Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] ETHBOOKS - Dünyada ilk Kripto Odaklı e-Kitap Mağazası - page 5. (Read 3301 times)

full member
Activity: 630
Merit: 101
Ethbooks çok iyi yatırım aldı. Proje ekibi gelecek içinde sağlam planlar ile ilerlerse piyasada çok dan yer edindi diyebilirz. 
full member
Activity: 350
Merit: 100
Gayet hatrı sayılır bir yatırım aldılar. Böyle özgün fikirler her zaman iş yapıyor. Kim bilir belki ilerleyen zamanda Kindle tarzı birşey çıkarıp amazona rakip olurlar Smiley takip edeceğim bu projeyi.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
rütbem yetseydi, imza kampanyalarına katılmak isterdim. Çok güzel yatırım topladılar.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Hedefledikleri değere ulaşıp hardcap yapacak gibiler. Yapmasalarda önemli değil iyi para topladılar. Proje için fazlasıyla yetecektir.
full member
Activity: 308
30k ethye dayanmış adamlar şaşırdım valla çok iyi rakam toplamışlar.

hangi borsalara gireceği belli mi hocam. ya da hangilerinde görebiliriz. benim bittrex de hesabım var oradan alabilir miyim.. bende çok ümitliyim.

Ico bittikten sonra belli olur nerelere gireceği. Bittrex bu ara kolay kolay eklemiyor biraz umutsuz vaka.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Ethbooks proje mantığı gereği iyi para toplayacaktır kısa ve orda vadede kar bırakır uzun planda ise proje ekibine bağlı. Bazı projeler kısa vadede değer yapar bazıları uzun. En baştan beri yazıyorum yatırım yapanlarda görüyordur Kısa ve orta vade Ethbooks güzel kar bırakabilir.
hangi borsalara gireceği belli mi hocam. ya da hangilerinde görebiliriz. benim bittrex de hesabım var oradan alabilir miyim.. bende çok ümitliyim.
full member
Ethbooks proje mantığı gereği iyi para toplayacaktır kısa ve orda vadede kar bırakır uzun planda ise proje ekibine bağlı. Bazı projeler kısa vadede değer yapar bazıları uzun. En baştan beri yazıyorum yatırım yapanlarda görüyordur Kısa ve orta vade Ethbooks güzel kar bırakabilir.
sr. member
Merit: 267
Bu adamların çalışan sistemi var, çalışan sistemler hep iyi para topluyor sonrasında yatırımcısını
üzüyorlar o ayrı mesele ama icoya girenler yine bonusla karlı satacaklardır bence
sr. member
Activity: 288
Merit: 250
Bu proje tam olarak ne işe yarayacak? Ben bu kadar çok para toplamasını anlamsız buluyorum. ETHBooks'un hakederi 21k eth değil. Borsaya çıkınca değer kaybedecektir.
Banada öyle geliyor. Kim nasıl bukadar çok para gönderir anlamış değilim. Smart Contract adresini bulmak için geçen gün araştırdım bulamadım, Ödül kampanyasına giren arkadaşlar umarım emeklerinin karşılıklarını alırlar.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bu proje tam olarak ne işe yarayacak? Ben bu kadar çok para toplamasını anlamsız buluyorum. ETHBooks'un hakederi 21k eth değil. Borsaya çıkınca değer kaybedecektir.
full member
Bitcoiin fütürsuzca yükselişi sonrası ıcolarda bir sallanma meydana gelmesi normal. Ethbooks gerçekçi ve güzel bir proje bu rüzgarda da yarı ıco yaptı gibi ben memnunum. Şimdilik bence güzel gidiyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO devam etmekte ve 11 gün daha sürecek

Toplanan ETH miktarı : 21284

https://www.ethbooks.net/

sr. member
Activity: 390
Gerçekten iyi para toplamışlar tamamda bu proje günlük hayatta ne kadar kullanılır bir proje olacakki? Yani nasıl bir manipulasyon ve anlaşmalarla token değerini yükseltecekler? Ölü yatırım gözüyle bakıyorum bu projeye bence 20.000 ETH çok fazla bir para. Sazan avlamalık.
sr. member
Activity: 473
"Proof-of-Asset Protocol"
Şerefsizler on numara para toplamış, proje mantıklı sayılabilecek nadir projelerden biri fakat gelecekte kullanılacak bir kriptopara olduğu pekte iddia edilebilir değil. Bu kriptoparayı nasıl değerlendirecekler ben onu anlamıyorum? Bu piyasaya göre fazla masum gözüküyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
selam, 20k ethereum topladığı gözüküyor sitesinde, ama toplanan parayı göremedim. Ethbookun ico sözleşme adresi linki varmı ,ben bulamadım?
full member
Activity: 448
daha 12 gün var şimdiden yolu yarılamış. bu aralar katılım yavaşladı proje çok güzel düşünülmüş fakat katılım ağır ilerliyor son haftada belki birkaç balina uğrarsa hedefe ulaşırlar ve proje iş yapar diye düşünüyorum daha 12 gün var.
full member
Etherbooks yatırım almaya devam ediyor. Gerçekçi bir proje kısa ve orta vadede güzel kazançlar sağlayabilir. Şuan beklediğim bir iki borsa ile anlaşma haberi süper olur.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO devam etmekte ve 15 gün daha sürecek

Toplanan ETH miktarı : 19307

sr. member
Activity: 303
çok sansasyonal bir proje değil ama ilklerden biri olacak gibi duruyor.

bountyleri merakla bekliyorum, eğer düzgün giderse küçük kazançlar elde ettirebilir.

Bountyleri adam akıllı dağıtırlarsa herhangi bir sorun olmadan kullanıcıların memnun kalacağını düşünüyorum ben ancak yalap şalap ödül dağıtıp kimseyi gözleri görmezse o zaman baya bir adamın ahını alırlar.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
çok sansasyonal bir proje değil ama ilklerden biri olacak gibi duruyor.

bountyleri merakla bekliyorum, eğer düzgün giderse küçük kazançlar elde ettirebilir.
Pages:
Jump to: