Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] ETHBOOKS - Dünyada ilk Kripto Odaklı e-Kitap Mağazası - page 2. (Read 3297 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
2-3 gün daha tutmayı düşünüyorum imzayı hala ses çıkmazsa ekipten ümidimi tümden yitireceğim. Çok yazık.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Karamsar bir yaklaşım olacak ama adamlar tüydüler galiba.Telegramı da endonezyalı ya da hintliler basmış . Geçmiş olsun. Insallah geri dönerler

Neredeyse her ICO dan sonra parayı ezmek/kutlamak için ortadan kaybolup işlerinin başına dönen çok proje var . Umarım bunlarda geri gelirler. Ama halen E-kitap projesinin 42k ETH toplaması çok garip geliyor.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Karamsar bir yaklaşım olacak ama adamlar tüydüler galiba.Telegramı da endonezyalı ya da hintliler basmış . Geçmiş olsun. Insallah geri dönerler
full member
Activity: 350
Merit: 171
Yatırımcılar hala alamadı tokenleri. Bu sistem akıllı sözleşmeler üzerinden direk gerçekleştirilemiyor mu? Neden bazı projelerde böyle saçma gelişmeler oluyor.
full member
Activity: 448

cok mesgullermiş de falanda filanda

umarım adamın yazdığı gibidir. yoğun olsunlarda scam çıkmasın.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
telegramda bounty değil yatırımcılar bile tokenlerini alamamış daha diye okudum
bu kadar sessizlik hiç mantıklı değil
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bu projeden gelecek ödül konusunda güzel beklentilerim var ya, umarım yalan olmayız vallahi
newbie
Activity: 31
Merit: 0

cok mesgullermiş de falanda filanda
full member
Bounty manager pek ortalıkta gözükmüyor bundan önce 2 hafta girmediği oldu foruma ama telegramda sürekli online oluyor . Sorulan sorulara sayıyoruz diyor sadece.

edit: Telegram karışmış paraları alıp tüydüler deniyor adamlar onlineda olmuyorlar. Kimseden cevap gelmiyormuş.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Ortalık karışmış gibi. Adamlar tokensale sonrası irtibatı koparmışlar anlaşılan. Umarım scam değillerdir. Yatırım yapan türklerde olmuştu.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
ödülleri dağıtmamak içinmi ortalıkta gözükmüyorlar yoksa ortalıktan tozmu oldular? vurguncu olabilirmi bu takım? ilk baktığımda birden 20k eth toplamış görünüyordu, aradan biraz zaman geçtiğinde 40k lara gelmişti. bir kitap projesi için 12milyon dolar çok değilmi
hero member
Activity: 547
Merit: 500
Gayet güzel yatırım topladılar ve farklı bir proje olduğu için insanların sempatisini de kazandılar. Ödülleri dağıtmamak gibi bir saçmalığa girip binlerce insanın nefretini kazanmak isteyeceklerini sanmıyorum.
full member
Telegramda durum ne bilmiyorum ama forumda 6 gün oldu girmemişler bile. Pazartesi saymaya başlasalardı şimdiye rahat biterdi bir çakallık peşinde değillerdir umarım.
full member
Bildiğim kadarıyla hala sayım yapıyorlar. Net bir tarih verilmedi. Bakalım ne zaman bitirilecek. Daha bunun dağıtımı da var 1 ay sürer nerdeyse.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bountyler için haber yok daha bu da scam çıkarsa çok üzülürüm az kazandırsın ama scam çıkmasın gerçekten güzel düşünülmüş bir proje çünkü piyasanın kaynaklara ihtiyacı var.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bende sosyaline girmiştim, son dönemde parayı kırdıktan sonra kıvırma olayları çok olmaya başladı, keşke bountyler için escrow sistemi kullanılsa. 
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
telegram olsun, forum üzerinden olsun insanlar stakeleri soruyorlar. hiç bir yöneticiden cevap gelmedi.

imza değil ama facebook ve twitter üzerinden katıldım, açıkçası meraklıyım sonuçlara ama kimsenin yanıt vermemesi insanları baya kıl etti. bir kaç güne kadar cevap gelmezse baya sıkıntı yaratabilirler. merakla bekliyorum.
newbie
Activity: 31
Merit: 0
10 gundur sessizler neden açıklama yapmıyolar anlamadımki telegram olu gibi ses cıkmıo dev online deil 2 gundur forumda en son 21 de online olmuş
full member
Yav dağıtımı hemen yapmayacaksanız bile en azından stakeleri sayın da imzaları kaldıralım. Pazartesi sayım dediler Çarşamba oldu daha gelişme yok.
Pages:
Jump to: