Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 10. (Read 17010 times)

member
Activity: 476
Merit: 10
Ben dağıtacaklarını düşünüyorum. Ekip fiyatı tutmak için çabalıyor. 16 Şubat ta ki dağıtımı yarım ağız söylemişlerdi. 1 Mart'tı resmen ilan ettiler. Güzel kazananlar tablodan görüldüğü kadarıyla.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Ha gayret 1 Mart2a ne kaldı ki şurda. Çabuk dağıtım olur diye umuyorum 1 Mart'ta. Eğer yollamazlarsa epey kişi hayal kırıklığına uğrayacak anlaşılan. Umarım kötü bir senaryo gerçekleşmez.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Token sayısıı zaten arttırdıklarında XLM veya Ripple gibi algınlamaya başlanabilir. O zaman Token başı 1 dolar falan iyi fiyat olur ancak şimdiki token sayısı ile 5 dolara falan gelmesi lazım.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Ico oncesi guzel bir hype i vardi ama söndü gibi. 2 dolar benim için yeterli bountyler gelsin fiyat 2 dolar oldumu gözümü kırpmadan okutur geçerim.
member
Activity: 742
Merit: 19
biraz düşmüş beklentimiz büyük ama piyasa böyle giderse istediğimiz seviyeye gelmesi biraz uzun sürer gibi.Bounty dağıtımı olduğunda biraz düşme yaşayabilir.Şimdi güzel bir borsaya girip değerlenmesini bekleyeceğiz.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bu colerlessk'in daha selam verdiği adamın bountysine bile girmem isterlese külçe ile altın dağıtılsın bountyide bırakın colerlessk'i o derece. Kart mandayı çatlatırlar dağıtsa da kurtulsak şunlardan artık.

Katılıyorum hocam büyük bir hata yapıp Colorlessk'in yönettiği worldcore projesinin imza kampanyasına katılmıştım.Bir insan bu kadar mı beceriksiz olur yine de bu beceriksizliğine rağmen bu kadar fazla kampanya yönetme imkanı bulması gerçekten şaşılacak bir şey.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
konu tamamen bounty üzerine dönüyor sanırım.ICO dan alıpta pişman olan varmı benim gibi
İlk yapılan presale'den almıştım biraz. Pişman değilim. Şu an zarar yok. Bounty'ler de gelirse rahat edicez her ne kadar kesinti yapsalar da.
full member
konu tamamen bounty üzerine dönüyor sanırım.ICO dan alıpta pişman olan varmı benim gibi

ICO`dan alipta pisman olmaktan ziyade , Pundi ico zamani tam piyasanin patlamasina denk geliyor ICO bittikten bir kac gun sonra yanilmiyorsam dususler basladi ve sansimiza Pundi`de bundan nasiplendi. Ama ileriye donuk olarak ben umutluyum guzel kazanclar alacagimizi tahmin ediyorum bu projeden.
full member
Activity: 686
Merit: 111
benimki artmış arkadaşlar özür dilerim düşürülen arkadaşlardan ama hoşuma gitmedi değil Cheesy
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
full member
Activity: 721
1 Martta dağıtım olursa her şeye rağmen başarılı bir proje diyeceğim. Çünkü Bu kadar büyük işleri temizyürütmek gerçekten zor. Adamlar ciddi eziyet ediyorlar ancak sabır başka çaremiz yok.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
vay babam vay şerefsizliğe bak sen.managaerların çoğunun bu şekilde cebini dıldurduğunu düşünüyorum.lavuk bide düzeltmeye başlamış heralde gelen tepkilerden sonra böyle adamların yönettiği kampanyayı baltalayacaksın aslında.lauda şerefsizi herkese negatif basmasını biliyor asıl böyle adamlara basak ki bi daha iş alıp piyasada barınmasınlar.yazık gerçekten çok yazık emek verenlere

Hocam ana avrat sövecektim telegramdan zor tuttum kendimi lan cocuk gibi yüzlerce insan ile eğleniyorlar resmen. Tarif edecek kelime bulamadım sinirden. Tepkilerden biraz olsun çekinmiş anlaşılan. Dağıtsada bütün ilişkimizi kessek bu adamla!
İyi proje alırsa nasıl kesicez? Pundix gibi bi proje bu adama veriliyorsa...
full member
Activity: 630
Merit: 101
vay babam vay şerefsizliğe bak sen.managaerların çoğunun bu şekilde cebini dıldurduğunu düşünüyorum.lavuk bide düzeltmeye başlamış heralde gelen tepkilerden sonra böyle adamların yönettiği kampanyayı baltalayacaksın aslında.lauda şerefsizi herkese negatif basmasını biliyor asıl böyle adamlara basak ki bi daha iş alıp piyasada barınmasınlar.yazık gerçekten çok yazık emek verenlere

Hocam ana avrat sövecektim telegramdan zor tuttum kendimi lan cocuk gibi yüzlerce insan ile eğleniyorlar resmen. Tarif edecek kelime bulamadım sinirden. Tepkilerden biraz olsun çekinmiş anlaşılan. Dağıtsada bütün ilişkimizi kessek bu adamla!
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Bu colerlessk'in daha selam verdiği adamın bountysine bile girmem isterlese külçe ile altın dağıtılsın bountyide bırakın colerlessk'i o derece. Kart mandayı çatlatırlar dağıtsa da kurtulsak şunlardan artık.
full member
Activity: 322
Merit: 112
şimdilik ico fiyatına geldi nerdeyse am çok daha düştüğü zamanlar olmuştu 1,20 dolara falan.gelişimlere göre fiyatı çok iyi yerlere gidebilir bence hatta token arttırımı sonrası birim fiyatı ucuz oalcağı için ripple ve vergeye yatırım yapan kitle pundixe de kayabilir.çünkü onlara göre token sayısının bi önemi yok tanesi ucuz ya o yeter amk akıtırlar parayı valla
member
Activity: 213
Merit: 11
Vay be Pundix in ico altına düşeceğini tahmin etmezdim şu anda öyle.Tamam piyasanın durumu malum ama diğer çıkan icoları da görüyoruz.

Ödül miktarını düşürmeleri çok saçma olmuş , ben katılmadım ama adamlar 3 ay 6 ay imzanı taşıyor sen ödülü düşürüyorsun , hadi  piyasaya çıkıp 5x yapsan neyse o da yok. Adamlara hakkını ver bari...
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Pundix in fiyatıda düştü çok eğer almayı düşünüyorsanız ico fiyatı altına işlem görüyor

Suan cogu token yada coin ico fiyatinin altinda seyrediyor piyasadaki kargasa surdugu icin baya iddaali projelerde durum ayni. Ornegin pundi ornegin ins. Buralardan parcali alim yapilabilir bencr
full member
Pundi cok uzun bir sure fiyati toparlamayacak gibi geliyor bana halbuki ilk girdigimde 10 20x hayalleri ile girmistim. Ekip basta yanlis hareketler yapti ama umarim onumuzdeki gunlerde guzel isler cikartirlar ve yuzumuz guler.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Pundix in fiyatıda düştü çok eğer almayı düşünüyorsanız ico fiyatı altına işlem görüyor
member
Activity: 742
Merit: 19
Daha pundix bounty'leri gelmeden miktarları düşürmeye başlamışlar.Bu gidişle bizi borçlu çıkarmasalar bari. Cheesy Sabır ile bekliyoruz.Tek tesellimiz borsalara girip güzel bir artışla iyi yerlere gelmesi.
Pages:
Jump to: