Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 7. (Read 16471 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Zaten böyle bir ödül dağıtmaları saçma olurdu ama şimdi projeye olan güven iyice sarsıldı.Lauda bana göre o negatif trustları vererek çok doğru bir iş yaptı.İnsanlarla resmen dalga geçiyordu atlant ekibi.Bakalım şimdiki adımları ne olacak.

Trust versede farkeden bişey yok, zaten herifler sadece konuyu açmak için o hesabı almış başka işleri yok yani forumda. Bence fiyatta çok dump olacağını düşünerek işi uzatmaya çalışıyorlar.Ödülü dağıtacaklar ama nasıl dağıtacaklarına karar veremediler şuan. 2 gün önce mesaj atıp eth  adresimi istemişlerdi.Dağıtmayacak olsalar ne diye adres istesinler
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Zaten böyle bir ödül dağıtmaları saçma olurdu ama şimdi projeye olan güven iyice sarsıldı.Lauda bana göre o negatif trustları vererek çok doğru bir iş yaptı.İnsanlarla resmen dalga geçiyordu atlant ekibi.Bakalım şimdiki adımları ne olacak.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Keşke ödülleri satışa yüzdeleselerdi. Satılmayanlarıda yakarlardı.Bu şekilde hem daha fazla yatırım alır,hem de bountycileri üzmezlerdi. Bu saatten sonra,dağıtsalarda bu projeden bir yol olmaz.
hero member
Activity: 700
Merit: 500
Alıp-satım yapmak için gerçekten çok riskli bir zaman. Emlak projelerinde hep bir dengesizlik oluyor malesef blockchain teknolojisiyle arasını bir düzeltemedi.
Bazen öyle kötü bir zaman oluyor ki daha bounty dağıtımına varamadan ICO fiyatının altını görmüş bile olabiliyor. Bu işler sabır işi.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Propy vardı emlak projesi ben ona yatırım yapmıştım 2 ether yolladım 3 ether olarak çıktım şimdi baktımda bugun yıne %15 düşmüş, ether yükseliyor dolar olarak aynı yerlerde ama sat.olarak düşüyorlar tabiki
full member
Activity: 336
Merit: 100
Bunlar 5 milyon dolar toplamıştı sanırım ya da 6 falan. Arkadaş buna yatırım yapmak yürek işi. İnsan bir bakar emlak projelerine piyasaya giren hepsi çöp olmuş.
full member
Activity: 602
İmzacının hadi zamanı gitti yatırımcılar direkt nakitten kaybetti. Gerçi Vakit nakit demek. İmzada geçen sürede başka bir projeden kazanç sağlana bilirdi. İki gruba da yazık olur tokenler dağıtılmazsa.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Atlant'ın kendisi zaten şu an çöp olmuş durumda volume desen yok fiyat yerlerde. İmzacısına ayrı yazık yatırımcısına ayrı yazık üzücü bir durum.
full member
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Yaktın bizi Atlant 2 ayımızı çaldın. Neyse artık önümüzdeki kampanyalara bakacağız. Artık bilinen yöneticilerin kampanyalarına girmeye özen göstereceğim.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
böyle bi şey bekliyordum açıkçası. şu bounty oranlarına bakınca zaten vermeyecekleri belliydi. şimdi uzattıkça uzatıyorlar. lauda zaten negatif basmış adama.o adam artık hiç kampanya alamaz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Maalesef üzücü bir durum oldu Atlant'ta ama üç aşağı beş yukarı olayların bu şekilde gelişeceği belliydi ben de iconun az yatırım aldığını ve dağıtmayı planladığı ödülü görünce katıldığım imza kampanyasından ayrıldım doğru karar vermişim gibi gözüküyor.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
frogman yani campaign manager, atlant yöneticileri tarafından satın alınan bir hesapmış. kampanya scam yani, ben düşünmüyorum dağıtılacağını.

Bu tarz durumlarla karşılaşmamak için uzun süredir bu işi yapan bilinen bounty managerların yönettiği kampanyaları tercih etmek gerekiyor. Deadley, sylon gibi.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
frogman yani campaign manager, atlant yöneticileri tarafından satın alınan bir hesapmış. kampanya scam yani, ben düşünmüyorum dağıtılacağını.

Neredeyse her projenin hesapları kampanya yöneticisi tarafından satın alınan hesaplardan oluşuyor, hatta eğer bir proje yaparsanız hesap satan kişiler size hesaba ihtiyacınız olup olmadığını soruyor. Bunu nereden bildiğimi burada paylaşamayacağım tabii  Smiley
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
full member
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Yazık millet aylarca bekliyor 3 kuruş dağıtacaklar onuda süründürüyorlar. ICO lar için aşırı derecede guven sarsıcı bu durum.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Ben ekibin ödülü dağıtmaya istekli olduğunu sanmıyorum eğer bu büyüklükte bir ödül dağıtılırsa yatırımcılar sırtından bıçaklanmış olacak. Ödül miktarları 4'te 1'ine kadar düşürülmeli ya da satılan tokenlere göre oranlanmalı, hiç adil değil.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Scam ihtimali her geçen gün artıyor zaten günlerce liste umurlarında dahi olmadı bu işi güzel yapanlar ortada anında listeyi takip ediyorlar stakeler anında hesaplanıyor. Umarım yanılırım ancak scam gibi duruyor.
member
Activity: 308
Merit: 10
Arkadaşlar proje büyük ihtimalle scam.Frogman ilk başta 3 hafta sonra yayınlayacağını söylemişti listeyi bugün bir açıklama daha yaptı twitterı 2 hafta sonra yayınlayacaklarmış facebooku ondan 2 hafta sonra böyle böyle gidecekmiş.Şaka gibi.
newbie
Activity: 29
Merit: 0
Rütbemden dolayı katılamadım, olsun. Yazılanları okumakla yetindim. Hakkınızda hayırlısı olsun demek istiyorum. Son durum nedir acaba?
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Eğer ödül miktarı bu şekilde yüksek dağıtılırsa fiyatlar 10'da 1 fiyatına düşecektir, bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.
Pages:
Jump to: