Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] Stox - Tahmin piyasaları platformu - page 3. (Read 23253 times)

full member
Activity: 392
Merit: 107
Marketcapta ilk 100 deyken gerilere dusen bir coin belini kolay kolay dogrultamaz. Stoxculara gecmis olsun. 1 yil sonra adini bile hatirlamayiz. Buyuk vurgun yaptilar resmen. Buyuk para toplandi ama token degeri icler acisi. Kim neden alsin bu saatten sonra
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Tekrardan çıkış yakalar bence biraz sabretmek lazım şu an her coin için aynı durum diyebiliriz. Adamın ne olduğu falan önemli değil önemlii olan ne ne yaptıkları. Cheesy
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
2 - 2.5 dolar civarındaydı 48 cente kadar düşmüş 10 kat düşüş yok
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Düştükçe düşüyor gavur.

E projede güzel, fikirde. Ekipte fena değil gibi.

Ölecek midir nedir 10 kat düşüş mü olur a...

Bence alım fırsatı bu seviyeler. böyle çeyrek bitcoin yatırıp unutmak, ico fiyatına gelince de satmak lazım. Smiley
Bu seviyeler ilgi çekmiş olacak ki bu gün %15 fiyatı yükselmiş.

10 kat düşmüş diyorsunuz da? ICO fiyatı 5 dolar mıydı bunun?
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
2 sayfa geride arkadaşın birisi araştırmalarına dayanarak ve belgelerle takımın dolandırıcı oldugundan bahsetmiş.(flyon35) hatta önceki postlarına biraz göz gezdirdim stoxun ana konusunda daha detaylı olarak ekibin dolandırıcı oldugunu anlatmış.stoxun telegram grubundan atılmış bunları paylaştıgı için.fiyatı alım için çok uygun ama bu arkadaşın yazdıkları çok ciddi konular.

yatırımı olanlar ya da yatırım yapmayı düşünenler bence bu arkadaşın geçmiş yazılarını okusun.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Düştükçe düşüyor gavur.

E projede güzel, fikirde. Ekipte fena değil gibi.

Ölecek midir nedir 10 kat düşüş mü olur a...
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
monetha gibi buda hayal kırıklığu yaşattı, güvendiğimiz işlerin alayı fasa fiso çıktı, monethadaki ceo için ipne diyorlar yabancı forumda striptiz videosu falan paylaşmışlar

adam ibneyse ibne ya Cheesy, işini iyi yapsında özel hayatından bize ne
newbie
Activity: 16
Merit: 0
monetha gibi buda hayal kırıklığu yaşattı, güvendiğimiz işlerin alayı fasa fiso çıktı, monethadaki ceo için ipne diyorlar yabancı forumda striptiz videosu falan paylaşmışlar
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Her projeye scam yazan çıkıyor.Monaco içinde böyle diyorlardı toplu bir şekilde ben de o zaman bu söylemlere kandım ve tokenlarımı sattım şimdi değerini nerelere geldi.
ohoo piyasayı öğrenmediniz mi hala Smiley
herkes scam diyip sat baskısı oluşturuyosa daha çok alın.
ellerinde geçerli bir sebep olmadan fUD yapanlara inanmayın, dediklerinin tersini yapın.
Scam haberi çıkan icolar çok sağlam oha uçacak denilen icolara göre daha karlı oluyor genelde. Bkz: coindash-primalbase monaco-monetha

Papaz her zaman ekmek yemez. Bu dediğiniz her zaman tutmaz. Taas bağıra bağıra geldi. Alabilen aldı herkesler mutlu. Keza Monaco ICO aşamasında aslında kazandırdı ama asıl çıkışını visa anlaması sonrasında yapacak.
bu iş sabır işi. inandığınız projeye ve ekibe yatırım yapın. bu çıkacak süper olacak yazılarını okuyup yatırım yapılmaz.
hero member
Activity: 661
Merit: 509
Her projeye scam yazan çıkıyor.Monaco içinde böyle diyorlardı toplu bir şekilde ben de o zaman bu söylemlere kandım ve tokenlarımı sattım şimdi değerini nerelere geldi.
ohoo piyasayı öğrenmediniz mi hala Smiley
herkes scam diyip sat baskısı oluşturuyosa daha çok alın.
ellerinde geçerli bir sebep olmadan fUD yapanlara inanmayın, dediklerinin tersini yapın.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
telegramdan bize soru sorun hepsini yanıtlıyalım demişlerdi. butun sorularıda pazar gunu blogumuzda  cevaplıcaz diye yazmışlardı. o kadar çok soru geldiki herhalde hepsini cevaplamak isteseler 4-5 partlık bir soru-cevap blogu olur. şu saate kadarda herhangi bir blog updatei olmadı.

fiyatı 40 centlere kadar indi,insanlar nasıl kaçıyorsa koinden zararınada olsa ellerindekini bırakıyor.ben takımın üyesi olsam utanırdım bu proje yönetiminden.bi de büyük haber büyük haber geliyor diyorlardı o da gelmedi sanırım.

full member
Activity: 434
Merit: 100
Güzel reklam yaptılar güzel para topladılar işleri bitti. Zararın neresinden dönersek kardır diyerek çıkıyor yatırımcılar. Fiyat düşüşünün başka bir açıklaması yok. Rakiplerinin çok gerisinde kalan bir proje artık bu saatten sonra hayır gelmez.
sadece stoxta böyle olsa anlayacağım ama bir çok ico borsalarda ico fiyatının altında satılıyor dolar bazlı da altında ethereum bazlı da altında. anlamadım gitti.

Sadece Stoxta değil birçok ICO'da amaç parayı vurup kaçmak olduğu için ICO fiyatının altına düşüyor zaten. Bunu fark ettiğiniz zaman dönen dolapları anlayabilirsiniz. Smiley
full member
Activity: 308
Merit: 105

Sormayın aynısını ben de yaşadım. Burada millet neye scam diyorsa yatırım yapmak lazım. Stox'un fiyatı şu an için hayal kırıklığı ama sabırla bekleyeceğim elbet pump yiyecek.
valla işin tuhafı yatırım yapmayanlar scam satın diyor ne hadlerineyse. almadıysan ne konuşuyorsun ne milletin kafasını karıştırıyorsun. para söğüşlemişte dolandırmışta. ne bekliyorsunuz kazancınız ne bilmiyorum valla.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250

Sormayın aynısını ben de yaşadım. Burada millet neye scam diyorsa yatırım yapmak lazım. Stox'un fiyatı şu an için hayal kırıklığı ama sabırla bekleyeceğim elbet pump yiyecek.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
hero member
Şu 30 milyon doları aldılar iş bitti proje scam demeyi bırakın.
Elbet scam olabilir çok oldu projeyi terk edenler ama böyle adamlar daha fazlasını ister.
Dibin dibini boylar sonra bi gün bi bakmışsınız 10x yapmış sonra yine dump.
Pump gelecek zaten, ama önce stox'un çakma devleri altlardan toplayacak...
Sonra ne mi olacak? birkaç güncelleme geliyor vs ayağına haber pumplayacaklar.
Sonra da güncelleme çıktı ooo diye fiyatı pumplayacaklar.
Olan yine iş bilmez yatırımcıya olacak.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Şu 30 milyon doları aldılar iş bitti proje scam demeyi bırakın.
Elbet scam olabilir çok oldu projeyi terk edenler ama böyle adamlar daha fazlasını ister.
Dibin dibini boylar sonra bi gün bi bakmışsınız 10x yapmış sonra yine dump.
hero member
Floyd Mayweather'ın ciddi şekilde bu projeyle ilgilendiğini mi düşünüyorsun? Adam aldığı 250 bin dolar reklam ücretine bakar. Sadece 2 tane Instagram postu attığı için aldı bu parayı. Ünlülerin ICO tanıtması onlar için kazanç kaynağı, proje için reklam gideridir. Bu projenin iyi olduğunu göstermez. Stox 30 milyon dolar hardcap yaptı yanlış hatırlamıyorsam, projeyi yaratanlar zengin oldu, daha ne olsun?
Grin Grin
Ya ne olacaktı? adamlar kerizleri bir araya topladı mı topladı
paraları söğüşledi mi söğüşledi.
sonrası? eh olsa da olur olmasa da olur...
kimse sizi zorlamadı yatırım yapın diye...
full member
Activity: 308
Merit: 105
Ya resmen icosuna katilanlari silkelediler arkadas. Sen 3 gunde hardcap yap. Sonra yuzde 80 deger kaybet. Olacak is degil. O boksor herife dava acmak lazim. Milleti zarara ugratan seyleri unlulerin tanitim yapmasi cok sakincali bence.  Onunde dolarlarla resim cekince milket o dolarlari dagitacak falan sandi heralde. Stoxculara gecmis olsun. Hardcap yapan icolardan uzak durun. Hepsinin sonu ayni oluyor.
daha hacimsiz satışlar var o yüzden alacak adam daha düşükten almaya çalışıyor. hacim oluştuğunda işler değişir. sabır et unut aldığını bu fiyatlara zaten satılmaz.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Floyd Mayweather'ın ciddi şekilde bu projeyle ilgilendiğini mi düşünüyorsun? Adam aldığı 250 bin dolar reklam ücretine bakar. Sadece 2 tane Instagram postu attığı için aldı bu parayı. Ünlülerin ICO tanıtması onlar için kazanç kaynağı, proje için reklam gideridir. Bu projenin iyi olduğunu göstermez. Stox 30 milyon dolar hardcap yaptı yanlış hatırlamıyorsam, projeyi yaratanlar zengin oldu, daha ne olsun?
Pages:
Jump to: