Pages:
Author

Topic: [ANN] MAGOS - Oracle Tabanlı Yapay Zeka [ICO] - page 3. (Read 6658 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
son zamanlarda az para toplayan projeler borsada iş yapıyor ama tabı buna çok guvenmemek gerekıyor
magos ıcın bır ıkı blog okudum çok iç açıcı gelmedi bana bıraz matematık oyunu yaparak tahmın etmek excelde yapılabılır
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
yine bakılırsa kötü bir yatırım toplamamış sonuçta 2k eth günümüz parasıyla 800 bin dolara yakın para yapıyor ki söyledikleri proje için bu parayla belli bir iş çıkarırlarsa devamı kesinlikle gelir.

görelim bakalım ne yapacaklar
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Başta beklentim yüksekti,,coya girmeyi bile düşünüyordum magos için fakat,beklenen performansı gösteremeyecek galiba.bunda uzun ico süresinin de etkisi olabilir tabi.2k eth e yaklaşmış ama bu bile düşük sayılır ilerleyen günlerde en azından softcap i geçeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Nedir bu Magos un son durumu arkadaslar bilgi verebilirmisiniz ? Blog yazacaktim bununla ilgili ama yeteri kadar ilgi yok heralde. Ne dusunuyosunuz ?
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Bende ilk etapta yatırım yapmayı düşündüm ama projeye beklediğim kadar ilgi olmadı malesef, sizce bonus oranı yüksekken yatırım yapmalı mıyım yoksa ico dan sonra borsadan mı alalım, fiyatı ico altına düşebilir mi diğer icolarda olduğu gibi? 1576 eth toplamış ve daha 1 aydan fazla süre var ico bitimine en iyisi beklemek olacak sanırım
full member
Activity: 588
Merit: 104
Imzaya girdik ilk defa ama ortada spreadsheet yok. imzalarında karakter sayısı sorunu var. Bildirdim ama umurlarında değil. çıksam mı diye kararsız kaldım. Bir de söylendiği gibi pek konuşulan bir proje değil çoğu kimsenin projeden haberi bile yok. 1500 eth toplamışsa gene iyi bile toplamış bence  Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO devam ediyor arkadaşlar

Katılmak isteyenler için link : https://magos.io/tokens/

Şu ana kadar 1530.66 ETH toplandı,ICO bitimine 35 gün kaldı
hero member
Activity: 698
Merit: 506
iconun süresi uzun daha toplar sıkıntı yapmaya gerek yok uzun süreli icolar artmaya başladı bu aralalar buda onlardan biri olacak son düzlüğe geçildiğinde her şey belli olur şu an konuşmak için çok erken.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Opus veya lunyr gibi son zamanlarında yatırım alma potansiyeli yüksek. Soft cap ı bir şekilde geçerler herhalde.
aynen daha önceden örnekleri var. hardcap 22k ETH şimdi baktımda. softcap ı bulamadım kaçtı hocam 5k ETH falan miydi?.
gerçekten soft u geçerse projenin devam edeceği bir şeylerin başarılmaya başlandığı düşüncesi ile iyi bir yatırım toplayabilir.

coininiz bol olsun
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Opus veya lunyr gibi son zamanlarında yatırım alma potansiyeli yüksek. Soft cap ı bir şekilde geçerler herhalde.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO devam ediyor
Şu ana kadar 1448.36 ETH toplandı
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
1040 ETH da . Bu hızla giderse Soft Cap ı geçemeyip proje çöp olacak.
daha 40 gün var ico'nun bitmesine. şimdiden 1240 eth toplamışlar bile.
40 gün boyunca parasını kilitlemek istemeyen yatırımcılar mevcut, başka ico'larda değerlendirebilir vs.
son 10 güne girildiğinde tekrar bakmak lazım, soft cap'i rahat aşar bu proje.

Aynı şeyi düşünüyoruz daha proje hakkında karar vermek için erken bende en az 10k eth toplar diye düşünüyorum, şahsen yatırım yapacak olsam 40 gün beklemek istemem, diğerleride öyle düşünüyordur, sonra günlere yaklaşınca herşey belli olur ki 1250 eth kötü bi başlangıç sayılmaz bence
full member
Activity: 183
Merit: 100
daha 40 gün var ico'nun bitmesine. şimdiden 1240 eth toplamışlar bile.
40 gün boyunca parasını kilitlemek istemeyen yatırımcılar mevcut, başka ico'larda değerlendirebilir vs.
son 10 güne girildiğinde tekrar bakmak lazım, soft cap'i rahat aşar bu proje.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Herkes çok umutluydu bu proje den ama bekleneni veremeyecek heralde ico çok yavaş ilerliyor, önceki yazılarda yazan arkadaş gibi buda gol olmayacak heralde  Smiley yine de belli olmaz ico tarihi çok uzun
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
1011 ETH toplamışlar topu topu . 6k zor gibi ama zamanında ark da softcap ı geçemeyip projeye devam ettirmişlerdi ve başarılıda oldular.
proje arttıkça yeteri kadar toplanamayan projeler çöp olacak. bende imzasına girdim ama bakalım ne olacak.!! güzel proje aslında belki sonlara doğru yeni bir ahber gelir ve yatırım alır diye ümit ederek çıkmıyorum. bu haftayı bitirelim. hayırlısı. Smiley

Projenin her yeri scam diye bağırıyor. Global forumda da aynı tonda bir hava var. Açıkçası resmi hiçbir yerde de adının geçtiğini görmedim. Ben uzak duracağım.
hocam uzun vade monetha güzel proje katılın derim.. icosuna daha var.

bir arkadaşım bana önermişti bunu hatta icosuna 20 eth attı ama ben güvenemedim. halen ümitli çok iyi olacak diye. Cheesy gercekten scam gibi duruyor. slacktan çoğu kişi banlayıp atıyorlar. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler.

coininiz bol olsun Smiley
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
1011 ETH toplamışlar topu topu . 6k zor gibi ama zamanında ark da softcap ı geçemeyip projeye devam ettirmişlerdi ve başarılıda oldular.
proje arttıkça yeteri kadar toplanamayan projeler çöp olacak. bende imzasına girdim ama bakalım ne olacak.!! güzel proje aslında belki sonlara doğru yeni bir ahber gelir ve yatırım alır diye ümit ederek çıkmıyorum. bu haftayı bitirelim. hayırlısı. Smiley

Projenin her yeri scam diye bağırıyor. Global forumda da aynı tonda bir hava var. Açıkçası resmi hiçbir yerde de adının geçtiğini görmedim. Ben uzak duracağım.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
İmza kampanyasına katılmıştım ama bir sistem göremediğim için imza kampanyasından ayrıldım katılanların listelendiği bir liste bile oluşturulmamış sanki imza ya gereken değer verilmemiş gibi .
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Pages:
Jump to: