Pages:
Author

Topic: ANN [MCO] MONACO #1 Kripto Para Alışveriş-Transfer Kartı 71.400 ETH TOPLANDI ! - page 14. (Read 15414 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
İmza kampanyasına katıldım onaylanmış gözüküyor kampanya ne kadar sürecek belli mi  Huh Projeye nedense çok inandım biraz acemiyim ama nereden yatırım yapabilirim

Monaco Card ICO'su 18 haziran 2017'de sona eriyor. Burdan hareketle 1-2 hafta da imza sayım işlerinin süreceğini varsayarsanız ona göre bir tarih yaklaşımı yapabilirsiniz. Temmuz'u da bulabilir yani açıkça buna kesin bir şey diyemeyiz.

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Proje hakkında ethtrader'da ciddi anlamda scam iddiaları var. Tokencard'ın yarattığı hype'dan yararlanmak isteyen fırsatçılar olarak görülüyorlar. Hatta whitepaper'ın bir kısmı da onlardan alınmış.

Bu arada biz de adam gibi okunur, kontrol edilir diye blog attık ama yine exscudo gibi copy pasteci Ruslar tarafından işgal edilmiş. Umarım jamal bunlara stake vermez.
aynen hocam scam iddialarını bende yabancı forumda okumuştum. bu rusları nasıl yeneceğiz biz ya. adamlar bir gitmediler başımızdan.

jamal beye kaldıysa bunun kampanya yöneticiliği vay vay..

kolay gelsin herkese.

bu jamal forumu işgal etmiş resmen. twitter ve slack kampanyalarına girdim ama jamal olduğunu şimdi öğrendim:(

neyse hayırlısı bakalım. herkese bol kazançlar.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Uyarılarınız için teşekkürler ben de yatırım yapsam mı acaba diyordum hoşuma gitmişti açıkcası bu proje Grin
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
Proje hakkında ethtrader'da ciddi anlamda scam iddiaları var. Tokencard'ın yarattığı hype'dan yararlanmak isteyen fırsatçılar olarak görülüyorlar. Hatta whitepaper'ın bir kısmı da onlardan alınmış.

Bu arada biz de adam gibi okunur, kontrol edilir diye blog attık ama yine exscudo gibi copy pasteci Ruslar tarafından işgal edilmiş. Umarım jamal bunlara stake vermez.
aynen hocam scam iddialarını bende yabancı forumda okumuştum. bu rusları nasıl yeneceğiz biz ya. adamlar bir gitmediler başımızdan.

jamal beye kaldıysa bunun kampanya yöneticiliği vay vay..

kolay gelsin herkese.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Bana biraz hikaye gibi gozuktü. 500eur harca 30-40eur tasarruf et. Öyle dünya yok   Cheesy
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

sr. member
İmza kampanyasına katıldım onaylanmış gözüküyor kampanya ne kadar sürecek belli mi  Huh Projeye nedense çok inandım biraz acemiyim ama nereden yatırım yapabilirim
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Yanlis anlamadim ise biri onaylayabilir mi ? Bu kart bildigimiz on odemeli (pre-paid) kart , normal karttan farki etherium ve bitcoin ile yuklenebilmesi , yani diyelim ki bu iki coinden herhangi birini fiat paraya cevirmek istedigimizde normalde borsadan veya birinden bozdurup daha sonra kendi banka hesabimiza cekiyoruz , bu kartla birlikte artik sistemin kendi belirledigi kurdan cevirmis olacagiz ?

Kartin para  donusumunu yaparken kazandigi komisyonu coin olarak coin sahiplerine kar olarak  veriyor (yuzde kacini veriyor yazmamis )
Cevaplarsaniz sevinirim.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bu tür projeler genelde tutuyor bu nasıl olacak bakalım şahsen ben umutluyum.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Resmi Anons

Arkadaşlar Slack kampanyasıyla ilgili bir duyuru mevcut. Kurallarda da belirtildiği üzre lütfen Slack kampanyasına katıldıysanız Slack'teki general chat kısmına gidip "Merhabalar, kampanyaya katıldım, bounty'ye katıldım" tarzında mesajlar yazmayınız. Bunlar kanalın işlevini azaltıyor ve gereksiz mesajlarla dolduruyor orayı.

Zaten katılım formunu doldurduysanız başka bir şey yapmanıza gerek yok bunla alakalı. Slack kanalını sadece projeyle alakalı ve ciddi sorularınız için kullanmanız en iyisi olacaktır topluluk için. Eğer spam durumu ve gereksiz mesaj atmalar devam ederse o arkadaşlar kanaldan banlanacaklar.

Katılımcılar manuel olarak onaylanacaklar. Aşağıda da linkini verdiğimiz formu doldurduysanız sorun yok zaten:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRNiOMV-Qa5aJHWmSerQ7AwkhHCPweaEX5H1D_0ekrvBYk-w/viewform?c=0&w=1

Orijinal Anons Mesajı:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.19227116
sr. member
Activity: 322
görselleri falan çok hoş,kartın rengi çok hoşuma gitti alabılsek bızde alsak boyle arşivlik falan olur
belkı transferler falan yaparız uzerınden Smiley
sr. member
Activity: 350
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
Son zamanlarda iki tane hemen hemen aynı proje çıktı. Hatta her alanda artık resmen taklit boyutuna gelen ico lar olmaya başladı. Adamlardaki tek amaçları indirmek bounty ciler in canına minnet tabi. ☺️
hero member
Activity: 742
Merit: 501
tokencard ile aynı sistem monaco. aynı kulvarda, bakalım hangisi başarılı olabilecek.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Olumlu bir proje olarak gördüğüm için imza kampanyasına katılmıştım. Daha önce aynı işi gören Tokencard vb. projeler çıkmıştı, bu proje tanıtım açısından çok daha hızlı bir giriş yaptı. Umarım hepimiz için iyi bir kampanya geçer ve vaat ettikleri projeyi tam anlamıyla gerçekleştirebilirler. Whitepaperda yazan şeyleri tamamlarlarsa zaten bu coin uçuşa geçer.
sr. member
Activity: 322
Ben uzundur inceliyorum projeyi benim cok hosuma gitti hatta ilk numaralar bitti diye biliyorum.Boyle kart olayi gec bile kaldi,gelecegin ilk basamagi sanirim bu olacak
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bende twitterına katılmıştım, ne zaman çevrilecek diye beliyordum, baya reklam yapıyorlar, proje tutacak gibi, imzası boşta olan değerlendirsin
full member
Activity: 196
Merit: 100
Bunlarda da facebook bounty yok artık çoğu ico facebook sallamıyor nedense. Bu slack kanalında ne yapılıyor bilen biri anlatabilir mi?
Proje yetkilileri veya geliştiriciler genelde slack kanalında aktif oluyor. Merak ettiğiniz soruların cevabını en hızlı slack üzerinden alırsınız.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Google Adwords reklamlarinda, Facebook reklamlarinda baya aktifler... Ama burada (Türkce forumda) daha pek dikkat cekebilmis degil gibi...
Izlemeye almistim gecen hafta... Su an daha yatirimda bulunmadim - kararsizim:)
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Bunlarda da facebook bounty yok artık çoğu ico facebook sallamıyor nedense. Bu slack kanalında ne yapılıyor bilen biri anlatabilir mi?
sr. member
İnceledim ve iconun gerçekten güzel olduğuna karar verdim bence geleceği olan bir proje  Smiley
Pages:
Jump to: