Pages:
Author

Topic: [ANN] - HIVE PROJESİ - Dünyanın ilk kripto para fatura finansman platformu! - page 3. (Read 4651 times)

full member
Activity: 364
Merit: 100
Bu ico cok uzun surdu ama iyi topladiklarini dusunuyorum
Bounty sine hic bakmadim. Katilan varsa ne aldigini soyleyebilir mi acaba. Cok dikkatimi cekmisti ama katilamadim. Merak ettigim icin soruyorum.
full member
Activity: 210
hive tokenlari yollamak icin calismalara basladi. sayfasina girip giris yapin sonra google authenticator ile eslestirip sonra ether adresinizi girmeniz lazim. ico dan greneler ici tabi bu islem bountyler icin boyle degildir. 4 gun icinde en gec verdiginiz adrese gelecek diye uyari veriyor adimlari takip edip tamamladiginizda
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Sistem Populous tarzı ancak biraz daha farklı. Fatura marketi ve veritabanı gibi bir şey olacak. Bence ICO'larının başladığı tarih biraz çalkantılı bir tarihti, ona rağmen iyi topladılar. En son 2000 btc üzeriydi. Bountysine de çok katılan olmadığını düşünüyorum, o yüzden iyi kazandıracaktır.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Benim gözümde ciddi görüntü vermeyi basarabilen bir proje oldu. Finansal projeleri özellikle begeniyorum zaten. Fenada para toplamadı. Sabırsızlıkla bounty dagıtımını bekliyorum ama satmam tutarım bikac ay en az. Bunun büyük faydasını gördüm özellkle lunyrde monacoda. Piyasada büyük bir düşüş trendi sözkonusu olmadıkca bir skeilde pumplıyorlar yeni cıkan ethereum bazlı tokenları
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Token güvenliği hakkında yeni blog yazmışlar: https://medium.com/hiveproject-net/how-are-hive-project-funds-held-safety-is-our-watchword-1d46e46250e8
Ayrıca bounty dağıtımı için çalışıyorlarmış. Bu konunun daha çabuk halledilmesi için birilerinden destek alıyorlarmış.
full member
Activity: 154
Ufak birşeyler attım bende bakalım birşeyler bırakacak gibi. Çok fazla para toplamadılar zaten
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
tokenler yaklaşık 2 hafta sonra icodan girenlere dağıtılacaklar. o yüzden bounty için bir süre beklemekte fayda var.

bountyler ile ilgili herhangi bir gelişme olursa buradan herkesi haberdar ederim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bugün ben de aradım forumda konuyla ilgili bir şeyler ama bulamadım.
Evet, bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok iyi olur.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Şimdi ne olacak? Mail ile ETH adreslerimizi isteyecekler gibi bişey hatırlıyorum. Çok sağlıklı bir sistem olduğunu düşünmüyorum mail yoluyla iletmenin ama bakalım. Bir açıklama gelince paylaşırsanız sevinirim.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
bende sitesinden twitterina katıldım diye hatırlıyorum ama unutmuşum şimdi konuyu görünce aklıma geldi güzel yatırım toplamışlar.bize de güzel bişeyler dağıtırlar inş
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Minimum miktara ulaşmak için baya can çekiştiler ama son hafta yatırımlar arttı. Takip edeceğim projelerden biri sağlam borsalara da girebilir.
hero member
BTC yerine, özellikle ETH katılımlarında ciddi bir artış söz konusu. Bunun da bitcoinin son günlerdeki performansıyla bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum.

valla bende öyle düşünüyorum yanliş bilmiyorsam hocam basili token yok şuanda değil mi ? yani mew'den   eth olarak yatirim yaptigimizda direkt olarak hesabımıza yansımıyor tokenler. eğer öyleyse aslinda yatırım yapilabilir gibi duruyor hala. yani ilk baştan giren kişiler %20 yada %15 maks bonus ile girdiler sonra kademe kademe azaldi ve şuanda bonus mevcut değil fakat yatirim iyi toplandi e proje yılın projesi seçilmiş şimdi aklima takilan tek şey burada ilk başta eth ve btc olarak  girenler özellikle btc ile girenler zaten hali hazirda katladilar gibi düşünüyor olabilirler  o yüzden girmeye cekiniyorum fakat daha dağitim yapilmadi diye biliyorum eğer öyleyse gireceğim icosuna.

Evet aynen dediğiniz gibi. 14 gün sonra 375 milyon adet token ico'da toplanan paraya olan katkınıza oranlarak dağıtılacak.
hero member
ICO BAŞARIYLA SONA ERDİ!

Toplanan miktar:
8,530,867 USD

https://www.hive-project.net/

hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
BTC yerine, özellikle ETH katılımlarında ciddi bir artış söz konusu. Bunun da bitcoinin son günlerdeki performansıyla bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum.

valla bende öyle düşünüyorum yanliş bilmiyorsam hocam basili token yok şuanda değil mi ? yani mew'den   eth olarak yatirim yaptigimizda direkt olarak hesabımıza yansımıyor tokenler. eğer öyleyse aslinda yatırım yapilabilir gibi duruyor hala. yani ilk baştan giren kişiler %20 yada %15 maks bonus ile girdiler sonra kademe kademe azaldi ve şuanda bonus mevcut değil fakat yatirim iyi toplandi e proje yılın projesi seçilmiş şimdi aklima takilan tek şey burada ilk başta eth ve btc olarak  girenler özellikle btc ile girenler zaten hali hazirda katladilar gibi düşünüyor olabilirler  o yüzden girmeye cekiniyorum fakat daha dağitim yapilmadi diye biliyorum eğer öyleyse gireceğim icosuna.
hero member
hero member
ICO BUGÜN SONA ERİYOR!

Toplanan miktar:
1152 BTC
9989 ETH

Toplam:
7,883,829 USD

full member
Activity: 154
Güzel para topluyorlar normal ayarda bir ico icin,
full member
Activity: 210
minimum hedefe ulastilar. adamlarin minimum hedefi 5 milyon. projenin asil degeri cok daha yuksek zamanla gosterir kendini. yilin ico secilmesi iyi bir reklam olabilir ama bu gercekten en iyi ico su oldugu anlamina gelmiyor sizinde bildiginiz gibi. ama guzel bir proje ben hala takipteyim
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Yılın icosu seçilmesine rağmen minimum miktara zar zor ulaşabildiler piyasadaki durumlarında etkisi olmuştur tabi. Slovenya ağırlıklı bir ekibi olan başka ico var mıdır bilmiyorum uzun vadede iş yapabilirler takipteyiz bakalım.
hero member
MİNİMUM HEDEFİNE ULAŞILDI!

Toplanan miktar:
1049 BTC
5892 ETH

Toplam:
5,094,294 USD

ICO'nun bitmesine 7 gün var.

Pages: