Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] Stox - Tahmin piyasaları platformu - page 25. (Read 23253 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bancor desteği yüzünden imzasına girdim. Avatar kullananlar var ama avatarı aslında yok.
Ben tutacağını düşünüyorum.150bin ether su sıralar zor gibi duruyor ama bancor ile yatırım alıyor. bancorcuların ittirmesiyle en kötü 50k ether toplar gözüyle bakıyorum.
sr. member
Activity: 493
Merit: 250
bundan beklentim çok yüksek bakalım ne olacak. umarım bancor gibi hayal kırıklığı olmaz.
sr. member
Activity: 434
valla bakıcaz durumlara proje tutacaktır ama agrasif reklam olunca kafamda şüphe oluşuyor zaten balina ayarlamadığında böyle durumlara giriyorsun icoya yatırımcı lazım diye her yeri pançaklıyorsun.
bu durumda bana acaba icoya yatırım yapacak yeterli balina bulamadımı diye düşündürüyor
full member
Activity: 210
Merit: 100
guzel bir ico bunu takip edicem/ tesekkurler
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Hard Cap 30M USD olarak belirlendi (Yaklaşık 150 bin ETH).

1 ETH = 200 STX

Herhangi bir bonus vs yok.

Token satışı sırasında tüm coinlerin %50'si satılacak.
hero member
Facebook bounty varmı ben göremedim ödül dağılımında sadece twitter gördüm sosyal olarak. Varsa link atabilirmisiniz.

Evet Facebook bountysi yok, sadece Twitter ve Reddit var.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Floyd Mayweather'a Facebook ve Instagram postu atması için kaç para verdiler acaba? Kripto para dünyası dışından insanları ne kadar çeker bilinmez ama heyecan verici bir reklam anlaşması olduğu kesin. Coinin başarılı olacağını düşünmüyordum ama bu tarz saldırgan reklam tekniği kullanan projeleri severim. Ne kadar para toplayacaklarını merak ediyorum.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Facebook bounty varmı ben göremedim ödül dağılımında sadece twitter gördüm sosyal olarak. Varsa link atabilirmisiniz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Zaten bounty kampanyalarının neden sadece twitter ve facebook da yoğunlaştığını anlamıyorum.
instagram ve youtube da daha etkili kullanılabilir. Hatta artık facebook eski havasında değil, insanlar instagram üzerinde dükkan bile açıyor.
Youtube kampanyaları ise sadece video yükle şeklinde. Oysa kendi kanalları olabilir. Abonelik, izlenme, like teşvik edilebilir...
newbie
Activity: 19
Merit: 0
instagramda zengin çocuklarından sonra Bitcoincilerde belirmeye başladı. Cheesy

Floyd Mayweather instagramdan STOX ICO için teşvik ediyor.. : https://www.instagram.com/p/BXD4KDqgX3x/

https://resimyukle.xyz/resim/ee1HC
full member
Activity: 392
Merit: 107
Büyük yatırım alır ama büyük kazandırmaz bence. Ne demek istediğimi anlayan anladı zaten Smiley nedense hep öyle oluyor.
ikm
sr. member
Activity: 420
bizimki umut kapısı yapcak bieşy yok girdik imzasına ya nasip didik Cheesy
bende çok ümitli değilim açıkcası advisorleri iyi olan projeler gelende iyi yatırım almıyor. ipneler isimi yazdırıp koin alıyorlar ya tutursa nemanalım diye bana göre.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Bancor un desteğini alırsa tutar proje . Ama sadece tahmin platform u olması yeterli mi  orası tartışılır.
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Bu tarz projeler çoğaldı ben çok başarılı olacağını sanmıyorum ama süründürmez de en azından  Smiley
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
güzel ve farklı bir projeye benziyor. bana piyango çıkacağını bilmeseydim (trueflip Smiley) ). kesinlikle bu kampanyaya katılırdım.

trueflip bittikten sonra bunu giyebilirim. Smiley başarılar. çeviri için teşekkürler.
hero member
Bende katıldım Smiley

Umarım katılan herkes kazançlı çıkar. Proje güzele benziyor. İyi yatırım alacağını düşünüyorum, Ekip sağlam gibi duruyor. Çeviri yapan arkadaşa teşekkürler.

Rica ederim. Umarım herkes kazançlı çıkar dediğiniz gibi. Bekleyip göreceğiz.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Bende katıldım Smiley

Umarım katılan herkes kazançlı çıkar. Proje güzele benziyor. İyi yatırım alacağını düşünüyorum, Ekip sağlam gibi duruyor. Çeviri yapan arkadaşa teşekkürler.
hero member
Activity: 658
umarım kazanırsınız ama kişi sayısı çok önemli zaten ve hard cap yapmasıda gerek bana göre hard cap yapar ama kişi sayısı bilemiyorum Cheesy umarım  kazançlı olur
orospu çocukları yüzde 0,25 ne aq borsada satışta bile nerdeyse bu kadar fee ödeniyor iyice öldürmüşler .
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
bu proje tutar ama imzasına boşuna giriyorsunuz Cheesy çok az dağıtılacak hiç bişey vermez tek artısı az msj istiyor . 200 kişi olursa zaten off bişey kalmayacak adam başı çorba para kalır.
ipnelerde güzel projeye ölü bounty veri götlekler

Bancorda Böyle diyorduk çok az verir ama gördük ayrıca çok az kişi girdi ve deli gibi yatırım almıştı hard cap yapar sınırları zorlar sonrasına bakılır artık.

Ya hocaaa Bancor dediğin proje %1 ayırdı bountyler için. Bu proje ise satılan tokenlerin %0.25'ini ayırıyo. Önce satılacakta, 0.25 'den pay edilecekte  Smiley
hero member
Activity: 882
Merit: 507
bu proje tutar ama imzasına boşuna giriyorsunuz Cheesy çok az dağıtılacak hiç bişey vermez tek artısı az msj istiyor . 200 kişi olursa zaten off bişey kalmayacak adam başı çorba para kalır.
ipnelerde güzel projeye ölü bounty veri götlekler

Bancorda Böyle diyorduk çok az verir ama gördük ayrıca çok az kişi girdi ve deli gibi yatırım almıştı hard cap yapar sınırları zorlar sonrasına bakılır artık.

Ya hocaaa Bancor dediğin proje %1 ayırdı bountyler için. Bu proje ise satılan tokenlerin %0.25'ini ayırıyo. Önce satılacakta, 0.25 'den pay edilecekte  Smiley

Oda doğru 100 kişiyi geçmez umarım o zamana kadar ether 300$ falan geçerse işte umut fakirin ekmeğidir. Cheesy
Pages:
Jump to: