Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] ETHBOOKS - Dünyada ilk Kripto Odaklı e-Kitap Mağazası - page 6. (Read 3297 times)

sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Aldıkları ethereum yatırımı on dokuz bini geçmiş, bana kalırsa yatırım turu bitene kadar 22 bini bulabilir. daha geçen baktığımda 17 bindi yani sürekli yatırım gelmeye devam ediyor ve devam edecek gibi duruyor
sr. member
Activity: 672
20 K eth civarı toplayan Bitquence gibi vezir de olabilir , 20 K ETh toplayan SCL veya opus gibi rezilde olabilir.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam opus 6k ve 8k civarı bir şey toplamıştı ICO'da, SCL'den hala umudum var benim Cheesy Elimde tutuyorum ve boş bir coin olduğunu düşünmüyorum değerlenecektir mutlaka.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
20 K eth civarı toplayan Bitquence gibi vezir de olabilir , 20 K ETh toplayan SCL veya opus gibi rezilde olabilir.

Opus 7k topladı
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
güzel bir proje e-book standart olmuş durumda. şu an için 20k eth de iyi rakam .sorun çıkacağını sanmıyorum.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Son baktığımda 20 bin eth yaklaşmışlardı sanki. Ekipleri çok aktif telegramda. sorulara hemen cevap veriyorlar.Alacakları yatırımıda arttırmak için caba sarfediyorlar.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
ben kitapla alakalı her şeyi severim bu proje güzel iş yapar diye düşünüyorum.
geek taifesi de e-book ve blockchainle ilgilendiği için sorun yaşayacağını sanmıyorum
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bu tip kitap ve yayıncılık ile ilgili projeler bizim ülkemiz dışında her yerde tutar. Okumayı sevmiyoruz maalesef. Bir de korsan yönü var tabi. Güzel bir proje, keşke imza kampanyasına girseydim.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
İmzalarından sonra blog kampanyalarına da katıldım. Başarılı olmaları için x2 desteğim olacak artık. ICO dönemlerini merakla takip ediyorum  Smiley
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Telegram grubuna katıldım. Adamlar sürekli aktifler sorulan sorularada hemen cevap veriyorlar. Birkaç yere de reklam vermişler galiba. Öyle birşey görmüştüm.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Ben de 25k civarı bitirir diye tahmin ediyorum. Çoğu ico ilk günlerde yatırımı toplayıp sonra boş bekliyor bir şey toparlayamadan ancak bunlar azar azar da olsa topluyor.
newbie
Activity: 49
Merit: 0
Her yerde reklamını görüyorum şu ana kadar güzel yatırım toplamışlar. 25-30k arası bir yatırımla ico sona erececeğini düşünüyorum
sr. member
Activity: 322
Çok güzel para toplanmış bence bu devirde 17 bin etherden fazla para muthiş, polat tebrik ederim eline sağlık , güzel çeviri.19 gün daha kalmış 20k devrilir bu gidişle
full member
Activity: 630
Merit: 101
Ethbooks gayet güzel bir proje. Şu ortamda ıcolar iyi para toplayamıyor çünkü piyasa gerçekten çok dalgalı. Bakalım ethbooks un ıcosuna epey var o zamana kadar toparlanma olursa Ethbooks da güzel yatırım alabilir.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
proje olarak hoşuma giden bir proje. diğerlerinin yanında sönük kaldığı kesin.

açıkcası eğer tutarsa güzel olabileceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
ATLANT hezimetinden sonra bu projenin imzasına girdim, yaratıcı ve akıcı bir şekilde ilerliyorlar. ICO dönemlerini takipteyim
full member
Activity: 630
Merit: 101
ICO lar zayıf geçiyor piyasada yatırımcılar ürkmüş durumda. Birde ıco ya girmeyelim nasılsa borsada düşer mantığı var bu aralar baya denk geliyorum. ETHBOOKS hoşuma gitti uygulanabilir bir proje olarak görüyorum. Ico nun şuan ki durumu piyasanın genel durumu ilede ilgili bence. Ethbooks hoşuma gitti piyasada yerini alacak bence.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO istikrarlı bir şekilde devam etmekte ve 20 gün daha sürecek

Toplanan ETH miktarı : 16752

https://www.ethbooks.net/

full member
Activity: 336
Merit: 100
Rütbemiz değişti listede durumu güncelleyin dedik hem özelden hem konudan ancak değiştirmediler hala. En gıcık kaptığım iş bu kadar zor olmamalı.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
ICO beklediğimden iyi gidiyor ama katılmadım son dönemdeki dumplardan dolayı, inş pişman olmayız. ödül oranlarıda iyiymiş aslında proofa güvenmesem kesinlikle buna girerdim imzaya. çeviri için teşekürler
Pages:
Jump to: