılacak ve coinin dağıtılması vs. bu zamansız Ico bitiş tarihi yüzünden biraz gecikecekmiş. 2 hafta içinde coinler hesaplanıp dağıtılacak nasıl dağıtacaklarınıda söylecekler. Hayırlı olsun bir tane daha bitirdik.
https://medium.com/@encryptotel/an-update-on-the-encryptotel-crowdsale-e2c3739f2b4c
hero member
Activity: 661
Merit: 581
valla bu proje hos bir proje. cok bos vaat, kalabalik abudik gubudik team memberlar falan yok. olusturmak istedikleri app net, kullanilabilir. yanliz benim anlamadigim 3m'da duracaklardi, nicin 4.5m'a kadar cikti yatirim? bilgisi olan var mi?

Hocam bir problem var son anda birisi 1 miyon waves gönderdi, belki bir oylama yapılacak gönderen adama iade edelim mi diye, yada oylama yapılmadan kabul edilecek.. Bildiğiniz gibi ayrıca ICO 24 saat daha uzatıldı..

sr. member
Activity: 588
Merit: 253

Büyük ihtimalle Btc ve WAVES deki yüklelişken dolayı 4,5 milton dolar oldu.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
sr. member
İco başarıyla sonuçlandı açıkcası pek ilgi çekmedi ama bu proje uçacak gibi geliyor bana.
Hali hazır da beta uygulama var yalan dolan yok somut bir şey var ortada. Zaten adamların 3 milyon dolar sınır koymasından anlaşılıyor Smiley
En dandik yobit coinleri bile 5 milyon marketcap olabiliyor en az 10x diyorum ve susuyorum.

Crowdsale over - $3 million collected!
3,248,177.19
TOTAL

ben imzasina girdim ama 1ox iyi dediginiz be hocam. Smiley umarım dediginiz gibi olur ama merak ediyorum nasıl olacak o düzeyde bi firlama. bu tarz bir proje ciktimi yapildimi daha önce hiç denk gelmedim hatirlamiyorum ama eğer alaninda dalinda cikarilacak olan ilk projeyse eğer dediginiz mantıklı. kumar vs icolari yapildi daha önce yapilacaktirda ileride en son sanirim edgeless yapildi tuttu yani o proje.futbol projesi var mesela ben onunda tutacagini düşünüyorum. orjinal bi olay ise buy encrypto muhtemelen bu da tutacaktir. hep birlikte kazaniriz umarım.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
İco başarıyla sonuçlandı açıkcası pek ilgi çekmedi ama bu proje uçacak gibi geliyor bana.
Hali hazır da beta uygulama var yalan dolan yok somut bir şey var ortada. Zaten adamların 3 milyon dolar sınır koymasından anlaşılıyor Smiley
En dandik yobit coinleri bile 5 milyon marketcap olabiliyor en az 10x diyorum ve susuyorum.

Crowdsale over - $3 million collected!
3,248,177.19
TOTAL
hero member
Activity: 518
1,883,660.97 dolar toplanmış . Max cap 3 milyon dolar ama para girişi olmuyor projeye .

bana kalırsa 2 milyon dolar max olcak sonra gün girişleriyle ancak bana kalırsa genede çok iyi topladı diye biliriz . max 3milyondolar olan bir ico yüzde 66 tamamladı iyi bir oran.
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
1,883,660.97 dolar toplanmış . Max cap 3 milyon dolar ama para girişi olmuyor projeye .
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
hem etheryum hem waves blokzincirinde olması güzel bir şey. ama coinmarketcapte bulunan toplam coin adeti hangi zincire göre ayarlanacak?
hero member
Activity: 518
özgün bir proje olarak hoşuma gitti iş yapabilir mi yapamazmı ileriki zamanlarda görücez .
kendi adıma bişeyler çıkar gibi görünüyor ama bakalım. az biraz gönderdim ne olur olmaz diye ico Cheesy
hero member
waves tabanlı ancak ethereum ile de yatırım yapılabiliyor
hero member
Activity: 644
Merit: 502
3 Milyon dolar çok makul bir seviye gerçekten. ETH mi yoksa Waves tabanlımı acaba ?
hero member
1 milyon doları aştılar ama bitmedi ico neden resimli anlatımda 1 milyondolara empairstate kuruyorlar diyolardı Smiley
ama hala giriş yapılyor. üst limit yok mu icoda çözemedim tam

Eğer 3 milyon dolar toplarlarsa coin miktarı 100 milyon ETT ile sınırlı kalacak, yani 3 milyon dolar toplanana kadar devam, toplanmaz ise toplandığı kadar
Pages:
Jump to: