Pages:
Author

Topic: [ANN] - HIVE PROJESİ - Dünyanın ilk kripto para fatura finansman platformu! - page 2. (Read 4651 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Ödüller dagıtılmıs. cCinmarketcap sitesinde henüz aramada cıkmıyor ama. Bakalım fiyat nasıl olacak. Sosyal medya odulleri cok dusuk gorunuyor bloga nazaran

Ekleme : https://hitbtc.com/exchange/HVN-to-BTC Fiyat burdan takip edilebilir su an 282 satoshiden islem goruyor
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Gelen sosyal medya ödülünden anladığım kadarıyla binin üzerinde katılım olmuş sosyal medya ödülüne. 3,460.41801407 ne kadar eder hiç bir fikrim yok 5-10 dolar eder yine heralde.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Dagıtım esnasında ethereum networkunde bir tür bug gibi bir durum ortaya cıkmıs diye okumustum. Hatta ethereumdaki düsüsüde buna baglamıstım. Umarım cok ciddiye alınacak bir durum yoktur. https://medium.com/hiveproject-net/hvn-auditing-distribution-report-ad256cc7658a 
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ben o bountylerin hemen dagıtılacagını duşunmuyorum en az 20-30 gun bekleme suresı olur
son zamanlarda düzgün dagıtım yapılan ico yok gibi birşey
hero member
Activity: 756
Merit: 541
you bounty degil yatirim yaptik biraz adamlar bountyleri dagitacak bize daha tokenlari yollmadilar nasil istir anlamadim. hepsini ayni anda dagitacaklar sanirim

Merhaba;

Önce ICO yatırımcılarına dağıatacaklar ki ben tokenlarımı ilk gün aldım. Çıkan sorunlar nedeni ile dağıtıma ara verildi, yarın tekrar devam edilecek. Bounty'ler söyledikleri gibi yatrımcıların payları dağıtıldıktan sonra dağıtılacak.

İyi dileklerimle
full member
Activity: 210
Merit: 100
you bounty degil yatirim yaptik biraz adamlar bountyleri dagitacak bize daha tokenlari yollmadilar nasil istir anlamadim. hepsini ayni anda dagitacaklar sanirim
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
tokenlari 4 gune yollayacaklardi bekliyoruz hala gelen birsey yok bugun yarin wallet da gorunmesi lazim. kendi sayfasinda gorunuyor ama bu kadar uzun surmemesi lazim.
Bountyler için mi söylüyorsunuz bunu?
full member
Activity: 210
tokenlari 4 gune yollayacaklardi bekliyoruz hala gelen birsey yok bugun yarin wallet da gorunmesi lazim. kendi sayfasinda gorunuyor ama bu kadar uzun surmemesi lazim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bana da twitter üzerinden ulaşmışlar eth adresini gönderin diye. Baştan forumda konu oluşturup form doldurtsalardı bu kadar uğraşmazlardı.

Bence bunun amacı, gerçekten twitterda filan kullandığın adresini verip vermediğini öğrenmek. Bu yüzden 2 gün şartı koymuşlar. 2 gün boyunca mesajlarına filan bakmayanları fake adres diye nitelendirecekler.
Gerçi büyük çoğunluk forumda olayı duymuştur. Bakmayanlar da bakar artık Smiley
full member
Bountyler için bu önümüzdeki 2 gün içinde adamlara mail atmamız gerekiyormuş. Bunun hakkında bir blog yayınlamışlar. Bir sürü kişi elediklerini yazmışlar. Muhtemelen çoğu kişi elendi ve bunun yolunu yapıyorlar.

Yanlis anlamissiniz. Eger sizi elemediysek 48 saat icinde adresinizi sordugumuz bir mail alacaksiniz diyor aslinda. Almazsaniz ve elenmeyi hak edecek bir sey yapmadiginizi dusunuyorsaniz mail atacaksiniz.
Aynen hocam ben yanlış anlamışım, bugün twitterdan dm yoluyla ulaştılar eth adresimi istediler. Verdik bakalım ne kadar sürede geçecek bize
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Bana da twitter üzerinden ulaşmışlar eth adresini gönderin diye. Baştan forumda konu oluşturup form doldurtsalardı bu kadar uğraşmazlardı.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Blog yazmıştım, sonunda mail atmışlar. ETH adresi istediler. 1 Eylüle kadar cevap verin yoksa hakkınızı kaybedersiniz demişler.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600

Bountyler ile ilgili güncelleme:

Tüm katılımcılarla 48 saat içinde tek tek iletişime geçilecek (twitter, facebook ya da doğrudan e-posta yoluyla) ve böylece katılımcılar ödülleri claim edebilecekler.

Ayrıntılı bilgi için:

https://medium.com/hiveproject-net/bounty-campaign-distribution-cbf24bcb5dac

Eğer bounty kampanyasına katılmanıza ragmen 48 saat içinde herhangi bir mesaj almazsanız, [email protected] adresinden Hive takımı ile iletişime geçmeniz gerekiyor.
full member
Activity: 352
Bountyler için bu önümüzdeki 2 gün içinde adamlara mail atmamız gerekiyormuş. Bunun hakkında bir blog yayınlamışlar. Bir sürü kişi elediklerini yazmışlar. Muhtemelen çoğu kişi elendi ve bunun yolunu yapıyorlar.

Yanlis anlamissiniz. Eger sizi elemediysek 48 saat icinde adresinizi sordugumuz bir mail alacaksiniz diyor aslinda. Almazsaniz ve elenmeyi hak edecek bir sey yapmadiginizi dusunuyorsaniz mail atacaksiniz.
full member
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba,

Tokenlar yarın gönderilmeye başlanacaktı sanırım, arkasından exchangeler açıklanacak onun arkasından da bounteylar dağıtılacak.

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bu ico cok uzun surdu ama iyi topladiklarini dusunuyorum
Bounty sine hic bakmadim. Katilan varsa ne aldigini soyleyebilir mi acaba. Cok dikkatimi cekmisti ama katilamadim. Merak ettigim icin soruyorum.

Ben twitter ına katıldım ama bir spreadsheet yok. Ne geleceğini bilmiyorum yani. ICO'ya katılanların tokenleri yeni dağıtılmaya başlanıyormuş, bountyler biraz daha sürer...
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Proje güzel görünüyor, ekipte Türk olmasıda gururlandırıcı. Bende yatırım yapmayı düşünüyorum. Yatırım için alt bir sınır var mı acaba?

Alt sınır derken icodan bahsediyorsanız ico sona erdi zaten borsaya girmesini beklemelisiniz. Borsada isterseniz 10 dolarlık alın ister 1000 dolar limit yok.
full member
Activity: 154
Hive güzel çok pahalı da satmadılar ico da kazandıracaktır zamanla göreceksiniz yakın zamanda çıkar zaten borsaya rengi belli olur
newbie
Activity: 23
Merit: 0
Proje güzel görünüyor, ekipte Türk olmasıda gururlandırıcı. Bende yatırım yapmayı düşünüyorum. Yatırım için alt bir sınır var mı acaba?
Pages:
Jump to: