Pages:
Author

Topic: [ANN] MAGOS - Oracle Tabanlı Yapay Zeka [ICO] - page 2. (Read 6658 times)

anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Her projeye milletin gazıyla girmiyoruz iyiki, baya tavsiye eden efsane olacak diyenler vardı ama daha softcape bile ulaşmamış ico. bende beğeniyordum hatta tavsiyelere uyup yaıtırım yapacaktım ama beklemeyi seçtim sanırım doğru kararı vermişim

Yapay zeka projeleri fazla yatırım almıyor çünkü inandırıcılığı fazla değil ve hepsi henüz fikir bazında. Bir yerde açıklama vardı %28 spor bahsi tahmin başarısı diye, inanmadım.
full member
Activity: 448
Merit: 100
softcap'i tamamlamasına az kalmış. %88!i geçmişler. Çok az yatırım aldı fakat en azından belirledikleri düşük hedefe ulaşacaklar sanırım. Bu da az yatırım almasına karşın iyi iş çıkaran projelerden olur umarım.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
ICO nun bitmesine 10 gün kalmış . 2951 ETH birikmiş.
hero member
Activity: 504
Her projeye milletin gazıyla girmiyoruz iyiki, baya tavsiye eden efsane olacak diyenler vardı ama daha softcape bile ulaşmamış ico. bende beğeniyordum hatta tavsiyelere uyup yaıtırım yapacaktım ama beklemeyi seçtim sanırım doğru kararı vermişim
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ilk çıktığı sıralar çok kısa sürede hardcap yapar gözüyle bakıyordum ama daha softcap bile olmamış.fos bi projede değil aslında ama iyi reklam ve kampanya yapamadılar sanırım.belki piyasaya çıkınca arttırır değerini zaman ne gösterecek bakalım
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Yüksek bonus avantajıda bitmek üzere bugün yarın. Daha zamanda var gerci ama bonusun dususu gelecek yatırımları ne kadar etkileyecek cok merak ediyorum. Cok birsey kalmamıs ekip kendi son bikac gün kala ittire kaktıra cebinden yatırır ve cape ulasmasını saglar en kötü ihtimalle herhalde
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Projeye olan ilgi ilk zamanlar çok fazlaydı hatta imzasını baya görür olmuştum sonradan azaldı galiba, zaten yatırım olarak ta beklediklerini alamamışlar daha Son günlerde bir atak bekliyorum yinede
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Blog ve sosyal medya icin bir spreadsheet yayınlayacaklarmı acaba hocam. Bir bilginiz varmı acaba

anakonuya attıkları mesajda henüz hepsinin yetişmediğini güncellemenin devam edeceğini yazmışlar. yakında paylaşacaklarını tahmin ediyorum
sr. member
Blog ve sosyal medya icin bir spreadsheet yayınlayacaklarmı acaba hocam. Bir bilginiz varmı acaba
sr. member

[BOUNTY SPREADSHEET]

[Devam ediyor] - henüz tamamen bitmiş değil

[Bluepaper çevirileri]

[Chinese]
[Indonesian]
[Portuguese]

[ANN threads]

[Turkish]
[Indonesian]
[Portuguese]

[Güncellemeler]

BLOG POST : 13.09.2017 : 3rd Weekly update

BLOG POST : 01.09.2017 : 2nd Weekly update

BLOG POST : 01.09.2017 : Can match-fixing throw a wrench into our plans?

BLOG POST : 22.08.2017 : 1st Weekly Update

BLOG POST : 16.08.2017 : Parlays are labeled as “amateur bets” by Humans — but will A.I. agree?

BLOG POST : 14.08.2017 : Forecasting Sports with Neural networks

BLOG POST : 12.08.2017 : Quick glimpse into the results of MAGOS open test
sr. member
ICO biraz yavaşta olsa devam ediyor,şu ana kadar 2132.92 ETH satış yapıldı.ICO bitimine 26 gün kaldı.
hero member
Activity: 658
ilk başlarda güzel gidiyordu ama sonradan dağıttılar sistemi tuaf bir durum oldu . şuanda bana riskli geliyor ico katılmak bounty için uğraşabilirsiniz bence ama ico da bişey çıkması zor . ekip çok amatörce işler yapıyor. özel durumlar yaşanabilir ama zaten bunları öngörmeden yola çıkmak biraz acemilikten öte sonra ico dan başarı beklemek komik yani Smiley
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Nasıl bir algoritma kurmuşlar ki hesaplama yapabilecek bana çok cazip gelmiyor bu tarz icolar
girenlere başarılar dilerim umarım beklentinizi karşılayabilir
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bu ico bana nedense Bitcadi hatırlattı scam gibi duruyor tam anlamıyla başta bende girdimde sonrasında çıktım. Hardcapi zaten geçmesi zor gibi.
sr. member
Su anda bonusun en yuksek oldugu satıs evresindeyiz bir de. Bu asamadan sonraki asamada ethere bitcoine daha az coin verecekler. Hadi 3-5 ether yatırım yapan adama cok sorun olmazda yüklü alacak balina bonus dusukken pek alırmıs gibi gelmiyor bana. Eger muthis bir spekülasyon olmayacaksa balina malina gelmez yahu 26 gun daha bekledigimizle kalırız kıytırık bir seviyede ödül icin. Aslında 8-21 arası swarma katılıp sonra tekrar magosa donesim var.  Swarm da fena durmuyor
full member
Activity: 448
softcapi geçmesi neredeyse kesin ama hardcap biraz umutsuz gözüküyor an itibariyle  2101.72 ETH toplamışlar ve daha 26 gün var bitmesine son hafta balinalar girmezse hardcap imkansız gibi.
hero member
Activity: 504
Softcapi ethereumdaki fiyat dusmesinden dolayı 3.400 ethereuma indirmisler.  Cok kıytırık bir kampanya oluyor dogrusu. Kararsızım imzadan cıkıp cıkmama konusunda bir iki gün daha görelim bayagı cansız gidiyor token satıslar

Bunlara müstehak hocam bu kadar uzun ico süresi mi olur, yinede imza için düşünün bende Son zamanlarda yatırım çoğalırsa bişeyler alabilirsiniz belki
sr. member
Softcapi ethereumdaki fiyat dusmesinden dolayı 3.400 ethereuma indirmisler.  Cok kıytırık bir kampanya oluyor dogrusu. Kararsızım imzadan cıkıp cıkmama konusunda bir iki gün daha görelim bayagı cansız gidiyor token satıslar
full member
Activity: 210
biraz daha ilgili olsalar proje ile daha cok yatirim toplayabilirlerdi. tanitimini yapmadan neye guvenerek boyle ilgisiz kaliyorlar anlamiyorum. miyonlarca dolar para toplamayi hedefliyorsun fakat isini yeterince yapmiyorsun. sonra da sallasan ico carpiyor hergun baska bir ico anlamadim.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Magos için ben de blog yazacaktım ama projede bir ışık göremiyorum. Zoraki ilerliyor gibiler, bu nedenle yazmaktan vazgeçtim
Pages:
Jump to: