Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] Stox - Tahmin piyasaları platformu - page 7. (Read 23253 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Sosyal medya yatmamış henüz, sadece imza bountyleri gelmiş.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Bana Twitter'den gelen giden herhangi bir şey olmadı.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Stoxlar yattı ama değeride düşünce milletten tepki yememek için dağıttılar herhalde, baya beklettiler. Bountyden az dağıttılar zaten.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Gözümüz aydın stoxlar yatmış arkadaşlar . İyi günlerde harcayalım.
hero member
Activity: 661
Merit: 509
2.60 dolar iken dagıtmadılar  ödülleri şimdi 4 te 1 fiyattan ödülleri dagıtsalar iyi bir küfür yerler.(kayıtlara geçsin 70 centten işlem görüyor)
bu fiyatlardan alasım var ama bi çok altcoinde alım fırsatı var. karar vermek çok zor .
üç beş ünlünün gazıyla çok güzel kakaladılar
1 yıl civarı 1$ altında gezer bu stox, sonra ancak pump yer, o da ortaya bir şey koyarlarsa.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
En başında bounty ödüllerini dağıtsalardı katılımcı arkadaşlar gerçekten iyi bir kazanç elde edecekti.Benim de telegramdan dolayı az bir alacağım var ama çok bir şey edeceğini düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
2.60 dolar iken dagıtmadılar  ödülleri şimdi 4 te 1 fiyattan ödülleri dagıtsalar iyi bir küfür yerler.(kayıtlara geçsin 70 centten işlem görüyor)
bu fiyatlardan alasım var ama bi çok altcoinde alım fırsatı var. karar vermek çok zor .
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Piyasadaki birçok altcoin gibi çok güzel alım fırsatları verdi ve hala alınacak seviyede ama elde alacak para kalmadı, son etherleri de lrc ye bağladım keşke stox için biraz ayırsaydım diyorum şimdi, vardır bunda da bir hayır heralde. şu çin etkisi bi geçerse hepsi beklenilen karı verecek inş
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
80 cent civarlarında işlem görüyor ico fiyatının %20 altında neredeyse.bayaa bi topladım 70 centlere kadarda emir biraktim.fiyatın düşmesini bekleyenlere duyurulur..
hero member
Activity: 896
Merit: 630
bende bountylerin dağıtılmasını bekliyorum alım için.telegramda alpha herkese açık diye yazmışlar ama bana hala bir comfirme maili gelmedi.resimlerle idare ediyorum. Lips sealed
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
stoxtan beklentim büyük benim. bence tutun yakın zamanda 2x 3x yapar. çok güzel reklam yapıyolar ve projenin arkası sağlam.
full member
Activity: 140
Merit: 100
1 dolar ve altına geldiğinde güzel güzel toplarım stx ları, şu anda 1.18 dolara gelmiş. ICO fiyatı 1 dolardı o zaman ethereumun fiyatı da düşüktü sanırım. Yatırımcılar büyük ihtimalle eth bazında zarar ettiler ya da etmeye yakınlar
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bountyler dagıtılsın sonrasında daha hızlı yukarı hareket yapabileceğini dusunuyorum. Hedef fiyatım 1 mbtc.
full member
Activity: 146
Merit: 100
Yaptıkları her harekette insanın aklıyla dalga geçiyorlar. Şimdi de STOX Kripto dünyasında 43. Sıra diye tweet atıyorlar fakat alakası yok ilk 100'de bile değiller.

Alpha diye yayınlanan sürümde 2 sayfalık anket sitelerinden farkı yok. Hadi başlangıçtır her gün üstüne bir tuğla koyarlar gelişir dedik, telegram grubunda bir sürü kişi "reportlanan bugları, düzeltilen bugları, alpha üzerinde yapılan gelişmeleri gün gün takip edebileceğim bir "Haberler" sayfası yapılmalı dendi. Bir kulaktan girip öbüründen çıkıyor.

İnsanları susturmak için 2 satır anket sitesi kodu yazıp aha buyrun ALPHA diye insanları susturabileceğini sanıyorlar. Bütün ekibin linkedin'ini inceledim ama maalesef bir avuç amatör İsrail'linin yiyemeyeceği muzu soyması gibi bir durum söz konusu.

Bu tarz ICO'ları, projeleri, ekipleri gördükçe topladıkları paraya baktıkça bu kadar mı kolay bu işler diye düşünmüyor değilim. Arkadaşlar biliyorsunuz yığınla Betting sitesi var hergün telefonlarımıza bir betting sitesi reklamı geliyor. Ve bu sitelerin tasarımına işleyişine bakınca budur diyoruz ki bu siteler 30-40'tan fazladır. E arkadaş sen 30 Milyon $ parayı 1 günde topluyorsun, bu 30-40 sitenin ortaya sürdüğü sitenin binde birini sunacak yazılımcı tasarımcı mı bulamıyorsun?

Yani alphayı denerken biraz daha iyimserdim ama ekibi inceledikçe telegramda insanların tutumu gördükçe bir avuç ne yaptığını bilmeyen İsrail'linin insanları sağması diyebilirim.

Ciddi anlamda iyi iş yapan 3-4 yazılımcı 1-2 mühendis 1-2 de pazarlamacıyla milyon dolarlar toplayan bir ICO yapmak bu piyasada hiç de zor değil gibi.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Ben dün 1.30dan 1000 civarı aldım. Şuanda da yükseliyor gibi alpha sürümünün gelmesi ufakta olsa bi etkiledi fiyatını. 1 2 ay kadar elimde tutucam bakalım neler göreceğiz.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
1.20 civarlarından alacğaım bende 1000 tane alım emri verdim. Birgün bu coin 20-30 dolarları görecek ve burada Stox'u kötüleyenler boş boş ekrana bakacaklar acaba girsem mi diye.

Kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Herkesin tuttuğu kendine bu yüzden yatırımlarınızı mantıklı çerçevede yapın.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Hardcapi düşük tuttular ve çabuk şekilde hedefe ulaştılar ama bu işler öyle 30 milyon dolar toplamakla bitmiyor. Piyasada birçok tahmin platformu var. İnsanlara Stox kullanmaları için farklı bir şeyler vermeliler. Bunu yapamadıkları sürece sıradan bir alternatif olarak kalmaya devam ederler.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
çok oynak stoxun fiyatı. adamlarda devamlı screenshot paylaşıyorlar.

ilk 100ün altına düştü gün içinde, şimdi hafiften tekrar toparlanıyor gibi.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
alphayı test etmek için bende kaydolmuştum. bana da davetiye göndermişler. üye oldum ve 1000 stx demo hesapla test emye başladım.  şu an için iyi görünüyor.

düşen fiyat alım için fırsat bence. gelişmeleri takip etmek lazım. kısa sürede hardcap yapan bir iconun tokenlarının değerlenmesi lazım. bakalım zaman ne gösterecek. stox ekibi reklam konusunda gayet iyi. bu avantajı mutlaka pozitif yönde kullanacaklardır.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Kumar üzerine olan bir ICO'nun 140k ether ile 30-40m $ toplayıp lisans alabiliyoruz demesi "büyük müjde" değil, olması gerekendir bence.

Durumu düzeltmek için Open Alpha 30 Ağustos'ta e-mail adresinizle kayıt olun diye ikinci bir müjde denemesinde bulunuldu. Open Alpha 50 kişiyle yapılmaz maalesef. Bu kadar kısıtlı bir alpha yapacaksanız bu "open alpha" olmaz.

Nitekim Alpha'yı test edenlerden biriyim şu an;

Artıları:
1-Tarih konusunda sözünde durdular ortada Alpha denilebilecek bir sürüm var.
2-Feedbacklere kulak asarlarsa 1-2 ay gibi bir sürede beta için gerekli UI ve UX birikimine sahip olacaklardır.
3-ICO biteli 1 ay olmasına rağmen toplumun yarattığı beklentiyle-baskıyla çabaladıkları gözle görülür vaziyette.

Eksileri:
1-Daha önceden projelerde bulunmuş bir girişimci olarak çok çok işin başında bir "Alpha" sürümü diyebilirim. Aktif olarak test edilebilen sadece 2 sayfa mevcut.
2- Aktif sayfa sayısı az olduğundan BUG yok denilecek kadar az, ama içinde BUG aranacak komplike bir sistem henüz mevcut değil(Grafik, kullanıcı sayfası, bakiye analizi vs.).

Yolun çok çok başında olan bir alpha. Asıl iş burdan sonra başlıyor diyebilirim. Feedbacklere kulak asıp arı gibi çalışan bir developer ekibiyle iyi yerlere gelebilirler.

Ve özellikle şunu belirteyim, dışarıya fazla bağlı bir proje değil. Bu ne demek derseniz; örnek vereyim bir Payment sistemi Coini Debit kart veya mastercard veya diğer şirketlerle iletişime geçip kendini kabul ettirmek için efor sarf etmesi gerekir. Yine aynı şekilde IOTA gibi elektronik projeler için Alpha-Beta-MVP oluşturmak için donanımsal bir ürünün ortaya çıkması büyük çabalar somut uğraşlar gerektirir.(Gerekli malzemelerin temini, incelenmesi Ar-ge'si, prototiplenmesi vs.)

Fakat bu proje için işin %80'i Yazılım Developer ekibin elinde diyebilirim. Arı gibi çalışan bir developer ekibi dışarıdan ne gerekli malzemeleri beklemek zorundadır ne bankalara firmalara kendi derdini anlatmak zorundadır. Ortaya güven yaratan bir UI ve UX'le siteyi sunduklarında projenin çoğu bitmiş demektir. Geri kalan %20 de bahsedilen Lisans ve Şirket Kurma tarzı olaylar.

Biraz uzun oldu Alpha'yla ilgilenen varsa 1-2 Screenshot koyuyorum. Duruma göre bilgilendirmeye devam edebilirim.

daha alpha oldugu için pek yorum yapmak istemiyorum ama 2 fotoda bana cok basite indirgenmiş yaptık oldu mantıgıyla hazırlanmış gibi geldi.tabii işleyişe başladıgında bi çok degişecektir ama şimdiden adamların kafasına vurmak lazım beklentileri karşılayamadıkları için.
Pages:
Jump to: