Piyasa öyle bir hale geldi ki neyin çöp olacağını kestirmek zor. Misal proje güzel eskiden olsa biraz yatırım yapayım derdim ama artık genelde borsaya düşmelerini bekliyorum. Sadece team çok iyiyse ico zamanı yatırım yapmayı düşünüyorum. Bekliyelim biraz daha bakalım.
Yani maalesef öyle artık. Bazı projeler yok satıyor ve insan girmek istiyor ICO zamanında. Artık bazen ICO'larda almanın da avantajı olmayabiliyor. Bu tabi epey sükse yapan projelerin dışındakiler için geçerli bence.
Teknolojiye yatirim muhakkak eninde sonunda kazandirir.Eger bu ekip bu projenin arkadasinda durursa zamanla bu proje cok degerlenir
Ekibin güzel bir fikri var belli ki. Fikirden ziyade muhtemelen gerçekten çalıştırdıkları prototip'ler de var ki proje tanımlarında bundan emin şekilde bahsediyorlar. Umarım dediğiniz gibi olur.
artık icoların pek bi avantajı yok gibi duruyor. Bi bakıyorsun borsaya girer girmez düşmeye başlıyor neden o zaman icoya katılayım ki . Girsin borsaya duruma göre bakıp girerim. Son girdiğim icolar %20 ile %50 arasında güya bonus verdiler. borsaya girince cok daha fazla düştüler. Şu sıralar bana pek mantıklı gelmiyor o sebeple.
Bazı ICO'ları cidden borsa'dan almak çok daha uyguna geliyor. ICO'larda verilen bonus'lar işi biraz daha sürdürülebilir hale getiriyor yoksa bonussuz fiyatlar gerçekten de avantajsız oluyor. Bir de piyasa çalkantılıysa ICO'nun çok altından alabiliyoruz exchange'den.