Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] Stox - Tahmin piyasaları platformu - page 5. (Read 23253 times)

full member
Activity: 146
Merit: 100
Yani şu ekibi hatırladıkça Doğuş'a bağlıyorum ama banlanmamak için kendimi zor tutuyorum.

Bir avuç israilli ş... ICO da 30-40m $ kaldırıp hayatlarında zerre değişim yapmadan Invest.com ofislerine gidip gelmeye devam ediyorlar.

Coinin durumu da ortada 3 hafta kapital 5'te 1ine düştü. 2.86 lardan bugün en son 0.5 centlere geldi. Ne bi aksiyon var heriflerden ne bi somut adım. Invest.com'da çalışan ekibin hepsini STOX ekibi diye yazıp günlük hayatlarına beleş lambolarla devam ediyorlar resmen. Dediğim gibi Doğuş'a bağlıyorum ama örnek olmaya çalışıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=Hf1nt7bM3_Q
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
2,6 dolarken almıştım Smiley
Stox platformu fikri güzel. Sitesi işler bence. Demoyuda denedim kafama yattı.
Beklerim ben min 2x yapmadan satmam.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
10 gün önce .91 USD seviyesinden biraz topladım, totomun üzerine oturdum. .59 şimdi ve düşmeye devam ediyor. Nereden geldim buldum anlamadım ben de bu STOX' u? Derdim neydi de aldım sepete attım bilemiyorum. Kendime kızıp duruyorum şiddetle.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
d10e de görünce türkçe konusuna bi bakayım dedim.herkes ''ne hali varsa görsün'' diyip kaçmış sanırım.fiyatı 80 centlerdeyken dahada düşmez artık diyerek toplamıştım.şimdiki fiyatı 65 cent %20 düşmüş.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Neyse şu bountyler de çıksın aradan da yükselişe geçsin artık şu coin. Düştükçe alıyorum düştükçe alıyorum daha da düşüşe geçiyor işin kötüsü.

hocam düş yakasındancoinin de bari biz kazanalım satsan direk 2 doları görür söylediğine göre Smiley

StratisKing üstadımız 2.5milyon stox tutuyor cüzdanda. Vardır bi bildiği diyerekten aldık unuttuk balalkm Smiley)

Bir miktar alıp saklamak amaçlı attım sepete. Umuyorum ki StratisKing ve forumdaki diğer holder arkadaşlar gibi hepimizin yüzü güler ve kazanırız. Stox' a eşdeğer projelere göre avantajları var. Sağlam adımlar atılırsa sağlam yükseliş olur. Toplam arz da buna çok uygun.
full member
Neyse şu bountyler de çıksın aradan da yükselişe geçsin artık şu coin. Düştükçe alıyorum düştükçe alıyorum daha da düşüşe geçiyor işin kötüsü.

hocam düş yakasındancoinin de bari biz kazanalım satsan direk 2 doları görür söylediğine göre Smiley

StratisKing üstadımız 2.5milyon stox tutuyor cüzdanda. Vardır bi bildiği diyerekten aldık unuttuk balalkm Smiley)
hero member
Activity: 518
Icoya girenler su anki ethereum fiyatina gore yuzde 50 zarardalar. Dunyanin parasini topladilar ama token fiyatini kontrol etme noktasinda hicbir is yapmiyorlar. Millet zararina satiyor. Bir kac ay icinde ciddi yukselise gecer diye dusunuyorum

zaten ico bitti icoya girenler 2 doların üstünde satıysa iyi kar bırakmış oldu ama millet nasıl bir hayalleri varsa ico bitti 4 x yaptı ama durmucak 10 x daha yapması lazım sonra 100 x daha böyle bir dünya yok.
bende katılıyorum iyice alttan topladıklarında tekrar 2 dolar seviyesine atar ama şuanda piyasa öyle göt gibi ki çin biyandan balinalar bi yandan dump lıyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Icoya girenler su anki ethereum fiyatina gore yuzde 50 zarardalar. Dunyanin parasini topladilar ama token fiyatini kontrol etme noktasinda hicbir is yapmiyorlar. Millet zararina satiyor. Bir kac ay icinde ciddi yukselise gecer diye dusunuyorum
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
2.60 dolar iken dagıtmadılar  ödülleri şimdi 4 te 1 fiyattan ödülleri dagıtsalar iyi bir küfür yerler.(kayıtlara geçsin 70 centten işlem görüyor)
bu fiyatlardan alasım var ama bi çok altcoinde alım fırsatı var. karar vermek çok zor .

sizi bilmem ama ben iyi bir kufur savurudum stoxları hesabımda görünce Smiley
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
ödüller dağıtılmış ama fiyat diplerde. yatırım yapanlara sabır diliyorum. gerçekten icolara katılmak artık çok anlamsız ve saçma olmuş. zaten ico sonrası nerdeyse 2-3 kata aşağıdan alınıyor coinler. neyse herkese bol kazanlar.
hero member
Activity: 518

full member
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Sosyal medya odulleride dün gece itibarıyla geldi. Yanlız ben hala niye parti parti dagıttılar anlayamadım. Imza ödülü ayrı bir saatte geldi telegram ödülü ondan 3 saat sonra geldi, sosyal medya ödülü bir gün sonra geldi. Bir defada bitebilecek bir is uc defada bitirilmis olaraktan vakit kaybettiler yani
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
bounty olayı bu girersin 1 dolar gelmez girmezsin yağdırırlar Cheesy ki ben girmeyen ksımdayım ben girsem zaten kimse kazanamazdı çökerdi uğursuzluğum.
bountyciler iyi kazandı çok değer kaybetmemiş olsaydı daha iyi olur ama olsun düzgün bikaç kumar düzenlerseler gene 2 dolar seviyesine gelir bence.
hero member
Activity: 661
Merit: 509
Benim sosyal medya ödülleri gelmiş minimum 2-3 ay bekleteceğim bakalım nerelere çıkacak? Ayrıca bunun telegram bountysine niye katılmamışım hatırlamıyorum 27 stxdan olduk.
Ben de katılmadım telegram'a, cep telefonunu falan ifşa etmeye gerek yok bunlara.
Ama iyi para ödemişler, 27$ hepi topu kanala girip hi diyenlere verilmiş.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Tüh ödülü mü varmış kaçırdık neden haber vermediniz girerdik yav
sr. member
Activity: 357
banada teelgram ödülleri ulaşmış yeni farkediyorum.telegramında oldugunu bile unutmuşum.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Benim sosyal medya ödülleri gelmiş minimum 2-3 ay bekleteceğim bakalım nerelere çıkacak? Ayrıca bunun telegram bountysine niye katılmamışım hatırlamıyorum 27 stxdan olduk.
sr. member
Activity: 476
ne güzel yükseliş trendine grmişti tekrar keşke bozmasaydı Cheesy
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Bunun sosyal medya odullerini niye dagıtmıyorlar anlayamadım. Hespalamada iflanmı sıkıntı cıktı acaba nedir? Tekrar tekrar ne diye ugrasıyorki adamlar bir sıkıntı oldu herhalde

Dağıtıma hala devam ediliyor. Yakında gelir eminim.
Pages:
Jump to: