Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 17. (Read 17010 times)

full member
Activity: 721
Merit: 100
Ben kaba taslak bir hesap yapmıştım galiba stake başına imzacılara 5 psx gelecek. (yanlışım olabilir.) Bu durumda fiyat nasıl etkilenir ciddi bir token girecek piyasaya imzacılar biraz hold yarparsa bence fiyat epey yukarıda tutunur.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
İmzada olan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı.
Arkadaşlar ne zamana kadar imzada durmamız gerekiyor ?
Ayrıca stake başına ne kadar ödeme yapılacak
son sorum ise ne zaman ödeme yapılacak Smiley
Birde şu an hala post yazmaya devam ediyormuyuz yoksa kampanya bitti haber gelene kadar sadece imzada mı kalacağız ?
Bunların hiç biri belli değil şu an. Ekipten açıklama bekliyoruz hepsi için.
Ben imza, telegram, blog bounty'lerine girdim. bi 300-500 gelir mi bilmiyorum.

1 tanesi belli.
Artık yazdığınız mesajların bir önemi yok.
Sadece duyuru gelene kadar imzada kalın...
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Birde şu an hala post yazmaya devam ediyormuyuz yoksa kampanya bitti haber gelene kadar sadece imzada mı kalacağız ?
Bunların hiç biri belli değil şu an. Ekipten açıklama bekliyoruz hepsi için.
Ben imza, telegram, blog bounty'lerine girdim. bi 300-500 gelir mi bilmiyorum.
member
Activity: 490
Merit: 16
Keske benimde firsatim olsaydi da bende pundinin imza kampanyasina girseydim daha ilk imza kampanyama katildim birkac gun once ve pundiyi baya gormustum gireyim mi derken jr oldugum icin o zaman stake gelmez diye girmemistim simdi cok pismanim. Ayrica artik full member da olamicaz anasini satayim su merit olayi cikti normalde 2 hafta sonra full memberdim simdi artik 90 merit toplamak lazim 90 tane de forumumuzda kolayca toplanmaz benim gibi tonla adam var zaten merit isteyen ne olcak bakalim :/
full member
Activity: 588
Merit: 125
İmzasına girmediğime yanıyorum arkadaş ya kaçtı mis gibi fırsat çok şanslılar imzasına girenler çok karlı çıktılar keşke bende girseydim
full member
Activity: 770
Merit: 103
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
ICO dan aldığım tokenler gelmiş Smiley bir kaç borsaya kadar saklayalım bakalım
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
ya adama teeeee kaç ay önce yazdım  telegramdan. kardeş yanlış yazmışım takipçi sayımı. spreadshette 726 yanlış doğru olan 820 dedim tamam düzelttim dedi. şimdi baktım 820 ye " duplicate" yazmış. gelde dert anlat şimdi buna. Allahtan telegram sohbeti duruyor.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Pundi X'ten umudu olanlar var hala tamam eskiden benimde vardı ama bu adamlar 5 aydır satış yapıyor be kardeşim.. Herkes icodan satın aldıysa borsadan kim satın alacak? Kampanya yöneticisi zaten Colorless gibi hak yiyen biri.

Siz bunu yazarken etherdeltada bile 2 katı hatta fazlasından alış-satış yapılıyor.Proje önsatışta zarzor tamamladı ama ICO da yanlış hatırlmaıyorsam 2 saatte hardcap yaptılar.şimdilik gidişatı çok iyi yakında binance falan girerse çok daha fazla yükselebilir.bu alanlar heralde zarar etmek için almıyorlar 2 3x fiyattan
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Pundi X'ten umudu olanlar var hala tamam eskiden benimde vardı ama bu adamlar 5 aydır satış yapıyor be kardeşim.. Herkes icodan satın aldıysa borsadan kim satın alacak? Kampanya yöneticisi zaten Colorless gibi hak yiyen biri.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
Bu hafta sonuna kadar sadece imza kampanyasi mi yoksa telegram yada twitterlarda sayilcak mi acaba? Hepsi sayilcaksa inanilmaz hizlilar daha ins aciklamadi kac zaman gecti
Colorless ilgisiz milgisis, yanlış hesaplar ama çabuk hesaplar Cheesy

colorless sayesinde worldcore ico bounty kampanyasında ne eziyetler çektik. muhakkak yanlışlığı vardır, dikkat edin.

bu yöneticiyi görüp, o kampanyaya bir daha girmeme taraftarıyım.

pundix proje olarak baya güzel ama işlevselliğni merak ediyorum. takipteyim.
legendary
Bu hafta sonuna kadar sadece imza kampanyasi mi yoksa telegram yada twitterlarda sayilcak mi acaba? Hepsi sayilcaksa inanilmaz hizlilar daha ins aciklamadi kac zaman gecti
Colorless ilgisiz milgisis, yanlış hesaplar ama çabuk hesaplar Cheesy
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bun yaptıkları duyuru...

"Herkese merhaba, Harika

işiniz için hepinize teşekkür ederiz. Birlikte Pundi X Bounty Kampanyasını Bitcointalk'taki en fazla katılımcıyla (10 000'den fazla) yaptık - Siz ROCK!
Hepinizin de yaptığı gibi, Token Satış sona erdi ve başarılı oldu. Madalyonun satışıyla bir kez, ödül kampanyası da sona erer.
Bu haftanın sonuna kadar nihai e-tablolar hazır olacak, bu nedenle devs'e gönderebiliriz. İmzalarınızı o zamana kadar açık tutun.

Hepinize tebrikler!"

İmzanızı kaldırabilirsiniz diyene kadar tutacağız.Bu hafta sonu belli olacak gibi...
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Sırf kampanyayı Colorlessk yönetiyor diye katılmadım ama hata yapmışım bu aralar şans yüzüme gülmüyor önce Ins kampanyasına girip girmeme konusunda kararsız kaldım şimdi de Pundi X umarım şuan bulunduğum kampanyadan bir şeyler kazanabilirim.

Bulundugunuz kampanya bence çok güzel %20 sanıyorum ön satışta zaten bitti, kalan kısımda icoda tüketilecek ve hardcap yapmasa bile en az %70-85 arası toplayacaktır ama hardcap ihtimalini ben daha yüksek buluyorum
legendary
Ne zaman coin miktarını artıracaklar ?
Bana 1000x gelmedi
1 marta kadar yapılacak deniliyor.
newbie
Activity: 164
Merit: 0
Ne zaman coin miktarını artıracaklar ?
Bana 1000x gelmedi
sr. member
Merit: 262
İmzayı kaldırsak mı? Ben bir açıklama göremedim??
Henüz açıklama yok. Staske'ler hesaplanmış ama bekleyin derim. Ne olur ne olmaz.

Yönetici ColorlessK ise dikkat edin derim kaldırmayın o kadar durmuş biraz daha dursun hocam ne olur ne olmaz Smiley

Sırf kampanyayı Colorlessk yönetiyor diye katılmadım ama hata yapmışım bu aralar şans yüzüme gülmüyor önce Ins kampanyasına girip girmeme konusunda kararsız kaldım şimdi de Pundi X umarım şuan bulunduğum kampanyadan bir şeyler kazanabilirim.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
merak ettiğim bir konuda beni aydınlatırmısınız dostlar. şimdi bounty konusunda eth cinsinden değeri yazılmış ya tokenin. ben telegram kampanyasına kaydoldum 280 eth lik ayırmışlar. bu 280 eth karşılığı pundix ico fiyatına göre mi düzenlenecek yoksa bounty dağıtılırken ki fiyatına göre mi?

En üstte bounty konusunda yazıyor 2.8 milyon token ayırmışlar bounty için

hocam ilgine teşekkürler sonra bakınca bende farkettim 4600 kişi başvurmuş baya bölüncek sanırım 30.43 PXS düşüyor sanırım. ama tokenmarket kampanyasını kaçırmışım keşke ona katılsaymışım kabul edilen 206 kişi var ve toplam bountynin yüzde 2.5 unu veriyorlar tokenmarket kampanyasına. Umarım imzasındaki arkadaşlar iyi kazanır. Repux da ico süresini uzattı inşallah bende emeğimin karşılığını repux da alırım Smiley
sr. member
Merit: 280
merak ettiğim bir konuda beni aydınlatırmısınız dostlar. şimdi bounty konusunda eth cinsinden değeri yazılmış ya tokenin. ben telegram kampanyasına kaydoldum 280 eth lik ayırmışlar. bu 280 eth karşılığı pundix ico fiyatına göre mi düzenlenecek yoksa bounty dağıtılırken ki fiyatına göre mi?

Hardcape ulaşması halinde 2.8 milyon PXS tokeni dağıtacaklarını açıkladılar daha önce.Yani ödül oranında değişiklik yapılmazsa 2.8M dağıtmaları gerekiyor
İmza kampanyasına katılanlar açıklama yapılana kadar imzayı taşımaya devam edin yoksa elenebilirsiniz.
Pages:
Jump to: