Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] Stox - Tahmin piyasaları platformu - page 19. (Read 23253 times)

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
ICO bitti. Hard cap a ulaşıldı.
Artık ETH göndermeyin diye tweet attılar.
24 saat sürmedi. Bakalım piyasaya hangi fiyattan çıkacak...

Twitterları mı hacklendi acaba? Sitedeki sayaç 133,361.95 ETH Contributed gösteriyor.
Daha 15 bin ETH gelmesi lazım. Ya sitede hata var ya Twitterda sorun var. 25 saat geçti tamamlanamadı.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO bitti. Hard cap a ulaşıldı.
Artık ETH göndermeyin diye tweet attılar.
24 saat sürmedi. Bakalım piyasaya hangi fiyattan çıkacak...
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
2 eth yatırdım bende. 400 stox yaptı. Bakalım kaç kat artacak değeri.

Tahminleriniz nedir?
ben en az 2x  yaparsınız dıye dusunuyorum açıldıgı an sonrasında 1x e kadar duşer,bountyler gelene kadar ico altına iner
odulleri gerı topladıktan sonra yıne 1x fıyatına çıkar

Birisi 4k ether yatırmış. Twitter'da rt yapmışlar
İşte o adam kafasına göre belirlicek fiyatı. Ulan paranın gözü kör olsun
sr. member
Activity: 476
Merit: 250

Tahminleriniz nedir?
ben en az 2x  yaparsınız dıye dusunuyorum açıldıgı an sonrasında 1x e kadar duşer,bountyler gelene kadar ico altına iner

Birisi 4k ether yatırmış. Twitter'da rt yapmışlar
full member
Activity: 266
Merit: 242

Tahminleriniz nedir?
sr. member
Yatırım yapamadım ama imza ve sosyal medyadan umarım iyi bir şeyler gelirde saklayıp beklediğime değer.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope

Tahminleriniz nedir?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Aldıkları yatırıma yeni baktım. OHA dedim. 25 milyon doların üzerinde toplamışlar. Elimde boşta etherim yok. Olsa gözünün yaşına bakmazdım. Sad
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama Jaxx ile partnerlik antlaşması imzalamışlar, adamlar sağlam çalışıyor.

http://decentral.ca/jaxx-carry-stox-token-new-partnership-announcement/
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
115,266.45 ETH Contributed
İyi gazlamışlar ama hala bitmemiş. Yarına biter artık. Toplanan para az değil.
sr. member
Merit: 500
Güzel bir ico oldu. Hard cap ulaşıldı. Simdi sıra proje takımında.
hardcap için 34.000eth daha lazım. bugün bu kalanınıda toplarlar. imzaları, ico bittikten sonra 1 hafta daha tutacağız. hemen değiştirmeyin Smiley
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Ne para toplanmış 1 agustosun gecmesininde etkisi oldu  tabi.  milletin kafasındaki belirsizlik bir nebze olsun azaldı
full member
Activity: 154
Merit: 100
Güzel bir ico oldu. Hard cap ulaşıldı. Simdi sıra proje takımında.
full member
Activity: 190
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
birileri bunun imza kampanyasi icin bolca calinti hesap almis. Grin

92 ether gibi bir rakamin ayrildiginin umarim farkindasinizdir.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Halka arzdan önce 15m dolar ortak yatırımcılardan topladılar yanlış bilmiyorsam. İco süresi bittikten sonra dağıtılacak ödüllere bu ön satıştaki 15m'da eklenecek mi ?

15 milyon şu ana kadar toplanan 25 milyona dahil aslında. Yani dağıtılacak ödüllerin toplanacak olan 148 bin ether üzerinden yapılması gerekiyor.
sr. member
Halka arzdan önce 15m dolar ortak yatırımcılardan topladılar yanlış bilmiyorsam. İco süresi bittikten sonra dağıtılacak ödüllere bu ön satıştaki 15m'da eklenecek mi ?
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Başarılı olacak inş. Heyecanlı bir şekilde takipteyim. Bir aksilik olmazsa hedeflenen miktara ulaşıcaktır.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Sağlam yatırım topladı yalnız bounty oranının düşük olması bir dezavantaj gibi duruyor.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Beklemedigim sekilde hızı erken kesildi ya bi kac gunde 130 bin lere ulasır umarım sonra tekrar hızlanabilir hard capa yaklastıkca
full member
Activity: 190
Yani bu kadar para toplayabilecek ne var projede enteresan valla, muhtemelen sağlam yatırım aldılar ico başlamadan önce bunu da icoya yansıtınca bireysel yatırımcılarda devamını getirmiştir.

Evet dediğiniz doğru pek birşey yok aslında bence de ama arkalarında sağlam destek ve yatırımcılar olduğu çok belli. E bunu gören bireyseller de boş duramadı tabi. Ne olursa olsun başarılı ve hızlı bir ICO oldu, gerisi de gelir umarım.
aslında arkasında sağlam yatırımcılar yok, sadece PR çalışmaları için çok ciddi paraları var.

Haklısınız, PR daha doğru tanım oldu burda. Bu sayede iyi ve güçlü bir algı yarattılar ICO öncesi. Yaptıkları yatırıma da yatırımcıyla karşılık buldular sonuç olarak.
Pages:
Jump to: