Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 4. (Read 16471 times)

full member
Activity: 448
Merit: 100
adamlar şu anda paraları çatır çatır yiyor bence artık umudum kalmadı benimde bu tür projeler insanın hevesini kaçırıyor bir an önce bitmelerini temenni ediyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Konu hala diriliyor şaşırıp bakıyorum gelişme mi var diye. Aynen gömmeye devam öfke boşalana kadar buralarda olacak galiba konu.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bu atlant kadar mal bir ico görmedim milletle dalga geçtiler bountycilerle yatırım yapanlarla hepsiyle teker teker dalga geçiyorlar adamlar yahu yazık valla

Aslında ekip mal filan değil bir güzel paraları topladı.Milyon dolarlık vurgun yapan bir çeteye mal demek biraz çeteye haksızlık olur. Grin Ama amaçları parayı alıp kaçmak değilse sizin dediğiniz gibi ekibe ''mal'' demekte bir sakınca görmem.
full member
Activity: 322
Bu atlant kadar mal bir ico görmedim milletle dalga geçtiler bountycilerle yatırım yapanlarla hepsiyle teker teker dalga geçiyorlar adamlar yahu yazık valla
member
Activity: 140
Merit: 10
Ben forumda katılımcılarıyla bu kadar dalga geçen başka bir bounty ekibi görmedim.Hem yalan yanlış açıklamalar yapıyorlar daha sonra utanmadan biz herhangi bir şartı değiştirmedik.Diye yazıp duruyorlar.
full member
Activity: 616
Gerçekten proje bence yüzde 90 scam ancak nedense ufak bir umutta olsa ödülü dağıtacaklarına dair bir inancım beklentim var. Yazık oluyor geçen zamana emlak projelerinin adı artık iyice kötü çıktı.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Ben ekibin aldığı yatırımı gördükten sonra ödül miktarını düzenlememesinden sonra bu ödülü dağıtamayacaklarını düşünüp imza kampanyalarından ayrılmıştım.Şuana kadar haklı çıkmışım gibi gözüküyor umarım eninde sonunda kampanyaya katılan arkadaşlar haklarını alabilir.
full member
Activity: 350
Merit: 106
22'sinde blog bounty spreadsheet güncellenecekmiş, 2 haftada bir hepsi güncellenecek. tüm spreadsheetler bitince de dağıtım olacak demişler ancak ne kadar sonra olacak, belirtmemiş frogman. Smiley

Frogman tam bir tarih versede o adama çok güven olmaz hocam.İlk verdiği sözü tutsaydı şimdiye çoktan bounty tokenları dağıtılmış olurdu.Bir de konuya sürekli biz sözümüzde durduk diye zırvalıyor. Grin

Bunlara bende pek güvenmiyorum ama ısrarla dağıtacağız diyorlar.belkide bi oyalama taktiğidir yakında tozolupta gidbebilirler hiç belli olmaz
full member
Activity: 252
The future is your Genome
22'sinde blog bounty spreadsheet güncellenecekmiş, 2 haftada bir hepsi güncellenecek. tüm spreadsheetler bitince de dağıtım olacak demişler ancak ne kadar sonra olacak, belirtmemiş frogman. Smiley

Frogman tam bir tarih versede o adama çok güven olmaz hocam.İlk verdiği sözü tutsaydı şimdiye çoktan bounty tokenları dağıtılmış olurdu.Bir de konuya sürekli biz sözümüzde durduk diye zırvalıyor. Grin
sr. member
Activity: 883
Genellikle bir proje olumsuz bir şekilde sonuçlandığında herkes imzacıların gözünden olaya bakıyor ama imzacılardan daha çok mağdur olan kesim cüzdanında bulunan ethereum'u yollayıp token alan yatırımcılar. Smiley

yatırımcılar mağdur oldular kesinlikle. ama bu bir eğitim süreci. yatırım yapan arkadaşların bundan ders çıkarmaları lazım bundan sonra benzer hataları yapmamaları için.
sr. member
Activity: 883
Tamam imza kampanyasına katılan arkadaşların ortaya koyduğu bir emek var lakin,cebinden parasını gönderen kişinin emeği yok demek nasıl bir mantıktır akıl alır gibi değil Huh O adam sence parayı havadan mı topladıda yatırım yaptı Huh

boşver eleman tamamen zırvalamış. yazdığı şeyin ciddiye alıncak bir durumu yok. yatırımcı yatırım yapmasa, bounty diye bir şey olmaz.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
member
Activity: 756
Merit: 17
Tamam imza kampanyasına katılan arkadaşların ortaya koyduğu bir emek var lakin,cebinden parasını gönderen kişinin emeği yok demek nasıl bir mantıktır akıl alır gibi değil Huh O adam sence parayı havadan mı topladıda yatırım yaptı Huh
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Genellikle bir proje olumsuz bir şekilde sonuçlandığında herkes imzacıların gözünden olaya bakıyor ama imzacılardan daha çok mağdur olan kesim cüzdanında bulunan ethereum'u yollayıp token alan yatırımcılar. Smiley

evet yatırım yapan kişiler maddi olarak daha fazla zarar görüyor belki ama burada imza ile belirli beklentileri olan kişilerde var ve ciddi anlamda bir emek var ortada. 1-2 ay boyunca imzayı taşıyıp mesaj yazmak çokta kolay değil. cüzdanından para gönderen için çokta emek yok yani.
member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
full member
Activity: 219
Merit: 109
Şu an icoda verdiğim paranın yarısını bile çıkaramadılar, uzaktan takip ediyorum ben de.
Hatta yolladığım eth un şu an ki değerine göre kıyaslayınca bunlar yüzünden baya zarara girmiş de oluyorum.
Takibe devam edelim bakalım.
member
Activity: 406
Merit: 12
Ico suna katılanlar ne yapsın, son dönemdeki bir çok ico gibi zarar yazıyor. Büyük bir borsa yada coin yakma gibi bir olay olmazsa işimiz zor.
member
Activity: 532
Merit: 18
Atlant projesinin aldığı yatırım miktarına dolar cinsinden bakacak olursak (ethereum'unda ciddi anlamda artış göstermesiyle birlikte) ekip güzel bir yatırım topladı diyebiliriz.Lakin bountycilere yaptıkları davranış benim projeye olan güvenimi tamamen sarstı.
member
Activity: 111
Bu emlak projelerinden doğru düzgün iş yapan daha görülmedi millet icoda nasıl yatırım yapıyor enteresan.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Ne oldu arkadaşlar bu atlant icosu ayrı olay imzası ayrı olay ve uzun sürdü şimdi ödülleri ayrı bir olay olmuş ayda bir liste mi ne yayınlıyorlarmış  ne çok ilginç
Pages:
Jump to: