Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] Stox - Tahmin piyasaları platformu - page 23. (Read 23253 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Twitter kampanyası için en azından form düşünülmüş güzel bir hareket olmuş. Bunun için foruma mesaj yazmak gerçekten çok saçma, projeyi yakından takip ediyorum. Çeviri için teşekkürler
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Benim de hoşuma giden bir proje de muhadilleri çok var.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
INVESTFEED bence çok daha başarılı bir platform oluşturuyor önde gelen yatırımcıların verilerini anlık takip edip bizde onların aldıkları coinleri alabiliriz ayrıca balon yalan dolan degil adamların yatırım yaptıgı tutarı falanda görebilecegiz.Ben investfeed başarısız olursa stox ölür diyorum

Iki proje birbirinden tamamen farkli ozelliklere sahip... kiyaslamak yanlis olur. Investfeedi ön plana cıkaran sey sosyal medya tabanli bir yatirim platformu olmasi...

Stoxu daha cok tahminlere dayali gnosis gibi projelerle kiyaslayabilirsiniz, investfeed le degil... kulvarlari farkli...
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
Benim için şuan tek sıkıntı 2 Ağustosa kadar gerekli olan post sayısına ulaşmak. Umarım bunun imza kampanyasından bir şeyler kazanabilirim. Coindash'i 2 ay bekledim sonuç hüsran.

diğer imza kampanyalarından farkli sanirim . bounty ler ne zaman start aldi bilmiyorum ama listede daha hiç stake dağitimi yapilmamiş görülüyor. bu demek oluyorki tek  stake verip olayi bitirecekler sanirim.eğer total bi miktar isteseler atiyorum 50 felan olmaliydi heralde msj sayisi. bende reklam gördüm dedim girelim bari imzayada imza yeteri kadar doluyor gibi gerçi hardcap i tamamlarsa şu oranlardan iyi verebilir gibi duruyor.
sr. member
Merit: 250
Benim için şuan tek sıkıntı 2 Ağustosa kadar gerekli olan post sayısına ulaşmak. Umarım bunun imza kampanyasından bir şeyler kazanabilirim. Coindash'i 2 ay bekledim sonuç hüsran.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
INVESTFEED bence çok daha başarılı bir platform oluşturuyor önde gelen yatırımcıların verilerini anlık takip edip bizde onların aldıkları coinleri alabiliriz ayrıca balon yalan dolan degil adamların yatırım yaptıgı tutarı falanda görebilecegiz.Ben investfeed başarısız olursa stox ölür diyorum
sr. member
Activity: 420
hatırlatmakta fayda göruyorum. bugünden ethereumunuzu almazsanız 1 inde borsalar 1 günlüğüne kapalı kalacağı için buna yatırımı kaçırabilirsiniz. aklınızda olsun.
full member
Activity: 210
Merit: 100
guzel beklentiler beklenen bir proje. kisa surede bitecegini dusunuluyor yapilan reklamdan sonra bakalim ne olacak az kaldi acilmasina zaten
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Bounty için %0.25 ayırmaları çok saçma olmuş. Yabancı forumda ilgimi çekti proje bir de buraya göz atayım dedim. Yatırım yapmakta kararsızım, biraz daha tepkiyi ölçmem lazım. Bu arada çeviri için teşekkürler

Rica ederim. Anladığım kadarıyla bounty için diğer icolara göre daha az yüzde pay ayırmalarının sebebi, ico'nun çok kısa süre sonra yapılıp bitecek olması.

Şu kampanya bence 1 agustos olayı dolayısıyla tam bir fırsat Stox un İco zamanlaması bence çok iyi olmus

ya gerçekten fırsat olacak yada bizi tokatlayacaklar  bunun ortasi olmayacak gibi sanki . araya mayweather dayıyıda soktular şimdi adam bide hazirim vs diyor sanki ico ya katilacakmiş gibi biz bilmiyoz sanki olayi . tamamen reklam amaçli zaten o görünüyor da bizi inşallah pusuya çekmiyorlardir öyle de bir durum var tutupta adama çemkirecek halimiz yok ya belki ico nun sahibi o bile olabilir bu işler belli olmaz bunlar para  neredeyse orada biterler. işi bilen birilerini bulup gerekli kaynaği cikarttiktan sonra  reklaminada kendin ciktiktan sonra cok kolay 30 milyon hardcaplik bir projeyi sonlandirabilirsin dakikalar içerisinde o gün bi gelsin bakalim neler olacak  şu bitcoin'in bölünüp bölünmemesinden cok ico yu merak ediyorum ne olacak diye.
sr. member
Activity: 714
Bounty için %0.25 ayırmaları çok saçma olmuş. Yabancı forumda ilgimi çekti proje bir de buraya göz atayım dedim. Yatırım yapmakta kararsızım, biraz daha tepkiyi ölçmem lazım. Bu arada çeviri için teşekkürler

Rica ederim. Anladığım kadarıyla bounty için diğer icolara göre daha az yüzde pay ayırmalarının sebebi, ico'nun çok kısa süre sonra yapılıp bitecek olması.

Şu kampanya bence 1 agustos olayı dolayısıyla tam bir fırsat Stox un İco zamanlaması bence çok iyi olmus
hero member
Activity: 1655
Merit: 600

full member
Activity: 450
Merit: 122
STOX Bounty Kampanyası

Kurallar:

1.Bitcointalk rütbeniz Jr. Member ve üzeri olmalıdır
2.Twitter audit sonucunuz en az %85 olmalıdır
3.STOX ile ilgili haftada en az 5 tweet ya da retweet atmalısınız (maksimum 15 tweet ya da retweet atabilirsiniz)
4.Her şeyi 1 gün içinde post etmeyin. Tweetleri spam gibi değil yapıcı bir şekilde göndermelisiniz.
5.Ödeme adresinizin sonradan değişmesi mümkün değildir, o yüzden doğru olduğundan emin olun.

bitcointalk ta Jr member olmadan twittera katılabiliyomuyuz?

Anasayfada kurallar yazıyor.
1. kuralda yazdığına göre de maalesef katılamıyorsunuz...

teşekkürler
hero member
Activity: 756
Merit: 500
boksör mü ne bi paylaşım yaptı milyon tane insan gördü 5 dakika içinde bitecek icolardan biri olacak sanırım zaten bu kadar pr yapabiliyolarsa hepsini kendileri alacaklardır
sr. member
Parasızlıktan anca bakabiliyoruz. Muhtemelen ilk günkısa sürede hard cap yapıp borsa da bu reklamla fiyatını katlar gibi
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
STOX Bounty Kampanyası

Kurallar:

1.Bitcointalk rütbeniz Jr. Member ve üzeri olmalıdır
2.Twitter audit sonucunuz en az %85 olmalıdır
3.STOX ile ilgili haftada en az 5 tweet ya da retweet atmalısınız (maksimum 15 tweet ya da retweet atabilirsiniz)
4.Her şeyi 1 gün içinde post etmeyin. Tweetleri spam gibi değil yapıcı bir şekilde göndermelisiniz.
5.Ödeme adresinizin sonradan değişmesi mümkün değildir, o yüzden doğru olduğundan emin olun.

Anasayfada kurallar yazıyor.
1. kuralda yazdığına göre de maalesef katılamıyorsunuz...
full member
Activity: 450
Merit: 122
sr. member
Activity: 714
Rütbeyi yükseltip anca yetişebildim. İlk başarılı İCO m olacak inşAllah. İCO zamanlaması çok enterasan piyasanın şok durumuna bakınca kesinlikle STOX fırsat olarak değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
full member
Activity: 150
Merit: 110
Adamlar 1 saatte 30 milyon dolar toplamayi hedefliyorlar galiba. Yaptiklari reklam ile sosyal medya yıkılıyor. Bu icoyu izlemek keyifli olacak. Bancorla elele vermisler. Stox cok buyuk beklenti yarattı şu an. Hayal kırıklığı yaşatmaz umarım.

Rekabet ortamında her şey mubahtır (: benzer projeler fazlasıyla oldu ama pazarlama ve reklam stratejileri başarılı gibi görünüyor. tabi bu beklentiyi de yükseltiyor dediğiniz gibi. Aktif olan duyulan bilinen kazanıyor. umarım altı boş çıkmaz güzel bir ICO olur ve Bounty'e giren arkadaşların da yüzünü güldürür.

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Dün 50k ether civarı toplarlar diye yazmıştım ama bunlar hardcap yaparlar. telegram grubu ana başlık bancor tarafı olsun heryer hareketli. haftaya bugune bunun icosu bitmiş olur. buyuk ihtimalle 24 saat sürmeyecek.
full member
Activity: 364
Merit: 100
Adamlar 1 saatte 30 milyon dolar toplamayi hedefliyorlar galiba. Yaptiklari reklam ile sosyal medya yıkılıyor. Bu icoyu izlemek keyifli olacak. Bancorla elele vermisler. Stox cok buyuk beklenti yarattı şu an. Hayal kırıklığı yaşatmaz umarım.
Pages:
Jump to: