Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 10. (Read 16471 times)

full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Atlant bounty sini yakından takip ediyorum. Bu kadar uzun süren ve problemler çıkan iki de bir imzası değişen bir proje ne olacak gerçekten merak ediyorum.
full member
Activity: 350
Valla yatırım yapmasam da ico bitti ya içim rahatladı benim bile Smiley çok uzun sürmesi, problemler çıkması yetmediği gibi bide durgunluk dönemine denk geldi ico bitimi, lanetli bu proje  Grin
full member
Activity: 588
Merit: 125
Şu atlant ın da bounty si dağıtılmayı başarırsa gerçekten biraz olsun piyasaya güvenim artacak. Ico su sanki yıllar sürdü Cheesy Orta ve uzun vadede piyasada fiyatlanacağını düşünüyorum.

valla bana da öyle geldi yıllardır ico sürüyormuş gibi çok saçma işler oldu çoğu kişi imzadan çıkmıştı onlarda herhalde alacaklar icodan pay nasıl olacak anlamadım
full member
Activity: 630
Merit: 101
Şu atlant ın da bounty si dağıtılmayı başarırsa gerçekten biraz olsun piyasaya güvenim artacak. Ico su sanki yıllar sürdü Cheesy Orta ve uzun vadede piyasada fiyatlanacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 196
herifler ciddi ciddi bountyde ne dediyse onları verecekler sanırım. sağlam bi dump gelecek gibi. elinizde varsa çıkarın bence ytd
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
10 da 1 i fiyatına satılıyor ico fiyatının.IND bile daha fazla zararda şu anda.Neyse bana çok iyi ders oldu bir daha ico mu asla!

Nasıl 10'da 1'i fiyatına satılıyor hocam bonussuz 1 ethye 505 atlant vermedi mi bu adamlar? Eth 300 olarak kabul etsen 0,59 cent yapar şu an 40 cent. Ben mi yanlış hesaplıyorum?

Benim aklımda yanlış kalmış. IND ye yanlışlıkla fazla göndermiştim bu projeye kafamdakinden az gönderdim o yüzden karıştırdım haklısınız.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
İmzalar kaldırılırsa postları nasıl sayacaklar? Sonuç da imzaya göre saymayacaklar mı? Şuan ana tabloya ulaşılamıyor. Kaldı ki epeydir tabloya galiba dokunmuyorlardı tarih sıraları dahi karışıktı.

Valla ben de anlamadım bu olayı nasıl becerecekler heralde 1 ay önce yaptığı kontrollerin üstüne mesajları sayacaklar ama bu zaman zarfında atlanttan umudunu kesip imzasından ayrılan çok fazla kişi olmuştu.Kendimi kontrol ettim ama beni elemişler.  Grin
full member
Activity: 686
Merit: 101
İmzalar kaldırılırsa postları nasıl sayacaklar? Sonuç da imzaya göre saymayacaklar mı? Şuan ana tabloya ulaşılamıyor. Kaldı ki epeydir tabloya galiba dokunmuyorlardı tarih sıraları dahi karışıktı.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
imzacılar artık kaldırabilimiş imzayı, hesaplamalar için 3 hafta sürecek demişler.
ödül oranıyla ilgili bişey yazmamışlar ama gerçekten dağıtabilirler mi acaba vaadettiklerini çok merak ediyorum  Huh
full member
Activity: 219
Merit: 109
Evet 26 centten devam ediyor şu an. Bonuslar-transfer ücreti falan derken net verdiğim paranın %50sini alabiliyorum şu an.
Bir süre tutmak istiyorum, eth cüzdanına atabiliyor muyuz atl coinlerimizi ?
Ya da nerede saklamak uygundur ?
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
şu anda ,35 cent görünüyor cmc de. bende imzasındaydım bi ara sonradan çıktım bakalım söz verdikleri gibi dağıtacaklar mı
full member
Activity: 336
Daha iyi borsalara girebilir mi bilmiyorum ama emlak projeleri açısından hacim olarak en üste oturdu. Real, rex, propy hepsi hem fiyat hem hacim açısından kötü durumdalar.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
10 da 1 i fiyatına satılıyor ico fiyatının.IND bile daha fazla zararda şu anda.Neyse bana çok iyi ders oldu bir daha ico mu asla!

Nasıl 10'da 1'i fiyatına satılıyor hocam bonussuz 1 ethye 505 atlant vermedi mi bu adamlar? Eth 300 olarak kabul etsen 0,59 cent yapar şu an 40 cent. Ben mi yanlış hesaplıyorum?
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
full member
Coinmarkette listelenmeye başlamış. Şu an Yobit, Hitbtc ve Mercatox gözüküyor en çok volume Yobit'te ve 21 cente satılıyor şu an. Bonussuz alanlar 1 eth 505 atlant aldığını varsayarsak 3te 1 fiyatına satılıyor şu anda.

Edit: Etherdelta verileri de eklenmiş orada 36 cente satılıyor şu an ortalama 26 cent oldu.

Evet benim de 150 civarında ATL tokenim var. Ve sonunda çekim yapılabiliyor  Grin Grin

Acemiliğime geldiğinden bittrex üzerinden yollamıştım, geri dönmüş muhtemelen. Atlant sitesinde duruyor şu an, kayıp yok neyse ki.

Şu an 50% zararda. Satsam getireceği para 150 lira birşey. Uzun süre tutmayı düşünüyorum.

Yobit hesabı açıp orada mı tutsam, myetherwallet a mı yollasam(burada tutuluyor mu onu da bilmiyorum) ?
Myetherwallet da çok sayıda coin çaldıran olduğundan airdroplar dışında pek sıcak bakmıyorum, riskli geliyor. Borsalar daha güvenli geliyor.
Myetherwallet borsalardan daha güvenli. Saklamasını bilip çakma sitelere girmezseniz bi şey olmaz.

Abi öyle de kaç defa denk geldim. Yer imlerinden tıklayarak giren, ayrı bir bilgisayar kullanan, private keyini kendi bile bilmeyen, hatta aylarca kendi bile cüzdana girmeyen ve buna rağmen herşeyini çaldıran birçok kişi var. 3-5 değil, ciddi rakamlar çaldıranlar da var. Bana riskli geliyor, özellikle araştırmamama rağmen, belki 10 defa okumuşumdur birilerinin çaldırdığını.
full member
Activity: 210
Coinmarkette listelenmeye başlamış. Şu an Yobit, Hitbtc ve Mercatox gözüküyor en çok volume Yobit'te ve 21 cente satılıyor şu an. Bonussuz alanlar 1 eth 505 atlant aldığını varsayarsak 3te 1 fiyatına satılıyor şu anda.

Edit: Etherdelta verileri de eklenmiş orada 36 cente satılıyor şu an ortalama 26 cent oldu.

Evet benim de 150 civarında ATL tokenim var. Ve sonunda çekim yapılabiliyor  Grin Grin

Acemiliğime geldiğinden bittrex üzerinden yollamıştım, geri dönmüş muhtemelen. Atlant sitesinde duruyor şu an, kayıp yok neyse ki.

Şu an 50% zararda. Satsam getireceği para 150 lira birşey. Uzun süre tutmayı düşünüyorum.

Yobit hesabı açıp orada mı tutsam, myetherwallet a mı yollasam(burada tutuluyor mu onu da bilmiyorum) ?
Myetherwallet da çok sayıda coin çaldıran olduğundan airdroplar dışında pek sıcak bakmıyorum, riskli geliyor. Borsalar daha güvenli geliyor.
Myetherwallet borsalardan daha güvenli. Saklamasını bilip çakma sitelere girmezseniz bi şey olmaz.
full member

hero member
Activity: 602
Merit: 500

hero member
Activity: 728
Merit: 501
yönetici bountyi s*ktir etmiş gibi. en son 2 ay önce falan güncellemiş. ama 3 kez falan imzayı yenilemiş. çok saçma bence.

Hiç sormayın hocam bir ara ben de katılmıştım hemen çıktım en son baktığımda hala imzada varım gözüküyordu.İmzada kalan arkadaşlar büyük hayalkırıklığı ile karşılaşabilir şimdiden hazırlıklı olmakta fayda var umarım yanılırım.
full member
Activity: 196
yönetici bountyi s*ktir etmiş gibi. en son 2 ay önce falan güncellemiş. ama 3 kez falan imzayı yenilemiş. çok saçma bence.
Pages:
Jump to: