Pages:
Author

Topic: [ANN] MAGOS - Oracle Tabanlı Yapay Zeka [ICO] - page 4. (Read 6663 times)

full member
Activity: 163
Merit: 100
proje fikri çok güzel umarım başarılı bir gelişim süreci geçirir ve farklı teknolojilere yol açar bu proje. ama işleri çok zor...
hero member
Activity: 698
Merit: 506
989 küsür etc toplamış bunun yanında btc ile de yatırım yapan vardır yine güzel topladığını düşünüyorum az miktar bir yatırımla ben de katıldım yalnız tokenler hemen dağıtılmıyor heralde iconun bitmesini mi bekleyeceğiz şimdi?
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
Kaç hafta sürecek icosu? Fazla bir şey toplayamaz orası kesin ama umarım scam çıkmaz, beğenmediği adamı slackten kovmalar falan bunlar iyiye işaret değil vurgun yapıp kaçmasınlar sonra.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
evet tutulabilinir 1 hafta yeni imza buluncaya kadar.. ama beni attılar fazla konuşunca, yenisini bulunca kaçarsınız.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
2-3 tane ters soru sordum, beni kovmuşlar slacktan...

Code:
Hi beyinsi,
You recently tried to sign in to MAGOS AI, but it looks like your account for that team is deactivated. We're sorry about that!

ben bundan da çıkıyorum Cheesy napayım güvenemedim, scam gibi geliyor

Anakonudada biri ters birsey yazmıs banlamıslar sanırım dun gece incelemistim birazda. Baska biri mesajı alıntılamıs bende oyle farkına vardım olayın. Ama genede bi hafta kadar beklenir ya 6k ether aldımı proje devam edecek denilmiş sonucta. Ama scammıdır degilmidir anlayabilcek tecrubem yok acıkcası
full member
Activity: 406
Merit: 121
Ico resmen surunuyo budamı gol degil Smiley eth de yüksek bu aralar yatırımı etkilemiş olabilir.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Güzel bir proje olmuş. ico suna az bir süre kalmış imza kampanyasına girilebilir. Az çok demeden ne verirse iyidir:) Bakarsın şansımıza bir öğrenci olarak yüzümüz güler Cheesy
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
şuana kadar ne kadar topladı . link gönderbilecek paylaşırsa güzel olur .

kendi sitelerinde 981 ETH toplanmış görünüyor ve yatırım için verdikleri adresi ether scan ile bakınca 860 ETH gibi görünüyor. BTC ile yatırım yapanları hesaplamadım. ethe ile sanırım 232 kişi yatırım yapmış.

https://etherscan.io/address/0xa8659f5af01796b39e0dfb3323acc00d8fe97ea2

hero member
Activity: 742
Merit: 501
2-3 tane ters soru sordum, beni kovmuşlar slacktan...

Code:
Hi beyinsi,
You recently tried to sign in to MAGOS AI, but it looks like your account for that team is deactivated. We're sorry about that!

ben bundan da çıkıyorum Cheesy napayım güvenemedim, scam gibi geliyor
ikm
sr. member
Activity: 420
şuana kadar ne kadar topladı . link gönderbilecek paylaşırsa güzel olur .
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
proje biraz iddalı ama bence bu teknoloji için çok erken. hala blockhain teknolojisi kendini zor yürütüyorken bu ve benzeri projeler biraz ütopik ama ilerki dönemlerde oluşacak projeler için önemli veriler oluşturacağı kesin.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Aslında fena başlamamış ico ama şu an yavaş ilerliyor en büyük etken de bence yine uzun ico süresi, yoksa çok daha hızlı gidebilir. Bende yatırım yapmayı düşünüyorum ufak bir miktarda
full member
Activity: 588
Merit: 125
imza kampanyasına girmek istedim ama sonra vazgeçtim  mecbur icodan yatırım yapacağız
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Arkadaşlar imzaya kampanyasına kaydı girdim fakat kayıt listesi falan göremedim imzaya kaydolanların listesi yok mu? yoksa  ben mi göremedim ?
sr. member
Activity: 322
myetherwallet için token sembol degerlerini bilen varmı arkadaşlar
decimal ve sözleşme adresini,yayınlandımı acaba
member
Activity: 74
Merit: 10
Birisi Anlatsın Lütfen Nasıl Alıp Satacağım Hiç Bir Şey Bilmiyorum.

Siteye girip tokensale e çıkan ekranda buy token e tıklayın Choose currency den neyle yatırım yapmak istiyorsanız seçip belirtilen adrese ödemeyi gönderin. ödemeyi mutlaka priv keyi sizde olan cüzdanınzdan gönderin

İlginiz İçin Teşekkürler Ödeme Yaptıktan Sonra Ne Yapacağım Peki ?

Tokenler Nasıl Gelecek Nasıl Satacağım ?

proje eğer ether tabanlıysa ve tokeni basmiş ise myetherwallet veya benzeri bir cüzdandan gönderim yaptiktan sonra ilgili adrese gönderdiğiniz ether'in karşiligi ne kadar token ediyorsa o kadarını aynı adrese gönderirler sizin burada bişi yapmaniz gerekmiyor. sonrasında ise projenin bitip bir borsaya girmesini bekleyeceksiniz başka bişi yok. proje eğer tokenleri basmadiysa ve ico sonunu bekletiyorsa da gelen yatirimin karşiligi token basilir yine ya ether gönderdiğiniz adrese gönderim yaparlar yada manuel olarak siteleri üzerinden sizin adresinize gönderim yapmanizi isteyebilirler. projeye yatırım yapmadigim için şuan  hangi seçenek aktif bilmiyorum fakat illa ki yatirim yapan arkadaşlar vardir onlardan da birazdan bilgileri aliriz.

İlginiz İçin Teşekkürler
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]

Siteye girip tokensale e çıkan ekranda buy token e tıklayın Choose currency den neyle yatırım yapmak istiyorsanız seçip belirtilen adrese ödemeyi gönderin. ödemeyi mutlaka priv keyi sizde olan cüzdanınzdan gönderin

proje eğer ether tabanlıysa ve tokeni basmiş ise myetherwallet veya benzeri bir cüzdandan gönderim yaptiktan sonra ilgili adrese gönderdiğiniz ether'in karşiligi ne kadar token ediyorsa o kadarını aynı adrese gönderirler sizin burada bişi yapmaniz gerekmiyor. sonrasında ise projenin bitip bir borsaya girmesini bekleyeceksiniz başka bişi yok. proje eğer tokenleri basmadiysa ve ico sonunu bekletiyorsa da gelen yatirimin karşiligi token basilir yine ya ether gönderdiğiniz adrese gönderim yaparlar yada manuel olarak siteleri üzerinden sizin adresinize gönderim yapmanizi isteyebilirler. projeye yatırım yapmadigim için şuan  hangi seçenek aktif bilmiyorum fakat illa ki yatirim yapan arkadaşlar vardir onlardan da birazdan bilgileri aliriz.
member
Activity: 74
Merit: 10

sr. member
Activity: 546
Merit: 280

Pages:
Jump to: