Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 20. (Read 17010 times)

full member
Activity: 686
Merit: 111
ico suna katılmayı düşünüyorum ama bir 3 yıl muhabbeti dönüyor telegram gruplarında.icodan alinan tokenler 3 yıl kilitli mi kalacakmis yoksa bonuslar mı.oyle bir durum var ama tam olarak bilen arkadaş varsa bizi aydinlatirsa sevinirim.

benim bildiğim şu. ico bittikten sonra 1 yıl boyunca pxs'leri saklayan arkadaşlara , sakladıkları oranlarda airdrop gibi dağıtım yapılacak. Bu gayet güzel bir adım bence nedenine gelirsek kaç adet gelirse gelsin sadece saklayarak fiyatlanacak olan coinden elimizde olacak ve bu her ay katlanacak.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ico suna katılmayı düşünüyorum ama bir 3 yıl muhabbeti dönüyor telegram gruplarında.icodan alinan tokenler 3 yıl kilitli mi kalacakmis yoksa bonuslar mı.oyle bir durum var ama tam olarak bilen arkadaş varsa bizi aydinlatirsa sevinirim.

ICO dan aldıklarınızı borsaya açıldığı gibi satabilirsiniz.Herhangi bir kilit bulunmuyor
full member
Activity: 420
Merit: 101
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Bende kazandıracak bir proje olacak. İan Balina incelemesini yeni yaptı ve puan olarak 94,36 verdi .
full member
Merit: 111
umarım en kısa sürede hardcap yapar ve ödül dağıtımları başlar... şarap kokmaya başladık pundix sayesinde ama değer Smiley
full member
Activity: 630
Ne kampanyaymış be yıllardır sanki sürüyor. Ne kadar uzun sürsede pundi x in borsada ciddi fiyat yapacağını düşünüyorum. Hatta duruma göre alım dahi yapabilirim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO'ya katılmak isteyenler için duyuru

Whitelist kaydı 19 Ocak'ta 10:00 GMT+8 'de sona eriyor eğer katılmak isteyenler varsa bu tarihe kadar kayıt yaptırsınlar,
daha önce önsatışa katılanların tekrar kayıt yaptırmasına gerek yok ICO ya katılım yapabilirler

Token fiyatı

1 ETH : 500PXS
1 BTC: 20 Ocaktaki ETH/BTC kuruna göre belirlenecek

Duyuru linki : https://medium.com/pundix/announcements-token-sale-kyc-update-e45b1b80fd5a
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
haha  Smiley sabredin hocam az kalmış ICO ya.bence çabucak hardcape ulaşacak proje ve imzadan kurtulacaksınız tabi colorlessk sayımları hızlı yaparsa.kendinizi 1 ay falan daha tutmaya hazır olun bence.eleman biraz yavaş gibi
Pxs'e güveniyorum 1 ay daha dururum durmaya ama uzadı yeter artık Cheesy
full member
Activity: 322
Merit: 112
haha  Smiley sabredin hocam az kalmış ICO ya.bence çabucak hardcape ulaşacak proje ve imzadan kurtulacaksınız tabi colorlessk sayımları hızlı yaparsa.kendinizi 1 ay falan daha tutmaya hazır olun bence.eleman biraz yavaş gibi
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Ne zaman bitiyor bu gözünü sevdiğimin ico'su bounty'si. İmza yıllandı Cheesy
full member
Activity: 721
Merit: 100
PundiX hala buralarda mısın? Kaç yıl oldu ödül programı başlayalı?
Neyse şaka bir yana süreci sancılı geçiyor ancak iyi fiyat yapacağı düşüncesindeyim. Siteleri falan hoş göreceğiz sonucu.
member
Activity: 336
Merit: 17
Çekik gözler varsa  diyen kardeşim valla kahkaha attım. Ama onlar olunca projelerde biraz dhaa sağlam oluyor sanki. Yinede güzel proje olmuş. Hard cap biraz zor gözüküyor gibi
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
ICO ya az bir süre kaldı ve şuanda en çok merak ettiğim ICO lar arasında yüksek ihtimalle hardcap yapacaklar.Önsatışa uzun ico süresinden dolayı katılmamıştım ama ICO ya girmeyi planlıyorum.Kriptonun geleceği böyle projelerde ilerleyen dönemlerde bu pos sitemi yaygınlaşırsa yatırımcılarına çok iyi kar getirecektir
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Colorlessk telegramdan ulaşın arkadaşlar. Başka türlü işlem yaptıramazsınız. Hiç bir zaman stakeleri takip edemezsiniz. Ve yönettiği kampanyaların çoğu bitmek bilmez.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Hala Pundi X'in imzasındayız konu ölmesin yeni bir şey paylaşılsın. Hala stakeler düzgün sayılmıyor rütbe atladık yöneticinin umrunda değil bakalım nasıl hesaplayacak ıco sonunda biraz başımız ağrıyacağa benziyor.
full member
Güncellenecek hocam da bizide sıtma etti burda. Adam gibi yapsınlar işlerini bizimde saatlerimiz geçiyor burda. Çabuk hesaplasalar bari oradan telafi etsinler.
member
Merit: 12
hala uğraşıyorum stakelermi güncellesin diye ama yok. 25.10'da girmişim imza kampanyasına hala tık yok. zaten belli. bi ton katılımcı var yarısı imzasını kaldırmış. bir daha bu colordeski görürsem dünyaları kazanacağımı bilsem yine girmem kampanyasına.

o kadar mesajlardan sonra geri dönüş oldu.

bounty kampanyası bittikten sonra güncellenecek herhangi bir sıkıntı yok rahat olabilirsin diye. umarım bir sıkıntı olmaz.
member
Activity: 476
Merit: 75
Bakalım bu proje ne olacak Ertelenen ico lar kervanında baş da ki lerden sayılır artık. Süper para değil ama 6 milyon dolar güzel para bence piyasada tutanacak bir proje olur.
full member
Activity: 350
Merit: 106
ICO ya 20 günden az kalmış sabredin arkadaşlar bu ekipten dağıtım konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum çok güvenilir duruyorlar.Sadece manager biraz ağırdan alıyor işi oda daldan dala atladığı için heralde.Aynı anda bikaç tane projenin yöneticiliğini birden yürüttüğü için yetişemiyor heralde.ICO da kısa sürede hardcap yapacağını düşünüyorum
full member
Merit: 112
Colorlessk  sayımda sıkıntılı ama dağıtımı genelde sorunsuz yapılıyor yönettiği projelerde.İmzacıların gerçekten sabırlı olması lazım bu proje için, heryerde çok olumlu yorumlar ve ekibi çalışıyor.Adil dağılım yapılırsa emeklerinzin karşlığını alırsınız diye düşünüyorum
Pages:
Jump to: