Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 15. (Read 17010 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
İmzalar fena kazandırmamış. 4 ay civarı tutmuştuk yanlış hatırlamıyorsam. Ve colorless faktörü de var tabi. imza oranını çok düşük tutmuştu. eğer başka bir bounty manager olsaydı çok daha sağlam dağıtım olurdu.  Smiley

Hocam yanlıs anlamadıysam full member için 2200$ falan birakmiş 4 ay için cok dusuk degilmi?
full member
Activity: 686
Merit: 111
hardcap yapmadı mı kardeşim bu ? Bu nasıl bi kafaya ? Resmen bütün ödüller düşmüş...
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
İmzalar fena kazandırmamış. 4 ay civarı tutmuştuk yanlış hatırlamıyorsam. Ve colorless faktörü de var tabi. imza oranını çok düşük tutmuştu. eğer başka bir bounty manager olsaydı çok daha sağlam dağıtım olurdu.  Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
full member
Activity: 686
Merit: 101
Ekip sağlam iş yapmaya çalışıyor ben öyle anlıyorum. Ancak Ödülleri dağıtma konusunda işi epey ağırdan alıyorlar. Bazı kampanyalar hemen yollarken bu kadar süründürmeleri can sıkıyor.
legendary
Ceo zac en son şunları söyledi telegramda

[Forwarded from Zac Cheah - Pundi X]
Hi guys apologies for the delay

And gazillion thanks for the patience!

It’s 99% done

Just final counting

Have to get it out before lunar new year regardless

Bakalım bounty dağıtımı ne zaman gerçekleşecek halen merak içerisindeyiz...
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Ben ico dan almıştım 4-5 leri gördü satmadık şimdi ico fiyatının altına indi iyimi Smiley
legendary
Arkadaslar bunun bounty kampanyasinin dagitimi ile ilgili bir gelisme varmidir? Spreadsheet acik hersey hesaplanmis sanirim ama dagitimi hakkinda takip edeniniz var midir?
İyice tadını kaçırdılar. Ana konuya büyük bi mesaj yazdım. Alıntılayıp desteklerseniz sevinirim.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.29537012

Split gerçekleşecek onu bekliyorlar sanırım. KOnuda 2,8 milyon pxs dağıtılacak diyorlar. Split'ten sonra yani x1000 gerçekleştikten sonra yine 2,8 milyon dağıtıyoruz gibi bi şerefsizlik yapmazlar değil mi bunlar? Artık ciddi ciddi bundan şüphelenmeye başladım. Stake'ler belli kategori oranları belli. Excelde 1-2 formülle 5 dakikada halledilecek iş var. Nesini bekliyorlar anlamadım...

Hocam o zaman imza için ayırdıkları yüzde 1000 kat küçülecektir. Mantıken ICO ya katılanlara nasıl dağıtacakalrsa imzacılarada öyle dağıtmalarıdır. Hatta İmzacılara direkt 1000X yapıp verebilirler. Ben Twitter dan ekibi takip ediyorum. Pek acemi yada scam durmuyorlar. Aksine PXS değerli kalması için çalışıyorlar. İmzacıları da mağdur edeceklerni sanmam.
Benim merak ettiğim başta ilan ettikleri gibi 2,8 milyon ya da splitten sonraki haliyle 2,8 milyar pxs dağıtılacak mı? 2,8 milyonu düşürüp bi bahane bulurlarsa o zaman iyice saçmalarlar. Zira son yaptıkları sürekli ertelemeler geciktirmeler hep bi çakallık varmış hissi veriyor...
member
Activity: 476
Merit: 10
Arkadaslar bunun bounty kampanyasinin dagitimi ile ilgili bir gelisme varmidir? Spreadsheet acik hersey hesaplanmis sanirim ama dagitimi hakkinda takip edeniniz var midir?
İyice tadını kaçırdılar. Ana konuya büyük bi mesaj yazdım. Alıntılayıp desteklerseniz sevinirim.

Split gerçekleşecek onu bekliyorlar sanırım. KOnuda 2,8 milyon pxs dağıtılacak diyorlar. Split'ten sonra yani x1000 gerçekleştikten sonra yine 2,8 milyon dağıtıyoruz gibi bi şerefsizlik yapmazlar değil mi bunlar? Artık ciddi ciddi bundan şüphelenmeye başladım. Stake'ler belli kategori oranları belli. Excelde 1-2 formülle 5 dakikada halledilecek iş var. Nesini bekliyorlar anlamadım...

Hocam o zaman imza için ayırdıkları yüzde 1000 kat küçülecektir. Mantıken ICO ya katılanlara nasıl dağıtacakalrsa imzacılarada öyle dağıtmalarıdır. Hatta İmzacılara direkt 1000X yapıp verebilirler. Ben Twitter dan ekibi takip ediyorum. Pek acemi yada scam durmuyorlar. Aksine PXS değerli kalması için çalışıyorlar. İmzacıları da mağdur edeceklerni sanmam.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Arkadaşlar bu binance haberi doğrumu sizce, ins stk ve pundi çok iyi gidecek gibi duruyor. Eğer gerçekten binance olursa 3x yapacaktır gerçi piyasa bozuk ama gelecegi iyi olacaktır
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
binance'da listelenecek haberleri vardı. çok kısa süredede hardcap yaptı. şimdi niye listelenmedi anlamadım. haber yalan mıydı?
full member
Activity: 588
Merit: 104
Gözünüz aydın Colorless efendi başlığa teşrif ettiler sonunda. İmzaları kaldırabilirsiniz  Grin
Bu arada fiyat katlayacak bence de ama hacim vs olmadığı için toplamak da zor. borsaya girer girmez dalmak lazım  Smiley
legendary

legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
legendary
fiyat neden düştü snapshot mı aldılar acaba?
Özel bi sebebi yok bence ama zaten çok yüksek girmişti piyasaya. Biraz düşüp rayına oturması daha iyi kanımca.
member
Activity: 476
Merit: 12
şu bountyler için boşu boşuna bekletiyorlar bizi. hesaplamalar çoktan yapılmıştır ama nedense açıklamıyorlar. başka imzalara da giremedik bunların yüzünden. bi an önce dağıtsalarda önümüze baksak bizde
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
fiyat neden düştü snapshot mı aldılar acaba?
legendary
Acaba bunun bountyleri ne zaman dağıtılacak bilgisi olan var mı ona göre toplayacağımdan da bountyleri bekliyorum dağıtsınlar ona göre süper olacak toplayacağım alttan olursa
Pazartesi hesaplamalar bitecek şubat'ın ilk haftası dağıtım yapılacak dendi.
Pazartesi geçti hesaplamalar yapılmadı. Daha sürer muhtemelen. Bekletiyorlar...
full member
Activity: 322
Merit: 100
Acaba bunun bountyleri ne zaman dağıtılacak bilgisi olan var mı ona göre toplayacağımdan da bountyleri bekliyorum dağıtsınlar ona göre süper olacak toplayacağım alttan olursa
legendary
Bugün yine baya artış göstermiş, göz göre göre şunun icosuna girmedik ya amk kafamı duvara vurasım var.daha doğru dürüst borsalara bile girmedi üstelik etherdelta ve idexte adeta yardırıyor.ama bu seviyeden girmeye cesaret edemiyorum amk cidden çok pahalı.acaba martta token sayısının artmasından sonra fiyat dahada gidebilir belki

$4,52 USD (30,66%)
0,00041164 BTC (32,97%)
0,00389134 ETH (31,84%)

175 mılyar adet coın yapacaklar ve su an coın adet bası 4.5 dolar mı Cheesy Cheesy Cheesy one lan 175 mılyar*4 =700 mılyar dolar Cheesy şaka mı bu Cheesy
Fiyat da 1000'de 1'ine düşecek otomatikman.
Ama burda fena bi hype yaşanabilir.
Şu an 4,5 dolar.
TOken sayısı 1000 katına çıkınca fiyat 0,0045 dolar olması lazım aşağı yukarı.
İnsanlar 2 yöne gidebilir. Herkes marketcap nedir, ne kadardır, neden artıyor bilmiyor tabi. Yuh fiyat diplemiş diyip uzaklaşabilirler. Ya da diplemiş alınır diyip fiyatı yükseltebilirler.
Fena şeyler olacak. Bekliyoruz Cheesy
Pages:
Jump to: