Pages:
Author

Topic: [ANN] - HIVE PROJESİ - Dünyanın ilk kripto para fatura finansman platformu! - page 4. (Read 4651 times)

sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Konuyu hortlatmak gibi oldu da. Yılın ICOsu seçilmesinden sonra yatırımlar hızlandı. Şuan 5.1mi geçtiler. Bountysine girmiştim bakalım nasıl olacak. Hemen satma taraftarıyım çünkü kimse fatura kullanmaz kriptolarda  Grin

Hocam öyle diyorsun ama Populous'un pazar değeri 200 milyon dolar. Populous kullanan varmı merak ediyorum. Bana sorarsan proje yatırımcısına kazandırdığı sürece kimsenin kullanıp kullanmaması önemli değil.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Konuyu hortlatmak gibi oldu da. Yılın ICOsu seçilmesinden sonra yatırımlar hızlandı. Şuan 5.1mi geçtiler. Bountysine girmiştim bakalım nasıl olacak. Hemen satma taraftarıyım çünkü kimse fatura kullanmaz kriptolarda  Grin
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
An itibari ile toplanan miktar:

749 BTC
5754 ETH

Toplam:
3,418,830 USD

Bonus Oranı: %3
ICO'nun bitmesine 10 gün var.

https://www.hive-project.net/
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN

559 BTC
5309 ETH

Toplam:
2,543,123 USD

Bonus Oranı: %6
ICO'nun bitmesine 20 gün var.

Yılın ICOsu tarzında bişey seçildi. Bu 20 gün içerisinde aldığı yatırım artıcaktır.
hero member

559 BTC
5309 ETH

Toplam:
2,543,123 USD

Bonus Oranı: %6
ICO'nun bitmesine 20 gün var.
full member
Activity: 210
umut verici, fena degil toplanan para. pazartesiye kadar yuzde 6 bonus da veriyorlar. daha 20 gun var ico bitimine. takipte kalmakta fayda var biraz daha
full member
Türk olması iyi bitcoin Türkiye ve Türkler arasında da daha fazla tanınması gerekli

Danışmanın ismi Türk ama Slovenya'da ikamet ediyor sanırım. Bu forumdaysa bir mesaj atıp kendini tanıtsa hiç fena olmaz aslında. Onun dışında projenin diğerlerinden ne farkı var merak ettim. Mesela Populous aynı amaçla yola çıktı ve borsada fiyatı 10'a katladı. Hive ondan daha iyi ne sunuyor?

Populous, bir fatura alım satım platformu. Populous üzerinden bir şirket ödemesi tamamlanmamış bir faturayı önceden satarak erken ödeme alabiliyor.

Hive projesine gelirsek, projenin ilk aşamasında bir Hive fonu oluşturulacak, ve bu fon ile küçük firmalara fatura finansmanı sağlanacak. Başlangıçta sağlanacak finansmanların komisyonları şirketlerle ilgili yeterli veri olmadığından normalden yüksek olacak. Bu esnada şirketlerin geçmiş verileri tutulmaya ve kredi puanları oluşturulmaya başlanacak.

Sonraki aşamada ise oluşturulan kredi değerlendirme sisteminin ve geçmiş verilerinin yatırımcılara açık hale getirilip, yatırımcıların doğrudan fatura finansmanı sağlayabilmelerinin önü açılacak.

Özetle, Hive'ın uzun vadede gelmek istediği yer şirketlerin kredi değerlendirmeleri ve denetimleri için önemli bir ekosistem haline gelmek, gerekli altyapı kurulduktan sonra fatura finansmanı haricinde kredi puanı yüksek firmaların anlık krediye ya da bir takım farklı hizmetlere erişebilmelerine sağlayan bir platform haline gelmek.

uzun vadede cok iyi bir proje gibi ama kisa vadeli alim satim icin fazla potansiyel goremedim. belki ilk borsaya ciktiginda biraz kar ile satilir. guzel aciklama olmus tesekkurler
hero member
Türk olması iyi bitcoin Türkiye ve Türkler arasında da daha fazla tanınması gerekli

Danışmanın ismi Türk ama Slovenya'da ikamet ediyor sanırım. Bu forumdaysa bir mesaj atıp kendini tanıtsa hiç fena olmaz aslında. Onun dışında projenin diğerlerinden ne farkı var merak ettim. Mesela Populous aynı amaçla yola çıktı ve borsada fiyatı 10'a katladı. Hive ondan daha iyi ne sunuyor?

Populous, bir fatura alım satım platformu. Populous üzerinden bir şirket ödemesi tamamlanmamış bir faturayı önceden satarak erken ödeme alabiliyor.

Hive projesine gelirsek, projenin ilk aşamasında bir Hive fonu oluşturulacak, ve bu fon ile küçük firmalara fatura finansmanı sağlanacak. Başlangıçta sağlanacak finansmanların komisyonları şirketlerle ilgili yeterli veri olmadığından normalden yüksek olacak. Bu esnada şirketlerin geçmiş verileri tutulmaya ve kredi puanları oluşturulmaya başlanacak.

Sonraki aşamada ise oluşturulan kredi değerlendirme sisteminin ve geçmiş verilerinin yatırımcılara açık hale getirilip, yatırımcıların doğrudan fatura finansmanı sağlayabilmelerinin önü açılacak.

Özetle, Hive'ın uzun vadede gelmek istediği yer şirketlerin kredi değerlendirmeleri ve denetimleri için önemli bir ekosistem haline gelmek, gerekli altyapı kurulduktan sonra fatura finansmanı haricinde kredi puanı yüksek firmaların anlık krediye ya da bir takım farklı hizmetlere erişebilmelerine sağlayan bir platform haline gelmek.
sr. member
Activity: 355
Merit: 250
blockchaintr.net

Upppp!! Güzel soru sormuş arkadaş ama merak ettim 1 ay sonra neden bir anda canlandı bu başlık?
full member
Activity: 532
Valla yatırımlar çok yavaş ilerliyor ama bir yandan da CoinAgenda tarafından 2017'nin en iyi icosu seçilmiş enteresan.

https://twitter.com/CoinAgenda/status/888176500582764544
Bu olay alınan yatırımları hızlandırabilir. Isındığım bir proje hala beklemedeyim gidişatı izliyorum, ufak bir yatırım için.
sr. member
Activity: 560
Valla yatırımlar çok yavaş ilerliyor ama bir yandan da CoinAgenda tarafından 2017'nin en iyi icosu seçilmiş enteresan.

https://twitter.com/CoinAgenda/status/888176500582764544
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232

full member
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Hızlı bir giriş yaptı ama çok yavaş ilerliyor neyse ki daha epey bir süresi var en azından minimum miktara ulaşacaklardır. Sosyal medya bountysine katıldık ama bir listede tutmuyorlar neyin ne olduğu belli değil.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
açıkcası çok ümitli değilim benzer prjeler vardı tutmamışlardı bu ilk etepta fena sayılmayacak toplandı bakalım uzun vadede ne çıkcak
sr. member
Activity: 322
An itibari ile toplanan para:

524 BTC
4880 ETH

Toplam:
1,925,196 USD

ICO'nun bitmesine 28 gün var.
Bence çok güzel giriş yaptılar iyi bir para toplanmış henuz daha 1 ay kadar bir süre var
ekipte bir turk olduğundan icoya katılmasam bile destekliyorum,ileriki yıllarda bu bilği birikimlerini inşallah ülkemizde kullanırlar

hero member
An itibari ile toplanan para:

524 BTC
4880 ETH

Toplam:
1,925,196 USD

ICO'nun bitmesine 28 gün var.
sr. member
Activity: 355
blockchaintr.net
Projelere Scam derken çok mu acele ediyoruz acaba? Türk de var, ICO yatırımı yapmasak da biraz gözümüzü kapatıp destek olsak güzel olmaz mı?
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Kobilere Türkiyedeki gibi bakkal hüsnü abi olarak bakmak ne kadar doğru  Grin

Bu işleri bilen kobilerden kaçı bu projeyi kullanmak isteyecek oranlarsak komik bir rakama ulaşırız herhalde. Gelecekte kullanılacak bir proje olarak görmüyorum bu platformları. Para toplamış olmak için ICO yapıyorlar. Büyük ihtimalle akan paranın çoğunluğu kara paradır, geri kalan kısmı da pump & dump yapmayı düşünenlerdir. Kimse bunun ileride çalışır bir proje olacağından yatırım yapmıyor bence.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Aynı zamanda ortaya çıkan Populous ile Hive aynı şeyi amaçlayan iki proje, peki hangisi daha başarılı olacak? Ben ikisinin de ne işe yarayacağını çözemedim. Fatura finansmanı ne demek, neden blokzincire taşınması gerekiyor, kobiler neden bu platformu kullansın, kobilerin kaçının kripto-paralardan haberi var da kaçı bunu kullanmaya karar verecek?
Kobilere Türkiyedeki gibi bakkal hüsnü abi olarak bakmak ne kadar doğru  Grin
Pages:
Jump to: